Ζεστό βουτυρένιο ρούμι

<div class="ingredients">
<div class="title">Συστατικά</div>
</div>
<div class="text">
<ul>
<li>120 γρ. μαύρη ζάχαρη</li>
<li>120 γρ. βούτυρο ανάλατο, σε θερμοκρασία δωματίου</li>
<li>80 γρ. μέλι</li>
<li>½ κ.γ. κανέλα σκόνη</li>
<li>¼ κ.γ. μοσχοκάρυδο σε σκόνη</li>
<li>1/8 κ.γ. γαρύφαλλο σε σκόνη</li>
<li>1 πρέζα αλάτι</li>
<li>175 ml ρούμι</li>
<li>480 ml νερό βραστό</li>
<li>4 στικ κανέλας, για γαρνίρισμα</li>
</ul>
<p>Μέθοδος Εκτέλεσης</p>
<div class="text">
<ul>
<li>Με ένα μίξερ χειρός, χτυπάμε τη μαύρη ζάχαρη, το βούτυρο, το μέλι, την κανέλα, το μοσχοκάρυδο, το γαρύφαλλο και το αλάτι σε ένα μεσαίο μπολ μέχρι να γίνουν ένα λείο μείγμα.</li>
<li>Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα μεγάλο δοχείο.</li>
<li>Προσθέτουμε το το ρούμι και 2 κούπες βραστό νερό.</li>
<li>Ανακατεύουμε με ένα σύρμα μέχρι να διαλυθεί το βούτυρο. Χωρίζουμε το ποτό μας σε 4 κούπες.</li>
<li>Σερβίρουμε με ξυλάκια κανέλας.</li>
</ul>
<p>akispetretzikis.com</p>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα