Πώς πρέπει να φοράμε ένα δερμάτινο jacket;

Όλες γνωρίζουμε ότι το jacket είναι μια τάση που δεν μπορούμε να αποχωριστούμε. Όμως, τι γίνεται όταν έξω κάνει κρύο και δεν μπορούμε να φορέσουμε μόνο αυτό;

Από την Λούση Καλαγκιά, fashion editor

 

 

 

 

 

Δερμάτινο jacket, βασικό κομμάτι πλέον στην γκαρνταρόμπα μου όπως και σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα,το φοράω με τα πάντα,τζίν, φούστες, ρομαντικά φορεματάκια και προσφέρει μια ιδιαίτερη νότα σε κάθε σύνολο.

Η φετινή μου αγάπη είναι οι γούνες (ψεύτικες πάντα) και ο συνδυασμός των δύο έγινε το trend του Χειμώνα. Το πιο ρόκ στυλάκι του τζάκετ συναντά την φινέτσα της γούνας και το αποτέλεσμα είναι κομψό αλλά παράλληλα νεανικό.

Ο γούνινος γιακάς είναι μια καλή λύση για όσες δεν έχουν συνηθίσει το trend και θέλουν μια μικρή “δόση” στο outfit.Είναι πολύ ζεστός και μπορείτε να τον φοράτε και αφού βγάλετε το τζάκετ,πάνω απ’το τππ σας. Και δεν κοστίζει! Μπορείτε να το βρείτε στο H&M με μόνο 15 ευρώ!

Μόλις είδα το συγκεκριμένο γιλέκο το ερωτεύτηκα. Νιώθω ότι βελτιώνει το στύλ μου από μόνο του και μεταμορφώνει το τζάκετ μου. Είναι επίσης πολύ ζεστό και τα βραδινά μου outfits συνδυάζονται πολύ συχνά με αυτό. Το βρήκα με 50 ευρώ στο Doors.

Και μια τελευταία πολύ χρήσιμη συμβουλή για όσες δεν έχετε αγοράσει ακόμα δερμάτινο jacket! 

Το δικό μου το βρήκα στο La Redoute με μόλις  40 ευρώ είναι μια καλή ευκαιρία.  Όπως και  το δερμάτινο παντελόνι που φοράω, το βρήκα με μόνο 30 ευρώ  στα Η&Μ.

Σχετικά άρθρα