Οι προβλέψεις του 3ημέρου! (21/6 – 23/6)

Προβλέψεις τριημέρου από 21/6 έως και 23/6

Γράφει η Μπέλλα Κυδωνάκη

Το τριήμερο αυτό προβλέπεται πολύ καυτό αφού συνοδεύεται από δύο σημαντικά ουράνια φαινόμενα. Το ένα έχει να κάνει με το Θερινό Ηλιοστάσιο στις 21/6  που είναι και η πρώτη μέρα του καλοκαιριού και το άλλο έχει να κάνει με την Πανσέληνο της Κυριακής όπου γίνεται στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω. Τα φαινόμενα αυτά σίγουρα είναι κατά κάποιο τρόπο πιεστικά γιατί δημιουργούν σε εσωτερικό επίπεδο μια έντονη κατάσταση η οποία ζητάει την λύση της. Ο Ουρανός που είναι στον Κριό και επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να δώσει ξαφνικές απρόβλεπτες λύσεις αλλά και ξαφνικές αποστάσεις από πράγματα πολύ καθημερινά και τετριμμένα. Πάντως και τίποτε να μην γίνει από όλα αυτά εσείς μπορείτε άνετα να απολαύσετε το όμορφο φαινόμενο της Πανσελήνου. Όλες οι ρομαντικές ψυχές προσέλθετε λοιπόν σε όλες τις παραλίες και τα beach bar και κάτω από το φως του φεγγαριού κάντε τις εξομολογήσεις σας, βγάλτε την αλήθεια της ψυχής σας και θα δείτε ότι θα νιώσετε πολύ καλύτερα.

Κριός

Ανταποκρίνεστε πολύ θετικά σε μηνύματα που σας βγάζουν από την καθημερινότητα. Κυρίως αν έχετε δώσει περισσότερο από ό, τι έχετε πάρει θα δείτε ότι τελικά θα γίνει η εξισορρόπηση και θα ανταμειφθείτε είτε μέσα από φίλους είτε μέσα από μια σημαντική κίνηση που θα γίνει υπέρ σας από ένα πρόσωπο. Ο Τοξότης είναι αρωγός και πολύτιμος βοηθός. Είναι πολύ σημαντικές οι ημέρες πάντως που θα ζήσετε αυτό το τριήμερο για αυτό προσπαθήστε να μην βλέπετε επιφανειακά τα πράγματα αλλά πιο βαθιά και με περισσότερο συναισθηματική ματιά. Η οικογένεια και πρόσωπα όπως Καρκίνος ή Αιγόκερως θα παίξουν σπουδαίο ρόλο.

Ταύρος

Γενικά ξεκινάει μια καλύτερη περίοδος για σας και η αρχή γίνεται από την Παρασκευή με την έναρξη του Θερινού Ηλιοστασίου. Σίγουρα θα έχετε  μεγαλύτερες ευκαιρίες για να χαρείτε πράγματα τα οποία ίσως να είχατε χάσει. Κυρίως θέματα που αφορούν στην οικογένεια σε συνδυασμό με καλύτερα συναισθήματα που θα νιώσετε. Θα δείτε ότι τα πράγματα θα οδηγηθούν σε μια εκτόνωση η οποία σίγουρα θα σας συμφέρει. Για αυτό αφήστε τις πολλές σκέψεις που μερικές φορές σας τρελαίνουν και ζήστε τις στιγμές. Η επικοινωνία που μπορεί να προκύψει με ένα πρόσωπο που βρίσκεται μακριά σας ίσως να σας αναστατώσει, επειδή θα σχετίζεται με το παρελθόν σας και εσείς δεν θέλετε να χαλάσετε την υπάρχουσα σταθερή σας κατάσταση.

