Αρχική / Teens / Ο πρώην σου σου στέλνει μηνύματα όποτε το θυμάται. Δες γιατί και τι μπορείς να κάνεις.
Ο πρώην σου σου στέλνει μηνύματα όποτε το θυμάται. Δες γιατί και τι μπορείς να κάνεις. thumbnail

Ο πρώην σου σου στέλνει μηνύματα όποτε το θυμάται. Δες γιατί και τι μπορείς να κάνεις.

Ενώ η τεχνολογική εξέλιξη της τελευταίας δεκαετίας έφερε πολλά νέα και σπουδαία πράγματα στη ζωή μας, έκανε επίσης και το comeback των πρώην πιο εύκολο από ποτέ. Είναι κάτι που συμβαίνει πολύ συχνά πια. Πρώην μετά απο πολύ καιρό και χωρίς κάποιο συγκεκριμένο λόγο σου στέλνουν μήνυμα στα social media, ενώ ήταν εντελώς εξαφανισμένοι.


Υπάρχει η πιθανότητα ο πρώην σου να ήταν μία σε σχέση και μία όχι, μέχρι που κατέληξε single, και επειδή ένιωθε μοναξιά να έστειλε στην πρωτη επαφή που του έκανε το κλικ. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως είσαι για εκείνον απλά ένα κορίτσι που κάποτε έβγαινε, αλλά είναι αλήθεια πως πολλά αγόρια όταν δεν έχουν με τι να ασχοληθούν και θέλουν κάτι για να εξάψουν το ενδιαφέρον τους, απλά να στείλουν μήνυμα χωρίς να το έχουν προσχεδιάσει.


Επιπρόσθετα, αν το άτομο αυτό γνωρίζει πως υπάρχει πιθανότητα με το που σου στείλει να ανταποκριθείς αμέσως στο κάλεσμά του, αυτός είναι ένας ακόμα λόγος που μπορεί να σου έστειλε. Δεν λέμε πως αυτή είναι μια σωστή συμπεριφορά και αντιμετώπιση, αλλά είναι πολύ πιθανό σενάριο.


Ίσως απλά να θέλει να περάσει την ώρα του ευχαριστα φλερτάροντας με μηνύματα και κλήσεις και τίποτα παραπάνω. Αυτό θα εξηγούσε το αν εμφανίζεται και εξαφανίζεται με τα φεγγάρια του. Μόλις λοιπόν καταλάβεις και ξεκαθαρίσεις με ποιες προθέσεις και για ποιο λόγο έρχεται σε επαφή μαζί σου, τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να ελέγξεις την κατάσταση είναι απλά.


Αρχικά δεν μπορούμε να ρίξουμε στον ίδιο όλο το φταίξιμο που τα πράγματα μεταξύ σας είναι λίγο θολά, γιατί αν αφήνεις αυτή την κατάσταση να συμβαίνει, ούτε εσύ ξεκαθαρίζεις από την μεριά σου αν σε ενοχλεί, αν θες κάτι παραπάνω ή αν δεν ενδιαφέρεσαι και τόσο. Αν θα ήθελες να δοκιμάσεις μια πιο σοβαρή σχέση μαζί του, χρειάζεται ευθύτητα. Κάθε φορά που του απαντάς ανοίγεις και την πόρτα για το μεταξύ σας φλερτ. Την επόμενη φορά φρόντισε να του δείξεις ακριβ’ως τι θέλεις.


Αν δεν ενδιαφέρεσαι καθόλου, μπορείς απλά να σταματήσεις να του απαντάς. Τόσο εύκολο είναι. Αν δεν καταλαβαίνει όταν του το δείχνεις με ευγενικό τρόπο, μπορείς πάντα να τον μπλοκάρεις ή αν δεν σε εκνευρίζει και τόσο, απλά να τον αγνοείς. 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X