Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τα άστρα σήμερα 23/12:Σελήνη στους Διδύμους και Ουρανός σε ορθή πορεία: Ας αποφύγουμε τις δύσκολες συζητήσεις
Τα άστρα σήμερα 23/12:Σελήνη στους Διδύμους και Ουρανός σε ορθή πορεία: Ας αποφύγουμε τις δύσκολες συζητήσεις thumbnail

Τα άστρα σήμερα 23/12:Σελήνη στους Διδύμους και Ουρανός σε ορθή πορεία: Ας αποφύγουμε τις δύσκολες συζητήσεις

Με το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων στις 4:31 π.μ. ξεκινά η σημερινή μέρα, δημιουργώντας ένα κλίμα επικοινωνιακό την καθημερινότητα, μια και η διάθεση που κυριαρχεί είναι να ανταλλάξουμε ιδέες, απόψεις, μηνύματα και προσκλήσεις μέσα στο χαρούμενο περιβάλλον που διαμορφώνει η εβδομάδα αυτή για τους περισσότερους από εμάς. Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων μπορεί να κινείται σε ένα πιο επιφανειακό περιβάλλον, λειτουργεί όμως σαν ένας συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε πρόσωπα και καταστάσεις, προωθώντας τη ροή των εξελίξεων.

Σελήνη σε τετράγωνο με Ποσειδώνα και αντίθεση με Κρόνο


Στις 4:54 το απόγευμα ωστόσο, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώναεγείρει έντονα το συναίσθημα και την ευαισθησία μας, χωρίς να επιτρέπει όμως μια ξεκάθαρη και λογική οπτική. Όλα φιλτράρονται μέσα από το συναίσθημα, επηρεάζοντας και τις συμπεριφορές, που μπορεί να γίνουν πιο απόμακρες, με μια διάθεση φυγής, που μπορεί να σε βγάλει έξω από τις συνηθισμένες σου διαδικασίες.

 

Αλλά και στις 9:45 το βράδυ, η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο προκαλεί επίσης συναισθηματικές αναταραχές. Τις ώρες αυτές εκδηλώνεται μια αίσθηση μοναξιάς, που σε απομακρύνει από τον περίγυρο και σε κλείνει περισσότερο στον εαυτό σου, ενεργοποιώντας ενδεχομένως αρνητικές σκέψεις, που φυσικά σου δημιουργούν και την ανάλογη συναισθηματική κατάσταση.

 

Μην ξεχνάτε πως οι μέρες αυτές μπορεί να λειτουργήσουν περίεργα στον ψυχισμό μας, μέσα απο ένα συναισθηματικό βάρος που εκδηλώνεται και που τις ώρες αυτές φαίνεται να γίνεται πιο έντονο. Να θυμάστε ωστόσο, πως σε γενικές γραμμές η εβδομάδα αυτή έχει έναν ιδιαίτερα ενθαρρυντικό και αισιόδοξο χαρακτήρα, που βοηθά τους περισσότερους από εμάς να ζήσουμε και να απολαύσουμε την αισιόδοξη και θετική πλευρά των συναισθημάτων που δημιουργούνται τις ημέρες αυτές. Γι’ αυτό καλό είναι σήμερα να ασχοληθούμε με πρακτικά θέματα και να αποφύγουμε συζητήσεις, που δεν είναι εύκολες στη διαχείρισή τους, γιατί το σίγουρο είναι πως δεν θα λάβουμε τις απαντήσεις που θέλουμε και αυτό μπορεί να δυσκολέψει ακόμη περισσότερο τον ψυχισμό μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Σελήνη στους Διδύμους


ΔίδυμοιΤοξότεςΙχθύες και Παρθένοι (και κυρίως εσείς που έχετε τον Ήλιο σας κοντά στη δέκατη μοίρα των ζωδίων) προσέξτε πολύ τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε τα θέματα ή τα συναισθήματά σας σήμερα. Αποφύγετε την εκδήλωση έντονων ή ακραίων συμπεριφορών, μια και μπορεί να υπάρξουν αντιπαραθέσεις, που δεν διευκολύνουν τις σχέσεις σας.

Ουρανός σε ορθή πορεία


Στις 26 Δεκεμβρίου, ο Ουρανός, ο πλανήτης των επαναστατικών αλλαγών επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, μια και από τις 26 Ιουλίου ήταν ανάδρομος, προκαλώντας συγκρούσεις και αναταραχές ανάμεσα στο παλιό και στο καινούργιο, που πολλές φορές έχουν πάρει ακραίο χαρακτήρα…

 

ΚριοίΖυγοίΚαρκίνοι και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου ή εσείς που έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, είστε εσείς που έχετε ταλαιπωρηθεί περισσότερο, μέσα από εντάσεις, καθυστερήσεις, μπερδέματα, ακόμα και ρήξεις, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Τώρα καλείστε να ολοκληρώσετε τις αλλαγές που ξεκινήσατε το προηγούμενο διάστημα. Έχει έρθει η στιγμή των αποφάσεων, ωστόσο κάτω από την επιρροή αυτού του Ουρανού, όλα γίνονται ξαφνικά και απρόβλεπτα.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X