Δίδυμοι

Συνεχίζετε να είστε  δραστήριοι και περισσότερο εξωστρεφείς. Αυτό το διάστημα μοιράζεστε πολλά πράγματα με τους γύρω σας και αυτό σας δίνει μια καλύτερη ποιότητα στην επικοινωνία. Είναι σημαντικό να ξέρετε τι ακριβώς θέλετε και με ποιο τρόπο μπορείτε να το πάρετε. Ο Δίας είναι ακόμα στο ζώδιο σας και σας δίνει κάποια ακόμη δώρα που μπορεί να σας προσφέρουν άνεση και ευελιξία σε όλες σας τις επαφές. Βέβαια νιώθετε ότι αλλάζετε βαθιά μέσα σας γιατί γίνονται πολλές εσωτερικές ζυμώσεις και θα δείτε ότι στο τέλος θα είστε  πολύ διαφορετικοί από παλιά. Ο Τοξότης είναι ένα πρόσωπο που σας και συγκινεί βαθιά και ίσως να βρεθείτε πιο κοντά αυτές τις ημέρες. Επειδή μέσα σας κρατάτε το ρομαντικό στοιχείο αφήστε τις πολλές σκέψεις και απολαύστε την φύση και την Πανσέληνο.

Καρκίνος

Ξεκινάει η δική σας πλέον περίοδος με περισσότερες επιρροές στο δικό σας ζώδιο κι η αρχή γίνεται από σήμερα με το Θερινό ηλιοστάσιο που μπαίνει ο Ήλιος στο ζώδιό σας οπότε θα ανανεωθεί η ενέργεια σας, θα τονωθεί η αυτοπεποίθησή σας και θα βαδίσετε πλέον σε πιο ασφαλή δρόμο. Μέχρι και την Κυριακή θα έχετε την διάθεση της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας και ίσως να νιώσετε μια δυσκολία να συνδυάσετε αυτή την τάση σας με την συναισθηματική σας φύση. Αλλά τελικά θα τα καταφέρετε γιατί παρόλο που δεν σας φαίνεται, μέσα σας έχετε διάθεση να είστε διαφορετικοί και πιθανόν απρόβλεπτοι. Ο Τοξότης είναι ένα σημαντικό αλλά και δύσκολο πρόσωπο για σας που σας δημιουργεί συνεχώς την ευκαιρία για εξέλιξη. Η Πανσέληνος που γίνεται την Κυριακή στον άξονά σας μπορεί να σας φέρει μια μικρή μελαγχολία γιατί θα βγουν στην επιφάνεια πράγματα τα οποία θέλατε να γίνουν και δεν έγιναν. Ψυχραιμία σε λίγο θα μπει ο Δίας στο ζώδιό σας και σίγουρα θα σας φέρει σε μεγαλύτερη επαφή με την τύχη

Λέων

Αναγνωρίζετε ότι έχετε ανάγκη να ξεκουραστείτε και λίγο παρόλο που αυτές τις ημέρες θα είστε σε δράση. Μερικοί από εσάς μπορεί να ασχοληθείτε και περισσότερο με την ενδυνάμωση της πίστης σας και γενικά της θετικής σκέψης. Έχετε ανάγκη να καλυτερέψετε την ζωή σας και να την κάνετε περισσότερο άνετη για σας και τους γύρω σας. Σίγουρα συμβαίνουν αλλαγές τις οποίες σας είναι δύσκολο να ελέγξετε αλλά τουλάχιστον αν είστε  κύριοι του εαυτού σας θα βελτιώσετε τις προσωπικές σας συνθήκες. Η επαφή με Τοξότη και Υδροχόο είναι σίγουρα πηγή χαράς για σας αφού διαπιστώνετε ότι ταιριάζετε. Αναγκαστικά από την Κυριακή θα γίνετε περισσότερο προσεκτικοί και μαζεμένοι με τα προσωπικά σας συναισθήματα και ίσως να νιώσετε και την ανάγκη της απομόνωσης.

