Οι ερωτικές ημερήσιες προβλέψεις 27/6

Ερωτικό ωροσκόπιο 27/6

ΚΡΙΟΣ

Η φαντασία σας παίζει παράξενα παιχνίδια σήμερα, αφού για ένα μεγάλο κομμάτι της ημέρας το μυαλό σας έχει σκαλώσει σε κάποιον ή κάποια που τον τελευταίο καιρό επιθυμείτε διακαώς αλλά είτε γιατί ανήκει αλλού είτε για άλλους λόγους δεν μπορείτε να έχετε. Επειδή όμως το «δεν» δεν σας πτοεί, αρχίζετε και ψάχνετε τρόπους για να το ξεπεράσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ίσως συρθείτε από την παρέα σας ή ένα φίλο σας σήμερα σε μια βραδινή έξοδο ενώ η αλήθεια είναι ότι δεν το θέλατε και ιδιαίτερα αλλά δε είστε για να χαλάτε χατίρια. Κι εκεί που είστε αραχτοί, χαζεύοντας από δω και από κει και κρυφοχασμουριέστε, βλέπετε ένα άτομο που αυτόματα θα σας κάνει να ξεχάσετε ότι πρέπει να γυρίσετε σπίτι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σχέση σας σήμερα μπορεί να γίνει μάλλον ασφυκτική, αφού ο σύντροφός σας θα αρχίσει να σας απαριθμεί λάθη ή παραλείψεις και να σας κουνάει το δάκτυλο, κάτι που μάλλον θα σας κάνει να αρχίσετε τα σεμινάρια περί ελευθερίας και δικαιωμάτων. Στην περίπτωση που είστε μόνοι, καλό θα ήταν να παραμείνετε στην ηρεμία του σπιτιού σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ό, τι κι αν θέλετε να κάνετε σήμερα σκοντάφτει πάνω σε μια ασυνεννοησία, ελέω Ερμή ανάδρομου, που στο τέλος θα καταλήξετε με νεύρα σμπαράλια. Ο σύντροφός σας δε φαίνεται να συμπάσχει και είναι στον κόσμο του, κάτι που ίσως σας κάνει να απηυδήσετε κι αν έχετε απόψε ραντεβού με υποψήφιο ίσως καταλήξει σε φιάσκο, αν τελικά γίνει, αποτελειώνοντάς σας.

ΛΕΩΝ

Είστε στην ευχάριστη θέση να υποδεχτείτε το βράδυ την Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Παρόλη τη χαρά όμως διαπιστώνετε ότι τα συναισθήματα μέσα σας είναι ένα μπλεγμένο κουβάρι και οποιαδήποτε απόπειρα να το ξεμπερδέψετε ενδέχεται να σας βγει ξινή. Πιθανόν να αναθεωρείτε ανά τρεις και δύο τη γνώμη σας, βάζοντας μπρος πότε τη λογική και πότε το τι νιώθετε. Με τα «ναι μεν, αλλά» όμως δεν προχωράτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρότι θα υπάρξει προσωρινά μια έντονη συναισθηματική φόρτιση που ίσως σας κάνει να νιώσετε άβολα και δεν θα ξέρετε πώς να τη χειριστείτε, θα καταφέρετε γρήγορα να επαναφέρετε την τάξη. Τα όποια παράπονα από το σύντροφό σας για την άτονη εκδήλωση των αισθημάτων σας πάντως δε θα τα γλυτώσετε.

ΖΥΓΟΣ

Ίσως η δουλειά σήμερα αποτελέσει το καλύτερο φάρμακο για σας, αφού ξεκινήσατε τη μέρα σας μια χαρά και κάπου στην πορεία πέσατε ψυχολογικά. Επειδή όμως είστε άτομα που σας ενδιαφέρει να διατηρείτε την γοητεία σας ό, τι κι αν συμβαίνει, το φλερτ ή τα κομπλιμέντα στο χώρο της εργασίας θα έχουν ευεργετική επίδραση πάνω σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από τη μια ο Κρόνος στο ζώδιό σας κι από την άλλη ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας σε Καρκίνο και Ιχθύες αντίστοιχα σας κάνουν να υποφέρετε συναισθηματικά. Κι επειδή είστε άτομα που παίρνετε τα πράγματα στα σοβαρά και ξέρετε τι θέλετε, ιδίως σε ερωτικά θέματα, δεν μπορείτε να δεχτείτε το χάος ή την θολούρα κάποιου ατόμου που ενδιαφέρεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποια άτομα μπορεί να σας έλκουν αλλά σήμερα ίσως αντιληφθείτε ότι ενδεχομένως να μην είναι για τα δικά σας κυβικά. Αυτό που εσείς εννοείτε σχέση ο άλλος το αποκαλεί «βγαίνουμε» και εκείνο που θεωρείτε έρωτα ο άλλος το εκλαμβάνει ως εκδήλωση ενδιαφέροντος. Γι’ αυτό ή θα το ξαναπιάσετε από την αρχή ή θα το αφήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Σου είπα» και «μου είπες», «εγώ αλλά κατάλαβα» ή «νόμισα» και γενικά όλες αυτές οι λέξεις που ίσως ακουστούν είτε από σας είτε από το σύντροφό σας σήμερα, ενδέχεται να σας κουράσουν αρκετά, ώστε να κάνετε σκέψεις ότι μάλλον δεν τσουλάει το πράγμα, αφού υπάρχει ένα αλαλούμ ανάμεσά σας. Αν είστε όμως στην αρχή, μην παραιτήστε τόσο εύκολα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εκλογίκευση του συναισθήματος είναι η ειδικότητά σας και σήμερα θα αποπειραθείτε να πείσετε το έτερο ήμισυ και να το πάτε με τα νερά σας. Μόνο που η μέρα είναι αρκετά φορτισμένη συναισθηματικά, οπότε αν δεν θέλετε να κοιμηθείτε μόνοι το βράδυ, αγκαλιά με τη θεωρία σας, καλύτερα να αλλάξετε τροπάρι.

ΙΧΘΥΕΣ

Εσείς είστε στο στοιχείο σας. Νερά από δω, νερά από κει, η Σελήνη στο ζώδιό σας, τι άλλο θα μπορούσατε να κάνετε πέρα του να αφήνετε τους άλλους στην παραφροσύνη τους και να αφεθείτε ανενόχλητοι στον έρωτά σας; Γιατί να ανακατευτείτε και να χαλαστείτε; Στο κάτω- κάτω το αύριο είναι μια άλλη μέρα.

Πηγή: www.astrology.gr

Σχετικά άρθρα