Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τι περιμένει όλα τα ζώδια στα ερωτικά το 2016.
Τι περιμένει όλα τα ζώδια στα ερωτικά το 2016.  thumbnail

Τι περιμένει όλα τα ζώδια στα ερωτικά το 2016.

Ο έρωτας, τη νέα χρονιά που ακολουθεί, "φοράει" το σοβαρό του πρόσωπο και δεν αφήνει χώρο για αρρωστημένες ή φθαρμένες σχέσεις, ανοίγοντας τον δρόμο στις ουσιαστικές και-γιατί όχι-συμφέρουσες.


Ας δούμε όμως ποιες διαπροσωπικές σχέσεις μεταξύ των ζωδίων, ευνοούνται το 2016 και ποιες θα μας οδηγήσουν σε σημαντικές απογοητεύσεις:  


ΚΡΙΟΣ


Οι Λέοντες και οι Υδροχόοι θα πρωταγωνιστήσουν στη ζωή σου το 2016 Κριέ! Πρόσεχε τους σαν κόρη οφθαλμού και αν δεν θες να τους χάσεις, φρόντισε πολύ τους χειρισμούς σου και τη συμπεριφορά σου απέναντι τους τον Ιανουάριο, το Φεβρουάριο και τον Ιούλιο κυρίως. Την ίδια περίοδο ίσως σε ταλαιπωρήσουν Ταύροι και Σκορπιοί, τους οποίους όμως θα έχεις την ικανότητα τους συγκεκριμένους μήνες να τους χειραγωγήσεις όπως εσύ επιθυμείς! Επίσης εμπιστεύσου κάποιον που ανήκει στο ζώδιο του Ταύρου για να σε βοηθήσει σε οικονομικά θέματα που σε απασχολούν. Στην καθημερινότητα σου ή στον τομέα της εργασίας, θα παίξει σημαντικό ρόλο κάποιος ΠαρθένοςΑιγόκερως ή Ζυγός. Θα σε γοητεύσει κάποιος Δίδυμος ήΤοξότης, αλλά καλό θα ήταν να μην εμπιστεύεσαι τυφλά, γιατί θα απογοητευτείς. Αντιθέτως, οΙχθύς είναι το ζώδιο που μπορείς να εμπιστευτείς με κλειστά μάτια και μην διστάσεις να του προσφέρεις τα πάντα! Η σχέση σου με Κριούς και Καρκίνους θα είναι ουδέτερη και ίσως αδιάφορη . 


ΤΑΥΡΟΣ


Αβέβαιες οι σχέσεις το 2016, Ταύρε! Από τη μία, ΠαρθένοιΙχθύς και Σκορπιοί θα σου δώσουν μόνο χαρά φέτος και από την άλλη Υδροχόοι και Λέοντες θα σου προκαλέσουν απογοητεύσεις και εκνευρισμό. Τις στιγμές που αποζητάς βοήθεια, συμπαράσταση και ηρεμία, καλύτερα να ζητήσεις την βοήθεια ενός ΑιγόκερουΚαρκίνου ή Ζυγού, όταν θες κάποια σημαντική συμβουλή, καλό θα ήταν να απευθυνθείς σε έναν Κριό ή Ταύρο, ενώ για στιγμές καλοπέρασης και χαράς, κράτα δίπλα σου έναν ΔίδυμοΤοξότες και Ιχθείς θα σε διεκδικήσουν, ακόμα κι αν δεν το περιμένεις! Μήπως αξίζει μία ευκαιρία; 


ΔΥΔΙΜΟΣ


Η επιρροή του Κρόνου δυσκολεύει σε μεγάλο βαθμό τις σχέσεις σου με Τοξότες κυρίως αλλά και με Ιχθείς ή Παρθένους, ειδικά το πρώτο εξάμηνο του 2016, αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια του, Δίδυμε. Στιγμές ευτυχίας και χαράς μπορεί να σου χαρίσει ένας Ζυγός ή Καρκίνος, τις απαραίτητες συμβουλές για να συνεχίσεις κάποιος Αιγόκερως ή Υδροχόος και ως αληθινός φίλος θα σου σταθεί και θα σε στηρίξει ο Κριός. Οι ψυχολογικές σου μεταπτώσεις μπορούν να αντιμετωπιστούν, με τη βοήθεια κάποιου ΖυγούΛέοντα ή Κριού, ενώ για επαγγελματικά και νομικά θέματα που σε απασχολούν, μπορείς να στηριχθείς σε Σκορπιούς και Ταύρους


