Αρχική / More / Celebrity news / "Μαλλιοτράβηγμα" της Μαντόνα με τον πρώην για τον γιο τους
"Μαλλιοτράβηγμα" της Μαντόνα με τον πρώην για τον γιο τους thumbnail

"Μαλλιοτράβηγμα" της Μαντόνα με τον πρώην για τον γιο τους

Δικαστική διαμάχη ξέσπασε ανάμεσα στην Μαντόνα και τον Γκαι Ρίτσι , όταν ο ένας από τους δυο έφηβους γιους τους, αρνήθηκε να επιστρέψει από το Λονδίνο στις Ηνωμένες Πολιτείες μαζί με τη μητέρα του.


Η βασίλισσα της ποπ εμφανίστηκε στο δικαστήριο, λέγοντας ότι ο γιος της προτιμά να μείνει μαζί με το σκηνοθέτη πατέρα του στην Αγγλία.


Τότε, η 57χρονη ζήτησε στη δικαστή Ντέμπορα Κάπλαν να πιέσει τον πρώηνσύζυγό της, ώστε να στείλουν τον 15χρονο γιο τους , Ρόκκο , στη Νέα Υόρκη.


Ένας δικηγόρος που εκπροσωπούσε τον κ. Ρίτσι είπε: «Είναι ξεκάθαρο πως το αγόρι δε θέλει να γυρίζει στη Νέα Υόρκη». Όταν ο δικηγόρος ρωτήθηκε αν ο κ. Ρίτσι προσπάθησε να μεταπείσει τον γιό του, εκείνος απάντησε πως ο πελάτης του το προσπάθησε ανεπιτυχώς.


Η δικαστής αποφάνθηκε ότι ο Ρόκο πρέπει να επιστρέψει στη Νέα Υορκη και να μιλήσει με τη μητέρα του, πριν αποφασίσει με ποιον από τους δύο γονείς του προτιμά να μείνει.


"Στη συνέχεια ο 15χρονος θα παρουσιαστεί ο ίδιος στο δικαστήριο , εκπροσωπούμενος από δικηγόρο, προκειμένου να αποφανθεί ποιος θα αναλάβει την επιμέλειά του", προσέθεσε η δικαστής. 


 


Δείτε τον Ρόκο εδώ:X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X