Οι προβλέψεις του Τριημέρου! (28/6 – 30/6)

Προβλέψεις τριημέρου από 28/6 έως και 30/6

Γράφει η Μπέλλα Κυδωνάκη

Άκρως ερωτικό, ρομαντικό αλλά και εκρηκτικά δυναμικό θα είναι αυτό το τριήμερο για όσους παραμένουν πιστοί αναζητητές της αλήθειας και απαιτούν την αλλαγή για τον εαυτό τους και για το περιβάλλον τους. Που σημαίνει ότι όσοι είστε οπαδοί της ομορφιάς, των ειδυλλίων και των ρομάντζων αλλά και των δυναμικών πρωτοβουλιών θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο τις προσωπικές σας στιγμές. Όσοι πιστοί προσέλθετε, αφήνοντας πίσω σας έστω και για λίγο όλες τις έννοιες που σας τρώνε και σας μαυρίζουν την θετική σας ενέργεια. Γεμίστε τις μπαταρίες σας και μην σκέφτεστε τα υπόλοιπα. Μόνο όταν οι μπαταρίες είναι γεμάτες μπορείτε να κάνετε δημιουργικά πράγματα που φέρνουν την πρόοδο και την αλλαγή.

Κριός

Γενικά θα είστε αρκετά χαλαροί αλλά θα κρατήσει μέχρι και το Σάββατο το απόγευμα αυτή η κατά κάποιο τρόπο ανεμελιά ή χαλαρότητα γιατί η διάθεσή σας θα είναι περισσότερο φευγαλέα και ονειροπόλα. Από εκεί και μετά θα πετάξετε στην κυριολεξία σπίθες και θα πάρετε τα ηνία στα χέρια σας. Οι πιο τολμηροί θα σπάσετε και κάποια δεσμά που σας ενοχλούν και έχουν πολλά πρέπει. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα αρπάξετε την ευκαιρία γιατί θα ξαναβρείτε την παλιά σας δύναμη και θα φερθείτε σαν αληθινοί Κριοί. Δηλαδή τα άτομα που έχουν όραμα και δράση μέσα από πρωτοβουλία και αρχηγική ικανότητα έστω και πάνω σε θέματα που άπτονται μιας συνηθισμένης εργασίας ή ακόμα και πάνω σε κάτι πιο πρωτοποριακό και μεγάλο.

Ταύρος

Η χαλαρότητα και η ηρεμία είναι αυτό που σας βοηθάει να περνάτε καλά και να αντιμετωπίζετε με νηφαλιότητα όλες τις καταστάσεις σας γιατί νιώθετε ότι έχετε προστασία και μεγαλύτερη θετική ενέργεια από άλλες φορές. Η κρυφή ξαφνική επαφή με έναν Κριό ή Ζυγό θα σας αναστατώσει και μπορεί να σας κάνει να ξεφύγετε από τα όρια σας. Αλλά μερικές φορές καλό κάνει να κάνετε και κάποια «τρέλα» με την καλή έννοια για να βγείτε από τα τετριμμένα που σας τρώνε την ενέργεια. Μπορεί βέβαια να κάνετε ξαφνικές αλλαγές μέσα στο σπίτι σας και αυτό να σας μειώσει κάπως την αρνητική διάθεση. Αποφύγετε μόνο τις υπερβολές σε επίπεδο επίδειξης. Το Λιοντάρι θα πριμοδοτήσει οτιδήποτε κάνετε.


