Αρχική / Σεξ / Γυναίκα / Πώς να κάνεις παθιασμένο σεξ στη γυναίκα μετά το ρεβεγιόν (οδηγίες)
Πώς να κάνεις παθιασμένο σεξ στη γυναίκα μετά το ρεβεγιόν (οδηγίες) thumbnail

Πώς να κάνεις παθιασμένο σεξ στη γυναίκα μετά το ρεβεγιόν (οδηγίες)


Λένε ότι τα καλύτερα μέρη για να επισκεφθεί κάποιος είναι αυτά που δεν έχουν γραφτεί σε κανέναν οδηγό: Αυτές είναι οι κρυφές ερωτογενείς ζώνες της γυναίκας 


1. Καρποί


Αλήθεια; Το 1951, το περιοδικό Time έγραψε ότι το χειροφίλημα στο Παρίσι ήταν και πάλι στη μόδα. Δύο γενιές μετά και πέντε εκατοστά πιο πάνω, σήμερα, ο καρπός μιας γυναίκας είναι το σημείο στο οποίο πρέπει να κάνει focus ένας κύριος.
Θα της αρέσει; «Οπως και στο πίσω μέρος των γονάτων της, το δέρμα εκεί είναι λεπτότερο από άλλα σημεία του σώματός της κάνοντας την εκεί περιοχή πιο ευαίσθητη. Επίσης, οι καρποί μπορούν να δεθούν ή να κρατηθούν κάτω για πιο kinky καταστάσεις» μας λέει η Emily Dubberley, συγγραφέας του Brief Encounters. 
Πώς θα το κάνω σωστά; «Γλείψε την περιοχή και μετά φύσα απαλά» συμβουλεύει η ψυχολόγος και σεξοθεραπεύτρια Francew Emeleus. «Η αρχική αίσθηση ζεστασιάς του στόματος και της γλώσσας σου θα είναι τέλεια, αλλά στη συνέχεια το διακριτικό ξεφύσημά σου θα την κάνει να ανατριχιάσει  και θα της αρέσει». 


2. Αστράγαλοι


Αλήθεια; Πολλοί από εμάς, όταν μας ζητήσουμε να οροθετήσουμε το σεξουαλικό σημείο μιας γυναίκας, φέρνουμε στο μυαλό μας τα πόδια της. Ωστόσο, όταν αρχίζεις να τη χαϊδεύεις, δεν θα πας κατευθείαν στο ψητό (βλ. μηρό). Θα ξεκινήσεις από πιο χαμηλά. Σαν να της ζητάς, δηλαδή, την άδεια να συνεχίσεις. Ξεκίνα, λοιπόν, από τον αστράγαλο. Γιατί νομίζεις ο πρίγκιπας έβαλε πρώτα το γοβάκι στη Σταχτοπούτα; Εξυπνο αγόρι. 
Θα της αρέσει; «Οι ρεφλεξολόγοι λένε πως οι σεξουαλικές ορμές μας συνδέονται με ένα σημείο πίεσης στο εσωτερικό των ποδιών, κάτω από τον αστράγαλο» μας ενημερώνει η συγγραφέας Tracey Cox. «Ενώ σε πολλές γυναίκες αρέσει να τις αγγίζουν και να τις χαϊδεύουν τα πόδια, πολλές είναι αρκετά αμήχανες για να αφήσουν το σύντροφό τους να το κάνει. Το δέρμα στον αστράγαλο είναι ευαίσθητο μεν, αλλά όχι υπερευαίσθητο. Μη φοβηθείς, λοιπόν, ότι θα γαργαληθεί και θα σου κάτσει καμιά κλωτσιά στην ελληνική μύτη σου. 
Πώς θα το κάνω σωστά; Διακριτικά και όχι με φόρα, για να μην τη γαργαλίσεις. Χάιδεψέ τη με κάτι απαλό γύρω από την περιοχή του αστραγάλου. Δοκίμασε ένα φτερό ή βάλε μερικές σταγόνες λάδι για μασάζ στα χέρια σου και χάιδεψέ τη με τα ακροδάχτυλά σου και το μαξιλαράκι του αντίχειρά σου. Συγκεντρώσου στην περιοχή πίσω από τον αστράγαλό της, όπου το δέρμα είναι σούπερ λεπτό. 


3. Τα πλευρά του στήθους


Αλήθεια; Δεν υπάρχει καμία επιστημονική μελέτη κάποιας μυστικής, ερευνητικής ομάδας, αλλά από την άλλη, αρκετοί είναι οι άντρες που νιώθουν το «ηθικό» τους να σηκώνεται όταν δουν τα πλευρά του στήθους της.
Θα της αρέσει; «Δεν είναι λίγοι αυτοί που κάνουν το λάθος να στοχεύουν κατευθείαν στη ρώγα παραβλέποντας άλλες περιοχές ευχαρίστησης» λέει η Cox κι ελπίζουμε να το καταλαβαίνεις αυτό που λέει. «Τα πλευρά του στήθους είναι γεμάτα αισθητικές νευρικές απολήξεις κι αν ασχοληθείς μαζί του, η κάτοχός του θα το απολαύσει εξίσου όσο και με την απευθείας διέγερση της ρώγας». 
Πώς θα το κάνω σωστά; «Δούλεψε λίγο την κίνησή σου στη γύρω περιοχή πριν χτυπήσεις στο κέντρο» λέει η Emily Dubberley. «Κινήσου από τα πλευρά προς τα μέσα με αργούς κύκλους. Πάρε το χρόνο σου». Και, σε παρακαλώ, μη δείξεις ότι βαριέσαι και δεν το απολαμβάνεις. Πρέπει να το πιστεύεις και να το νιώθεις. Και σκέψου: για να γίνεις κεντρώος, πρέπει να περάσεις πρώτα από τα άκρα. 


