Αρχική / Σεξ / Ζευγάρι / Φλερτ: Πώς να δείξεις σε κάποιον ότι σου αρέσει
Φλερτ: Πώς να δείξεις σε κάποιον ότι σου αρέσει thumbnail

Καίτη, αναγνώστρια του boro.gr

Φλερτ: Πώς να δείξεις σε κάποιον ότι σου αρέσει

Αναγνώστριά μας ρωτά: 

 

Καλησπέρα θα ήθελα τη βοήθειά σας σ ένα προσωπικό μου θέμα. Πριν δύο βδομάδες γνώρισα ένα παιδί απ το φιλικό μου περιβάλλον κι υπήρξε κάποια έλξη βγήκαμε κάποιες φορές για καφέ με όλη τη παρέα αλλά δεν έκανε πολλά πράγματα μόνο κάποια όμορφα κοιτάγματα κι μου είπε με νόημα κοιτώντας βαθιά στα μάτια κι γελαστά πως χάρηκε πολύ για τη γνωριμία κι πως του άρεσε η παρέα κι θα καν έρθει στη πόλη μας, μένει στη Αθήνα

Έπειτα από δύο μέρες ζήτησα το κινητό του κι μου το έδωσε από τότε μιλάμε συχνά σε μηνύματα μάλιστα σ ένα από αυτά μου είπε πως πέρασε πολύ ωραία στη παρέα και αισθάνθηκε σαν να μας ξέρει χρόνια. Μετά από λίγο ρώτησε  μία κοινή γνωστή μας αν μου αρέσει διότι αυτό κατάλαβε λέει μέσα από τα μηνύματα αλλά εκείνη το αρνήθηκε έτσι στα επόμενα μηνύματά μας ήταν απόμακρος και ΄΄έκοψε΄΄ γρήγορα τη συζήτηση. Το καλό είναι πως του άρεσε τόσο η παρέα μας που μέσα στις δύο εβδομάδες ξανά ήρθε στη πόλη μου κι ζήτησε πρώτος να συναντηθούμε μάλιστα μου είπε ότι θέλει να με δει ξεκάθαρα αλλά μόλις ήρθε για καφέ με τον φίλο του ήταν απόμακρος κι αδιάφορος. Δεν ξέρω τι να κάνω να επιμείνω ή να προχωρήσω παρα κάτω. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.

Απαντά ο Νικόλαος Βαμβακάρης
M.A. Κλινικής-Συμβουλευτικής Ψυχολογίας
Πιστοποίηση ΓΣΘ
B.Sc. Ψυχολογίας


 

Αγαπητή αναγνώστρια, το μόνο πρόβλημα στη συγκεκριμένη περίπτωση που αναφέρεται, είναι ότι δεν έχετε εκφραστεί στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει άμεσα  με τον τρόπο αυτό μαθαίνει,σκέφτεται ή φαντάζεται για σας μέσω μιας κοινής γνώστης και έτσι δεν μπορεί να σας καταλάβει αλλά και να τον καταλάβετε κι εσείς. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να συναντηθείτε με το πρόσωπο αυτό να του δείξετε τι αισθάνεσθε αλλά και να τον αφήσετε δίνοντάς του χώρο να σας δείξει και εκείνος πως νιώθει η μεταξύ σας λοιπόν επικοινωνία θα σας φέρει τα αποτελέσματα που ζητάτε.

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X