Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ήλιος σε σύνοδο με Πλούτωνα στον Αιγόκερω και σε τετράγωνο με Ουρανό (3-9/1)
Ήλιος σε σύνοδο με Πλούτωνα στον Αιγόκερω και σε τετράγωνο με Ουρανό (3-9/1) thumbnail

Ήλιος σε σύνοδο με Πλούτωνα στον Αιγόκερω και σε τετράγωνο με Ουρανό (3-9/1)


Το σύμπαν σου δίνει σημαντικά καρμικά μηνύματα, απαιτεί να είσαι δυνατός και διεκδικητικός για την εκπλήρωση των στόχων σου αλλά παράλληλα σου ζητά να μην ενεργήσεις στηριζόμενος στη ματαιοδοξία σου και με κίνητρα που είναι ιδιοτελή. Για να ανέβεις στην κορυφή του βουνού θα πρέπει να έχεις υπευθυνότητα, ηθική ακεραιότητα, επινοητικότητα και επιδίωξη ρεαλιστικών στόχων. Κάνε ό, τιμπορείς και επέμενε στους στόχους σου, προσπαθώνταςνα μην επιτρέψεις στην απαισιοδοξία σου να επηρεάσει την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τις ικανότητές σου.

Από τις 3 ως τις 9 Ιανουαρίου, ο Ήλιοςθα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στο εξουσιαστικό ζώδιο του Αιγόκερου και σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, ένας δύσκολος αστρολογικός συνδυασμός για τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους που έχετε γεννηθεί στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου και/ή όσους έχετε τον Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 13η ως την 17η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Αυτό το επταήμερο, η Ουράνια απελευθερωτική δύναμη σε ενθαρρύνει να αναζητήσεις την ελευθερία σου από πρόσωπα και καταστάσεις που παρεμποδίζουν τους στόχους σου και σε ωθεί προς νέες εμπειρίες. Η διερευνητική δύναμη του Πλούτωνα σου ζητά να απελευθερώσεις το φόβο, το θυμό και τη θλίψη του παρελθόντος. Ο Ήλιος στον Αιγόκερω σε διδάσκει ότι μόνο με μικρά και προσεκτικά βήματα θα φτάσειςστην κορυφή του βουνού. Αυτό το επταήμερο μπορεί να έρθεις αντιμέτωπος με κάποια εμπόδια στην προσπάθειά σου να εκπληρώσεις τους στόχους, πράγμα το οποίο θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό και απρόβλεπτη συμπεριφορά που σοκάρουν τους γύρω σου.

Ίσως να γίνεις τυραννικός και εξουσιαστικός στην εργασία σου ή αντίθετα να υποστείς τη σκληρή συμπεριφορά των άλλων. Θέλεις να κυριαρχήσεις και να επιδείξεις τη δύναμη και την εξουσία σου στην προσπάθειά σου να λάβεις την αναγνώριση και την έγκριση των άλλων. Μπορεί ακόμα να αιφνιδιαστείς από τη συμπεριφορά κάποιων ατόμων τους οποίους θεωρούσες φίλους σου ή επαγγελματικούς συμμάχους σου.

Αυτό το επταήμερο φαίνεσαι τόσο επιβλητικός και δυνατός που οι άλλοι μπορεί να σε θεωρήσουν απειλή. Αντιμετωπίζεις ανταγωνιστικές καταστάσεις στην εργασία σου ή εσύ ο ίδιος δημιουργείς ανταγωνισμό για να ανέβεις στην κορυφή.Φαίνεσαι πολύ πιο αποφασισμένος να ανέβεις στη σκάλα της επιτυχίας, είσαι θαυμάσια οργανωμένος και έχεις υπομονή, αλλά ξεχνάς τους υποστηρικτές σου και δεν τους υπολογίζεις, καθώς θέλεις να έχεις το πάνω χέρι και την ηγεσία. Δεν έχεις κανένα δισταγμό να εφαρμόσεις αυστηρούς κανόνες και όρια αλλά και να επιτεθείς σε όποιον τολμά να σε σταματήσει.

Είσαι αποφασισμένος να ασκήσεις περισσότερο έλεγχο πάνω στους άλλους ή μια κατάσταση, δεν πρέπει να ηττηθείς. Επίσης, μπορεί αυτό το επταήμερονα αισθάνεσαι έντονη οργή αν δεν πετύχεις το στόχο σου. Παρακινούμενος από την επιθυμία να επιβάλεις το κύρος και την εξουσία σου, φαίνεσαι προσεγμένος και καλόβολος εξωτερικά, ενώ βαθιά μέσα σου είσαι ένα καζάνι που βράζει από δύναμη, αποφασιστικότητα και επιθυμία να πετύχεις με κάθε κόστος.

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X