Δίδυμοι

Είστε κάπως διστακτικοί αλλά και αφημένοι ίσως σε ένα ειδύλλιο που μπορεί να μην έχει και την έκβαση που εσείς έχετε ανάγκη να έχετε. Μπορεί προς στιγμή να φαίνεστε χαμένοι μέσα σε χιλιάδες μικρολεπτομέρειες και να μην απολαμβάνετε καθόλου τα όμορφα πράγματα που έχετε γύρω σας. Θα γυρίσει όμως η μπίλια προς το μέρος σας και θα γίνει κάτι το διαφορετικό για αυτό θα νιώσετε πολύ πιο δυνατοί και σίγουροι για τις αποφάσεις σας. Παρόλο που είστε σε ευαίσθητη φάση και μερικοί εξαρτημένοι από άτομα της οικογένειας σας ή ακόμα και από έναν Αιγόκερω τελικά καταφέρνετε να καταλαβαίνετε την αλήθεια όσο δύσκολη και αν είναι αυτή. Μια ξαφνική γνωριμία με έναν Κριό ή με έναν Τοξότη θα σας βγάλει από την βαρετή σας πραγματικότητα.

Καρκίνος

Την Παρασκευή θα είστε αρκετά χαλαροί αλλά και πολύ διαισθητικοί ώστε να έχετε την ετοιμότητα να προβλέψετε ποιο θα είναι το επόμενο βήμα σας. Προσέξτε από το απόγευμα του Σαββάτου και ύστερα την διάθεσή σας που μπορεί να είναι εκρηκτική ή απρόβλεπτη γιατί θα φτάσετε σε ένα σημείο που δεν θα αστειεύεστε και ό, τι λέτε μετά θα θέλετε να το κάνετε πραγματικότητα. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο που θα έχετε και την στήριξη του Δία στο ζώδιό σας ήδη μπορεί να νιώσετε πολύ δυνατοί και υπεραισιόδοξοι αλλά τελικά να διαλέξετε λάθος στιγμή για να εκφράσετε την δύναμή σας. Είναι σημαντικό να πηγαίνετε σωστά με τον χρόνο γιατί μόνο τότε θα κάνετε σημαντικές αλλαγές. Υπάρχει βέβαια μια εσωτερική διάθεση να αλλάξετε όλα τα κακώς κείμενα στην ζωή σας και να βαδίσετε μόνο πάνω σε αλήθειες.

Λέων

Το τριήμερο θα αρχίσει με το να είστε αρκετά ευάλωτοι και ευαίσθητοι απέναντι σε άλλα άτομα. Αλλά δεν θα κρατήσει για πολύ αυτό γιατί από εκεί και μετά θα κάνετε ένα μεγάλο μπαμ και θα απαιτήσετε για σας το καλύτερο. Ίσως να καταλάβετε ότι κάνατε πολύ υπομονή για ένα συγκεκριμένο θέμα και τώρα αυτό είναι που σας δίνει το έναυσμα για την θετική σας επανάσταση διεκδικώντας για σας να περάσετε πολύ καλά. Δεν θα σας κάνουν τα ημίμετρα αυτές τις ημέρες και τελικά αυτό θα είναι για καλό σας. Αρκετά νιώθετε ότι έχετε υποχωρήσει και συμβιβαστεί για χάρη των καιρών και της κρίσης. Είναι σημαντικό να σας βγουν οι εσωτερικές σας δυνάμεις γιατί με αυτόν τον τρόπο θα θυμηθείτε τον αληθινό σας εαυτό. Ίσως από μια εσωτερική κατεύθυνση να οδηγηθείτε να κάνετε αλλαγές οι οποίες θα είναι για καλό σας.

Παρθένος

Νιώθετε ότι χρειάζεται να πάτε με το μέρος των άλλων και να γευτείτε από κοινού πράγματα τα οποία μπορείτε να τα μοιραστείτε. Κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο και αν σχετίζεστε με έναν Καρκίνο που ίσως τώρα να ξεκινάει και πάλι η σχέση σας μετά από διακοπή. Αλλά αν δεν πάρετε αυτό που θέλετε όσο περνούν οι ώρες και οι ημέρες θα σας βγει ξαφνικά μια εσωτερική δύναμη που θα θέλατε να αποκόψετε όλα τα αρρωστημένα κομμάτια που σας συνδέουν με το παρελθόν. Το να χαράξετε μπροστά απαλλαγμένοι από τις λάθος πεποιθήσεις χρειάζονται κότσια και εσείς τώρα νιώθετε ότι τα διαθέτετε. Ίσως να κάνετε και μια συζήτηση εφ όλης της ύλης λέγοντας αλήθειες με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ή ακόμα και με έναν Κριό.