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Κατά τη διάρκεια του 2016 θα υπάρξουν εντάσεις και κόντρες με ΚριούςΑιγόκερους καιΖυγούς, με τους οποίους Ζυγούς όμως, θα έχεις πολλές φορές την ευκαιρία να διορθώσεις τα πράγματα, Καρκίνε. Άριστες εξελίξεις θα υπάρξουν στις σχέσεις σου με τους Ταύρους, τουςΠαρθένους, τους Ιχθείς και τους Σκορπιούς, ενώ με τους Διδύμους και τους Τοξότες, κατάσταση θα είναι ουδέτερη. Ο Υδροχόος ναι μεν θα σε κάνει να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί του, αλλά οι απογοητεύσεις που θα σου δώσει θα είναι περισσότερες. Πολλές κοινωνικές και ερωτικές ευκαιρίες και όμορφες εμπειρίες θα υπάρξουν, αν ενδιαφέρεσαι για κάποιον Λέοντα.


ΛΕΩΝ


Οι Δίδυμοι και οι Ζυγοί θα είναι εκείνοι που θα κάνουν από όλες τις απόψεις, το 2016 μία όμορφη χρονιά για σένα, Λέοντα! Ερωτικό αμοιβαίο ενδιαφέρον θα υπάρξει με κάποιονΑιγόκερωΣκορπιό ή Ταύρο, όμως το αποτέλεσμα θα σε απογοητεύσει. Συγκεκριμένα με τους Σκορπιούς θα υπάρξουν πολύ σημαντικές και μόνιμες αντιθέσεις, ενώ με τους Ταύρουςπρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να φέρεις τις καταστάσεις εκεί που επιθυμείς και η αποδοτικότερη λύση, φαίνεται να είναι η αδιαφορία. Το απόλυτο στήριγμα σε όλους τους τομείς που θα σε απασχολήσουν τη χρονιά αυτή είναι αναμφίβολα ο Κριός, βοήθεια επίσης θα σου προσφέρει ο Τοξότης και το κύριο ενδιαφέρον σου για φέτος θα αποτελέσει ο Ιχθύς, όμως πρέπει να ξανασκεφτείς αν αυτή η σχέση σε συμφέρει ουσιαστικά.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Οι ιδανικότεροι σύμμαχοι για σένα το 2016 Παρθένε, είναι αναμφίβολα οι Αιγόκεροι και οιΤαύροι! Καλύτερα όμως, να μείνεις μακριά από Παρθένους και Ιχθύς, γιατί όσο κι αν σε ελκύουν, οι σχέσεις σου με αυτούς θα είναι μόνο απογοητευτικές. Οι Τοξότες απαιτούν περισσότερα από όσα δύνασαι να τους προσφέρεις, ενώ οι Δίδυμοι μπορεί να σου προκαλέσουν σοβαρές απώλειες με την ασταθή συμπεριφορά τους. Οι σχέσεις σου με κάποιονΛέοντα θα σου αφήσει γλυκόπικρη γεύση, ενώ ο Καρκίνος θα σε βοηθήσει σε ότι κι αν χρειαστείς. Καλή η εξέλιξη της σχέσης σου με κάποιον Σκορπιό, αλλά ίσως δεν καταλήξει όπως πρέπει. Μοιραία χαρακτηρίζεται η σχέση σου με έναν Υδροχόο, γεγονός που ίσως δεν το αντέξεις και ένας Κριός θα σε στιγματίσει θετικά αυτή τη χρονιά, έστω και με σκληρό τρόπο.


ΖΥΓΟΣ


Οι διαπροσωπικές σχέσεις που θα επιλέξεις μέσα στο 2016 Ζυγέ, ίσως μπερδέψουν ακόμα και εσένα τον ίδιο. Ως σημαντικοί σύμμαχοι στα θέματα που σε απασχολούν θα αποδειχτούν οιΚαρκίνοι, οι Αιγόκεροι, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί. Ευτυχισμένες στιγμές θα σου χαρίσουνΤαύροιΣκορπιοίΛέοντες και Υδροχόοι, οι οποίοι όμως λόγω της κτητικότητας τους, ίσως προκαλέσουν προβληματάκια τον Ιανουάριο, τον Φεβρουάριο, τον Ιούνιο και τον Ιούλιο. ΟιΚριοί και οι Ζυγοί σε πλησιάζουν θετικά και τρυφερά. Οι Ιχθύς, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οιΔίδυμοι, δεν σηκώνουν φέτος μύγα στο σπαθί τους, γι’ αυτό πρόσεξε ιδιαίτερα τους χειρισμούς σου απέναντι τους.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι είναι εκείνοι που θα σου δώσουν τη μεγαλύτερη χαρά μέσα στο 2016, Σκορπιέ! Παρά τις αντιθέσεις σας, η έλξη παραμένει ζωντανή και φέτος με Ταύρους,Παρθένους και Ιχθείς και είναι στο χέρι σου το αν θα πετύχει η σχέση σας. Αν σε ενδιαφέρει κάποιος Κριός, μην του στερείς την ελευθερία του και θα γίνει δικός σου, ενώ αν σε ενδιαφέρει κάποιος Ζυγός επιστράτευσε συναισθηματισμό και τρυφερότητα για να τον κερδίσεις. ΟιΤοξότες και οι Δίδυμοι μπορεί να σε καταστρέψουν οικονομικά, ενώ οι Υδροχόοι, οι Λέοντεςκαι οι Σκορπιοί θέλουν ιδιαίτερους χειρισμούς και αποστάσεις, ώστε η σχέση σου με αυτούς να παραμείνει σε ικανοποιητικά επίπεδα.