Παρθένος

Αυτές τις ημέρες θα αναζητήσετε την ελευθερία σας και με αυτόν τον τρόπο θα δείξετε με πράξη τι ακριβώς θέλετε να κάνετε. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο το να βάλετε κάποιες νέες αρχές και συνθήκες στην σχέση σας αλλά μερικές φορές πνίγεστε και δεν έχετε άλλο τρόπο να ξεσπάσετε. Είναι σημαντικό πάντως να καταλάβετε σε ποιο σημείο πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο στην ζωή σας. Γιατί από εκεί θα πάρετε νέα ενέργεια την οποία την έχετε ανάγκη για να προχωρήσετε μπροστά πιο ξεκάθαροι. Ένα ταξίδι θα σας δώσει χρώμα και χαρά και ίσως να βρεθείτε και με άτομα τα οποία είναι τελείως διαφορετικά από εσάς αλλά σας δίνουν ένα άλλο στίγμα, αυτό της περιπέτειας και της ελευθερίας και ίσως να σας κάνει καλό. Η σχέση με έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω είναι πολύ σημαντική για σας.

Ζυγός

Μπαίνετε σε μια περίοδο πολύ πιο συναισθηματική για σας και ίσως να σας αφαιρέσει αυτή την επικοινωνιακή δύναμη που είναι το μεγάλο σας ατού. Όλοι γύρω σας μπορεί να σας ζητούν άλλο τρόπο επαφής και αυτό στην αρχή μπορεί να σας δυσκολέψει. Αλλά είναι σαν να επεκτείνεστε και γίνεστε περισσότερο ανοικτοί και σε άλλες προκλήσεις. Παρόλα αυτά,  συνεχίζετε να είστε δραστήριοι και να προσπαθείτε να κλείσετε δουλειές μέσω τρίτων. Είναι σημαντικό να πείτε αλήθειες αυτές τις ημέρες γιατί με αυτόν τον τρόπο θα ξεμπλοκάρετε και εσείς και κάποιοι που περιμένουν από εσάς μια συγκεκριμένη συμπεριφορά. Διάφορες αγορές πιθανόν να σας βάλουν στην πρίζα για υπερβολές. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα δουλέψετε περισσότερο για την οικογένεια σας. Αποφύγετε τις εντάσεις με Καρκίνο και Αιγόκερω.

Σκορπιός

Ξεκινάει μια περίοδος περισσότερο ασφαλής για σας, αφού θα νιώσετε ότι ένα κλίμα αισιοδοξίας και προστασίας έρχεται σιγά σιγά στην ζωή σας και σας ξελαφρώνει από τα μεγάλα σας βάρη. Η ζωή σας είναι περιπετειώδης αλλά τώρα θα βρει λιμάνι να αράξει για καιρό. Μια άνωθεν καθοδήγηση και πίστη θα αυξήσει την θετική ροή των πραγμάτων στην ζωή σας. Αυτές τις ημέρες θα έχετε την διάθεση για απελευθέρωση από πράγματα και πεποιθήσεις που σας ταλαιπωρούν. Το άγχος σας θα μειωθεί γιατί βλέπετε ότι εκ των πραγμάτων υπάρχει φως στο τούνελ. Μια σημαντική βοήθεια που θα πάρετε από τρίτους σε επίπεδο οικονομικό πιθανόν να σας ξεμπλοκάρει αρκετά. Η ξαφνική σας πάντως απελευθέρωση από ένα θέμα προσωπικό θα σας κάνει να δείτε την ζωή με άλλα μάτια. Απολαύστε την θάλασσα όσο μπορείτε γιατί το νερό σας θεραπεύει.

Τοξότης

Πίστη και δύναμη στο όραμά σας σε συνδυασμό με το προσωπικό βίωμα θα είναι το μήνυμα των ημερών. Αυτές οι ημέρες θα έχουν ένα ιδιαίτερο νόημα για σας, αφού θα ξαναβρείτε και πάλι το κλειδί να ανοίξετε την καρδιά σας. Μερικές φορές χάνετε το νόημα και απογοητεύεστε. Όμως αυτές τις ημέρες καλό είναι να ξεκουραστείτε, να κατεβάσετε τον πήχη και να μην τα βλέπετε όλα μέσα από μια υπερβολή. Αυτό θα σας ηρεμήσει και θα σας φέρει σε μια πιο υγιή πραγματικότητα, την οποία την έχετε ανάγκη. Για αυτό ακολουθείστε ένα Καρκίνο και μην αντιστέκεστε σε αυτά που σας ζητάει. Δεν προσπαθεί να σας εγκλωβίσει όπως νομίζετε, αντίθετα σας δείχνει την αγάπη του με τον δικό του τρόπο. Πάντως η οικογένεια αυτό το διάστημα θα είναι πολύ σημαντικό κομμάτι για σας. Μην αφήνετε την οικονομική ανασφάλεια να σας ξεπερνάει. Υπάρχουν λύσεις που δεν τις βλέπετε ακόμα μπροστά σας.