Ζυγός

Νιώθετε κάπως περίεργα και μπερδεμένοι και ίσως να μην αποφασίσετε τουλάχιστον την Παρασκευή να ανοίξετε τα χαρτιά σας. Αλλά τελειώνοντας η ημέρα θα απαιτήσετε για τον εαυτό σας τα καλύτερα γιατί μερικές φορές για χάρη της συντροφικότητας αφήνεστε και δεν μιλάτε και πάρα πολύ. Ο στόχος σας είναι πάντα να μην κακοκαρδίσετε τους άλλους γιατί δεν θέλετε να τα χαλάτε με κανέναν. Αλλά και λίγη αυτονομία δεν βλάπτει και αυτό είναι που θα το νιώσετε έντονα το Σάββατο οπότε και θα εκφράσετε τα αληθινά σας συναισθήματα και θα απαιτήσετε για σας πράγματα που παλιά δεν το κάνατε. Είναι προτιμότερο να πείτε την αλήθεια. Ένας Κριός είναι πολύ κοντά σας και ίσως είναι η αιτία που τελικά σας βοηθάει και ξεμπλέκετε ακόμα και από μια διπλή σχέση που σας ταλαιπωρεί και δεν μπορείτε να πάρετε αποφάσεις.

Σκορπιός

Είστε αρκετά ήρεμοι και σίγουροι για αυτό που θέλετε να κάνετε. Το μόνο που θα γίνει από το Σάββατο και θα σας βοηθήσει θα γίνετε πιο τολμηροί και μερικοί από εσάς ίσως να ξεπεράσετε τον εαυτό σας. Μπορεί να ποθείτε να έχετε μια εσωτερική απελευθέρωση από φοβίες και από άλλα θέματα τα οποία σας κρατάνε αρκετά δεσμευμένους. Η σχέση σας με έναν Κριό θα γίνει πιο γνωστή και ίσως αυτό να μην σας ενοχλεί τόσο πολύ όπως παλιά. Είναι σημαντικό τώρα σιγά σιγά να βάζετε τα πράγματα στην θέση τους και να προστατεύετε τον εαυτό σας από όλους και όλα. Μερικές φορές φαίνεστε απαιτητικοί αλλά το μόνο που έχετε είναι ότι είστε τελειομανείς και έχετε κάποιες εμμονές για αυτό οι οποίες τελικά σας παιδεύουν. Θα χαλαρώσετε από εδώ και πέρα και θα νιώσετε προστατευμένοι τουλάχιστον από τον ίδιο σας τον εαυτό.

Τοξότης

Έχετε αποφασίσει να χαλαρώσετε και να είστε αρκετά θετικοί μέσω της επικοινωνίας και του λόγου σας. Ίσως να δείξετε υπερβολική πίστη και αυτό να σας κάνει κάπως απόλυτους στις δικές σας τις ιδεολογίες. Δεν θα αργήσει να σας επισκεφτεί η δύναμή σας σε υπερβολικό σημείο και οτιδήποτε φοβόσαστε θα αποφασίσετε να λύσετε τα δεσμά του και να το κάνετε κτήμα σας. Επειδή μπορεί να μην αποφύγετε την σύγκρουση με έναν Αιγόκερω καλό είναι όσο μπορείτε να κρατήσετε τους τύπους τουλάχιστον της καλής συμπεριφοράς για να μην χάσετε την προσωπική σας δύναμη. Επειδή θα είστε σε έντονη ερωτική φάση θα φλερτάρετε απροκάλυπτα και οι πιο τολμηροί μπορεί να κάνετε εσείς τα βήματα για νέες γνωριμίες ή με ένα άτομο από το παρελθόν που ήδη ξέρετε και είχατε απομακρυνθεί. Ένα ξαφνικό γεγονός θετικό θα σας αλλάξει την ρότα και ίσως να πάρετε εκ νέου αποφάσεις.

