7 τρόποι να φορέσεις το ίδιο μαύρο φόρεμα!

Αν η τράπουλα έχει μπαλαντέρ, η γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας έχει το απλό μαύρο φόρεμα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι τα κατάλληλα αξεσουάρ και μπορείτε να αλλάξετε εντελώς την κάθε σας εμφάνιση! Γιατί όπως στα χαρτιά έτσι και στη μόδα, αν ξέρεις πως να παίζεις με το μπαλαντέρ κερδίζεις πάντα…τις εντυπώσεις!

Από την Στέλλα Καμπανού.

Εμείς σας προτείνουμε όχι έναν, αλλά εφτά διαφορετικούς τρόπους για να βγείτε κερδισμένη!

1. Δέστε το!

Δοκιμάστε μια ζώνη με λεοπάρ print, φαρδιά ή λεπτή, για να τονίσετε την μέση αλλά και για να δημιουργήσετε αντιθέσεις που θα ζωντανέψουν το στυλ σας. Οποιαδήποτε ζώνη σε έντονο χρώμα θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα!

2. Ξανά – σχεδιάστε το περίγραμμα!

Ένα εντυπωσιακό γούνινο σακάκι σε απαλό ροζ ή κρεμ χρώμα, όχι μόνο αλλάζει το σχήμα του πάνω μέρους της σιλουέτας σας αλλά γίνεται το κέντρο όλου του συνόλου. Το ίδιο αποτέλεσμα θα μπορούσε να έχει και ένα σακάκι σε μεταλλική απόχρωση.

3. Δώστε βάθος και φως!

Δημιουργήστε επίπεδα με κολιέ. Δοκιμάστε να συνδυάσετε διαφορετικά είδη κολιέ- με πέρλες μεταλλικές αλυσίδες, κρύσταλλα, πολύχρωμες χάντρες- και σε διαφορετικά μήκη για να αιχμαλωτίσετε τα βλέμματα!

4. Τραβήξτε τα βλέμματα ψηλά!

Δεν είναι πάντα απαραίτητο να στολίζουμε το ρούχο, για να κάνουμε τη διαφορά! Ένα εντυπωσιακό καπέλο, μια στέκα ή μια κορδέλα, θα τραβήξουν τα βλέμματα ψηλά και θα αλλάξουν εντελώς τη συνολική μας εικόνα.

5. Η δύναμη στα πόδια!

Αλλάζοντας μόνο τα παπούτσια μπορείτε να αλλάξετε εντελώς την εμφάνισή σας! Για ένα πιο κλασσικό στυλ προτιμήστε γόβες σε nude χρώμα με γυμνά πόδια, αλλιώς ένα καλσόν με εντυπωσιακή υφή, χρώμα, print ή ένα μποτάκι σε έντονο χρώμα θα δημιουργήσουν μια ξεχωριστή
και πιο εναλλακτική εμφάνιση.

6. Διαγωνίως!

Μια τσάντα κρεμασμένη διαγωνίως, δημιουργεί μια νέα γραμμή στην οποία μπορεί να εστιάσει το μάτι. Για ένα πιο bohemian στυλ, δοκιμάστε μια σουέντ τσάντα με κρόσια, συνδυασμένη με βραχιόλια στο χέρι ή ένα κρεμαστό ξύλινο κολιέ.

7. Στους ώμους σας!

Στην υψηλή ραπτική, οι ώμοι δεν παραμελούνται ποτέ! Προτιμήστε ένα jacket με βάτες στους ώμους- ένα δερμάτινο jacket με ωραίο κόψιμο και ενισχυμένους ώμους, θα δώσει μαι rock πινελιά στην εμφάνισή σας. Αν το μαύρο σας φόρεμα έχει μανίκια, δοκιμάστε τις αποσπόμενες βάτες για ανακαθορίσετε τις αναλογίες σας!

Σχετικά άρθρα