Αιγόκερως

Αυτό το τριήμερο είναι πολύ σημαντικό για σας γιατί γίνονται κινήσεις που κατά κάποιο τρόπο βλέπετε πόσο απαραίτητοι είναι οι δικοί σας άνθρωποι γύρω σας. Η προστασία που θέλετε να δείξετε σε ένα άτομο θα σας βγάλει έξω από τα καθημερινά σας όρια. Αυτό μπορεί να είναι και η αφορμή της αλλαγής σας. Το άλλο πρόσωπο. Μέσα από τις ανάγκες του εσείς θα κάνετε την μετάλλαξή σας. Το Θερινό Ηλιοστάσιο και η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονά σας είναι πολύ έντονες επιρροές. Σίγουρα θα κινηθείτε με εμπιστοσύνη και δυναμικότητα προς τους άλλους. Οι γεννημένοι το πρώτο και το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε την μεγαλύτερη επίδραση. Οι φιλοδοξίες σας θα βγουν στην επιφάνεια και ίσως να προσπαθήσετε να τις εκτελέσετε μέσω των δικών σας ατόμων ακόμα και των παιδιών σας. Φροντίστε να ζήσετε με την καρδιά σας αυτές τις ημέρες για να έχουν αποτέλεσμα οι κινήσεις σας.

Υδροχόος

Αναλαμβάνετε τον ρόλο του προστάτη και αυτό από την μια σας δημιουργεί ένα αίσθημα ευθύνης και από την άλλη σας βγάζει πιο εύκολα τα συναισθήματα στην επιφάνεια. Η σχέση με έναν Καρκίνο μπορεί να σας καθορίσει, κυρίως αυτές τις ημέρες. Χρειάζεται να είστε περισσότερο μέσα στην σχέση και να μην αφήνετε συναισθήματα βαριά να σας επηρεάζουν την διάθεση. Καλό είναι να κάνετε κινήσεις για να βελτιώσετε τον εαυτό σας γιατί μέσα από αυτό θα ωφεληθούν και οι υπόλοιποι. Το επικοινωνιακό κομμάτι πάντως σας βοηθάει στο να αναπτύξετε καλύτερες προσωπικές σχέσεις και με αυτόν τον τρόπο θα βελτιώσετε και την δουλειά σας. Υπάρχει ένα οικογενειακό θέμα το οποίο μπορεί να σας ταλαιπωρεί αυτές τις ημέρες αλλά αν το αγκαλιάσετε με αγάπη θα δείτε ότι θα ελαφρύνει αρκετά.

Ιχθύες

Εν αναμονή εξελίξεων και κάθεστε κατά κάποιο τρόπο στα καρφιά γιατί θα διαπιστώσετε ότι έχετε δώσει πολλά πράγματα για τα οποία σιγά σιγά θα ανταμείβεστε. Αλλά χρειάζεται και από την δική σας την πλευρά να έχετε μια σταθερή πολιτική γιατί μερικές φορές αλλάζετε στάση και αυτό δεν βοηθάει. Η συντροφικότητα από την πλευρά ενός Καρκίνου ή Σκορπιού θα σας κάνει πολύ καλό γιατί θα σας δημιουργήσει ένα κλίμα ασφάλειας και προστασίας. Θα έχετε πάντως δημιουργικές ημέρες είτε μέσω την δικών σας ενασχολήσεων είτε σε συνδυασμό με τα παιδιά σας. Είναι ευκαιρία να ξεκουραστείτε γιατί το τελευταίο διάστημα έχετε κουραστεί υπερβολικά. Η αίσθηση ελευθερίας που θα νιώσετε μπορεί να σας φέρει κοντά σε έναν Τοξότη.

Πηγή: Astrology.gr

Σχετικά άρθρα