Αρχική / Teens / Η vlogger Kayley Melissa μιλάει ανοιχτά για την κατάθλιψη και πως κατάφερε να την ξεπεράσει.
Η vlogger Kayley Melissa μιλάει ανοιχτά για την κατάθλιψη και πως κατάφερε να την ξεπεράσει.  thumbnail

Η vlogger Kayley Melissa μιλάει ανοιχτά για την κατάθλιψη και πως κατάφερε να την ξεπεράσει.

Η παρακάτω ιστορία είναι μόνο μία από τις πολλές όπου νέοι άνθρωποι εξαιτίας της ανάγκης που νιώθουν να είναι αγαπητοί, να ξεχωρίζουν, και να γνωρίζουν την αποδοχή πιέζονται τόσο πολύ που έρχονται αντιμέτωποι με υπερβολικό στρες αλλά και την κατάθλιψη.


Η vlogger ομορφιά Kayley Melissa φτιάχνει  tutorial για μακιγιάζ και χτενίσματα από το 2010, αλλά τον τελευταίο χρόνο δεν ανεβάζει πια τόσο συχνά. Τα Χριστούγεννα μίλησε για τη μάχη που δίνει με την κατάθλιψη και το άγχος, τα οποία έχουν επηρεάσει τις ικανότητές της και δεν μπορεί να κάνει πια αυτό που αγαπά και που την κάνει ευτυχισμένη.  


«Θα έχετε παρατηρήσει ότι το 2015 έλειψα αρκετά από το κανάλι μου στο Youtube, και μπορεί να αναρωτιέστε το γιατί. » Είπε. « Πάλευα με πολύ βαριά κατάθλιψη που πραγματικά με ισοπέδωσε. Δεν μπορούσα να λειτουργήσω. Πραγματικά, δεν μπορούσα να κάνω απολύτως τίποτα.»


Η πίεση που ένιωθε για να ικανοποιήσει όσους την ακολουθούσαν στο Youtube (περίπου 900.000 άτομα) έκανε τις κρίσεις πανικού ακόμα πιο συχνές.


«Για κάποιο λόγο ξεκίνησα να συσχετίζω το άγχος μου με το κανάλι μου στο Youtube και είχα πια πείσει τον εαυτό μου πως ό,τι κι αν ανέβαζα στο Youtube όλοι θα το μισούσαν και θα με κατέκριναν. Ήμουν τόσο σίγουρη που και μόνο με την ιδέα να φτιάξω ένα βίντεο πάθαινα κρίσεις πανικού. Όταν το ξεπερνούσα και ξεκινούσα την διαδικασία προετοιμασίας για το video, κατέληγα πάλι κουλουριασμένη στο πάτωμα και δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Μου ήταν πια πολύ δύσκολο και δεν είχα ιδέα τι να κάνω. »


Σε αυτό το συναισθηματικά φορτισμένο video αποκαλεί τους θεατές της ευγενικούς και υποστηρικτικούς και εξηγεί πως όλα τα θετικά σχόλια που άφηναν στα video της έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο στην ανάρρωση της


«Αν δεν είσαστε τόσο ευγενικοί μαζί μου μπορεί η κατάστασή μου να μην είχε βελτιωθεί , αλλά είσαστε υπέροχοι και σας ευχαριστώ.


Η Kayley θέλει να περάσει το μήνυμα σε όλους όσοι αντιμετωπίζουν το τέρας της κατάθλιψης και χρειάζονται βοήθεια, πως δεν είναι μόνοι τους.


«Είστε υπέροχοι και η αλήθεια είναι πως όλοι οι άνθρωποι περνάμε δύσκολες καταστάσεις και φάσεις. Όλοι γεννιόμαστε με κάτι το οποίο πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Αυτό είναι απλά το δικό σας ‘’κάτι’’.


Το μήνυμά της είναι μια πανίσχυρη υπενθύμιση πως κανείς δεν είναι τέλειος ακόμη κι αν μπροστά στα φώτα μοιάζει υπέροχος…


Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X