Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Ψηφίστε κι εσείς στη Διεθνή καμπάνια για να δοθεί το Νόμπελ Ειρήνης στους Έλληνες που σώζουν πρόσφυγες
Ψηφίστε κι εσείς στη Διεθνή καμπάνια για να δοθεί το Νόμπελ Ειρήνης στους Έλληνες που σώζουν πρόσφυγες thumbnail

Ψηφίστε κι εσείς στη Διεθνή καμπάνια για να δοθεί το Νόμπελ Ειρήνης στους Έλληνες που σώζουν πρόσφυγες


Εκστρατεία για να απονεμηθεί το Νόμπελ Ειρήνης στους Έλληνες που άνοιξαν την αγκαλιά τους υποδεχόμενοι χιλιάδες πρόσφυγες ξεκίνησαν ακτιβιστές από όλο τον κόσμο στο διαδίκτυο, συγκεντρώνοντας σχετικές υπογραφές.


Ποιός μπορεί, για παράδειγμα, να ξεχάσει την εικόνα από τη Λέσβο με τις τρεις γιαγιάδες που ταΐζουν με μπιμπερό σε ένα παγκάκι ένα μωρό προσφυγόπουλο σαν αυτό να είναι το εγγονάκι τους;


Ο μυτιληνιός σκηνοθέτης Παύλος Αβαγιανός εδώ κι έξι μήνες καταγράφει την περιπέτεια των προσφύγων, ενώ πολλές φορές αφήνει την κάμερα για να βοηθήσει κι ο ίδιος. «Το πιο συγκινητικό για εμένα είναι οι ντόπιοι. Μέσα από αυτό τον πόνο και τη λύπη, φάνηκε η ανθρωπιά», δηλώνει ο ίδιος.


Αν θέλετε και εσείς να βοηθήσετε ώστε να απονεμηθεί το Νόμπελ Ειρήνης στους Έλληνες που βοηθούν καθημερινά και σώζουν τόσους πολλούς ανθ΄ρωπους μπορείτε να ψηφίσετε ηλεκτρονικά εδώ: 


https://secure.avaaz.org/el/nobel_to_greek_islanders/?pv=75&rc=fb
Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X