Αιγόκερως

Η Παρασκευή θα ξεκινήσει πολύ καλά και θα είστε σχεδόν σε νιρβάνα και σε ηρεμία. Από το απόγευμα του Σαββάτου ένα ηλεκτρικό ρεύμα θα σας κτυπήσει και θα γίνετε πιο τολμηροί αλλά και εκρηκτικοί. Είναι σημαντικό να δείξετε τις προθέσεις σας και να κινηθείτε εσείς με δυναμισμό ακόμα και σε ένα επαγγελματικό ταξίδι. Οι πρωτοβουλίες χρειάζονται και είναι απαραίτητες γιατί μερικές φορές περιμένετε και δεν δράτε. Αν τα πείτε έξω από τα δόντια αναγκαστικά θα μάθετε και αλήθειες που μπορεί να σας ενοχλήσουν. Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί με την οδήγηση και με τον χειρισμό ηλεκτρικών συσκευών. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε σε μια παραλία και να ασκηθείτε για να σας φύγει η παραπανίσια ενέργεια. Η σχέση με ένα πρωτότυπο άτομο μπορεί να σας ξεσηκώσει και να κάνετε μαζί του τρέλες και ανοίγματα.

Υδροχόος

Είστε πιο συναισθηματικοί και γενικά περισσότερο ευαίσθητοι στις ανάγκες των άλλων. Αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ γιατί θα σηκώσετε δικό σας μπαϊράκι και μπορεί να πάρετε πρωτοβουλίες που ίσως να ενοχλήσουν την σχέση σας κυρίως αν είναι Καρκίνος. Αντίθετα με το Λιοντάρι θα τα πάτε πολύ καλά και θα γίνουν και εξομολογήσεις που θα κάνουν καλό και στους δυο. Ένα ξαφνικό ταξίδι για δυο μπορεί να σας ξεσηκώσει και τελικά από εκεί που δεν το περιμένατε να περάσετε πολύ καλά. Για αυτό να είστε ανοικτοί σε προκλήσεις και σε καλέσματα μη αναμενόμενα. Η επαφή με ένα πρόσωπο που είναι έξω από τα δεδομένα σας σίγουρα θα σας κάνει καλό γιατί θα σας κάνει να εκδηλώσετε το στοιχείο πρωτοτυπίας που βρίσκεται μέσα σας. Ο ρομαντισμός και κυρίως για τους γεννημένους τις πρώτες ημέρες θα είναι πολύ έντονος.

Ιχθύες

Η Παρασκευή θα είναι μια ημέρα που θα εκφράσετε πιο εύκολα τον συναισθηματικό σας κόσμο. Μετά, ίσως για το Σαββατοκύριακο, να χρειάζεστε να γίνετε πιο δυναμικοί και να πάρετε πρωτοβουλίες σε θέματα αγορών και οικονομικών. Ίσως σας πιάσει μια μανία να βάλετε στα πράγματα ένα όριο. Σίγουρα από αυτό θα κάνετε ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα με έναν Ζυγό για το ποιος δίνει πιο πολλά ή πιο λίγα μέσα στην σχέση. Το καλό είναι ότι είστε αρκετά αισιόδοξοι και ανοικτοί μέσα σας και βλέπετε το μέλλον σας πλέον πιο θετικά κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες. Η σχέση με ένα Λιοντάρι θα αναζωπυρωθεί αλλά για να φτάσετε σε ένα καλό σημείο χρειάζονται προσπάθειες και από τους δύο. Η διάθεσή σας να ξεχωρίσετε και να φανείτε θα είναι έντονη για αυτό αποφύγετε τις υπερβολές.

Πηγή: Astrology.gr

Σχετικά άρθρα