4. Στομάχι


Αλήθεια; Είναι ένα πιθανό ναρκοπέδιο. Πολλές γυναίκες είναι δυσαρεστημένες με το μεσοθώρακά τους: σύμφωνα με έρευνα, το 79% των γυναικών μισούν το στομάχι τους. Μπορείς να βοηθήσεις στη μείωση αυτού του ποσοστού και να εξουδετερώσεις τις νάρκες προσέχοντας τα λόγια σου και βελτιώνοντας τις πράξεις σου.
Θα της αρέσει; Η δρ Tricia McNair, ειδικός επί των θεμάτων υγείας του BBC, ξέρει το γιατί θα της αρέσει. «Σε σύγκριση με τη μέση της πλάτης της, μία περιοχή που συνήθως είναι αποδέκτης μασάζ και χαϊδέματος, το στομάχι της έχει πολύ περισσότερες νευρικές απολήξεις». Ωστόσο, πρέπει να ξέρεις ότι μπορεί να σου παρουσιαστούν αντιστάσεις, μιας και «η περιοχή χαμηλά στην κοιλιά της είναι υπερβολικά ευαίσθητη και μπορεί να γαργαλιέται». 
Πώς θα το κάνω σωστά; «Πείσε την ότι λατρεύεις την κοιλιά της λέγοντας πόσο σέξι είναι. Το να τσιμπήσεις ή να δείξεις τα χελούρια του έρωτα είναι μέγα λάθος» λέει η Cox. «Χάιδεψε τη χαμηλά στην κοιλιά, λίγο πάνω από το ηβικό οστούν, την ώρα της κορύφωσή της και δες πώς ένας οργασμός πολλών Ρίχτερ απεικονίζεται στο πρόσωπό της». 


5. Σχισμή


Αλήθεια; Ναι, τελεία και παύλα. Κι αν πιστεύεις ότι θα σου μιλήσουμε για κάποια έρευνα του κώλου, κάνεις μεγάλο λάθος. Δεν θα πέσουμε σε αυτήν τη χαράδρα -συγγνώμη, επίπεδο- και να σου πούμε γιατί αυτό το σημείο είναι υπερευαίσθητο. 
Θα της αρέσει; Παραδόξως, αν και μπορεί να το πάρει στραβά το θέμα μόλις βάλεις το χέρι σου εκεί. Για πολλές, η περιοχή αυτή αποτελεί ταμπού, αλλά αν παίξεις απαλά με τα δάχτυλά σου ή με τη γλώσσα σου, μπορεί να την κάνεις να βιώσει μία εντυπωσιακή, ερωτική εμπειρία. Επίσης, η μεσογλουτιαία σχισμή αποτελεί ένα δυναμικό σημείο στο σιάτσου. 
Πώς θα το κάνω σωστά; «Χάιδεψέ την από τη βάση της σπονδυλικής στήλης της και κάτω -κι από τα κωλομέρια της- και σταμάτα στο σημείο που ξεκινούν τα πόδια της. Κάνε της μασάζ με τα ακροδάχτυλά σου» λέει η Emeleus. Θα την κάνεις να ανυπομονεί και σίγουρα θα την ερεθίσεις σε κάποια άλλη περιοχή που σίγουρα θες. Και τώρα, φρόνιμα! 


6. Σβέρκος


Αλήθεια; Ναι, αλλά μην την πιάσεις από το σβέρκο και τη βάλεις να σου πάρει ένα ωραίο «πρωινό». Δεν παίζεις σε amateur ταινία, δεν είσαι πυγμαλίωνας κι εκείνη δεν είναι έφηβη σε καμία περίπτωση. 
Θα της αρέσει; Ο Κόμης (ο Δράκουλας, καλέ, αυτό το θαμπό αγόρι) ήξερε πολύ καλά που «φίλαγε» τις παρθένες του. «Σε αντίθεση με το μπροστινό, το πίσω μέρος του λαιμού έχει επιπλέον ερωτικό στοιχείο, γιατί συνήθως κρύβεται από την κοινή θέα χάρη στα μαλλιά. Οταν την αγγίζεις εκεί, θα ερεθίσεις μικρές τριχούλες και θα κάνεις τη ραχοκοκαλιά της να ανατριχιάσει ολόκληρη» λέει η σεξοθεραπεύτρια Beth Salmon.
Πώς θα το κάνω σωστά; «Πλησίασε με τα χείλη σου το πίσω μέρος του λαιμού της και πάρε βαθιά ανάσα» λέει η Dubberley. «Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στη γραμμή πίσω από τα αυτιά, στα πλευρά του λαιμού της». Και μετά από αυτό θα γίνεις ο αφέντης του κορμιού της. Ο γίγαντας. Ο τεράστιος. Ο… εντάξει σταματάμε. newsbomb.gr


 
Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X