ΤΟΞΟΤΗΣ


Απέφυγε όσο μπορείς σχέσεις με ΙχθύΔίδυμοΤοξότη και Παρθένο, γιατί ο Κρόνος θα φέρει μεγάλες απογοητεύσεις για το 2016, Τοξότη. Εμπιστεύσου και στηρίξου σε Κριούς και Λέοντεςπου είναι απόλυτα αληθινοί και τίμιοι απέναντι σου. Το 2ο εξάμηνο του έτους, έρχεσαι πιο κοντά με κάποιον ΣκορπιόΤαύρο ή Υδροχόο, που θα σου αλλάξει όλα τα δεδομένα! Δύσκολη και αβέβαιη η σχέση σου με ένα Ζυγό, ενώ πετυχημένη χαρακτηρίζεται η σχέση σου με κάποιονΚαρκίνο ή Αιγόκερω τους καλοκαιρινούς μήνες.


ΑΙΓΩΚΕΡΩΣ


Δεν θα καταφέρεις να αντισταθείς στην έλξη που υπάρχει με κάποιον Καρκίνο, Σκορπιό, Ταύρο ή Υδροχόο φέτος, Αιγόκερε! Για το λόγο αυτό πρόσεξε ιδιαίτερα τη συμπεριφορά σου απέναντι τους τον Ιανουάριο, τον Φεβρουάριο, τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, αν δεν θες να χάσεις κάποιον που ανήκει στους παραπάνω. Η σχέση με τον Παρθένο θα παραμείνει επιφανειακή και διφορούμενη. Αν θες να παραμείνεις ήρεμος, καλύτερα απέφυγε Ιχθείς, Δίδυμους και Τοξότες. Ουδέτερη η σχέση σου με Ζυγούς και Κριούς και περίμενε μετά το Σεπτέμβριο κάποια σημαντική εξέλιξη. Με έναν Λέοντα βγαίνεις έξω από τα νερά σου, αλλά μάλλον αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς με τον Αιγόκερω.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Η συντροφικότητα και η στήριξη θα βρεθεί στο πρόσωπο ενός Κριού ή ενός Ζυγού το 2016, Υδροχόε! Σύμμαχος στην επαγγελματική ζωή θα αποδειχθεί ο Καρκίνος, ενώ κάποιοςΔίδυμος ή Τοξότης, ίσως προδώσει την αγάπη και την εμπιστοσύνη που του έδειχνες μέχρι τώρα. Ο Ιχθύς μπορεί να σου προκαλέσει οικονομικές απώλειες με κάποιο τρόπο και οΠαρθένος ενώ μένει δίπλα σου, συνεχίζει να βάζει νοητούς τοίχους ανάμεσα σας. Με σκαμπανεβάσματα θα εξελιχθούν οι σχέσεις σου με ΤαύρουςΣκορπιούςΛέοντες καιΥδροχόους και πρέπει να προσέχεις ιδιαίτερα τους χειρισμούς σου όταν ο Άρης θα σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις.


ΙΧΘΕΙΣ


Σε κάθε είδους σχέση, ο Καρκίνος και ο Αιγόκερως, μόνο χαρές θα σου προσφέρουν το 2016, Ιχθύ. Καλοί σύμμαχοι σου επίσης, θεωρούνται για φέτος και οι Κριοί ή οι Ζυγοί. Αν σε ενδιαφέρει κάποιος ΤαύροςΣκορπιόςΛέων ή Υδροχόος, πρόσεξε πολύ τους χειρισμούς σου αν δεν να τους χάσεις, γιατί όλα κρίνονται από σένα. Μην έχεις πολλές ελπίδες για επιτυχία στις σχέσεις σου με ΔίδυμουςΤοξότες, Παρθένους και Ιχθείς, αφού είστε εσείς εκείνοι που βάλλονται από τις κακοτοπιές του Κρόνου.


oroskopos.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X