Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Twitter: Σχεδιάζει άνοιγμα με τεράστια επέκταση ορίου χαρακτήρων
Twitter: Σχεδιάζει άνοιγμα με τεράστια επέκταση ορίου χαρακτήρων thumbnail

Twitter: Σχεδιάζει άνοιγμα με τεράστια επέκταση ορίου χαρακτήρων

Το χαρακτηριστικό γνώρισμα του Twitter αναμένεται σύντομα να αποτελέσει παρελθόν: η εταιρεία φέρεται να σχεδιάζει την επέκταση του ορίου των 140 χαρακτήρων έως και τους 10.000, μεταδίδει η Wall Street Journal επικαλούμενη πηγή με γνώση της υπόθεσης.


twitter


Πολλοί χρήστες του Twitter ωστόσο απορρίπτουν μια τέτοια αλλαγή – η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί έως τα τέλη του Μαρτίου – επισημαίνοντας ότι θα καταστρέψει την αμεσότητα και ταχύτητα του μέσου. Χωρίς το όριο, το οποίο υποχρεώνει τους χρήστες να “συμπυκνώνουν» τις σκέψεις τους, οι αναρτήσεις ενδεχομένως να αρχίσουν να μοιάζουν με αυτές που εμφανίζονται σε άλλα δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook.


 Σύμφωνα με το δημοσίευμα της WSJ, η εταιρεία έχει στόχο να διατηρήσει την αρχική εμφάνιση και αίσθηση του μέσου. Για αναρτήσεις που θα ξεπερνούν τους 140 χαρακτήρες, οι χρήστες θα πρέπει να επιλέγουν συνδέσμους και να επεκτείνουν για να δουν το υπόλοιπο κείμενο, αναφέρει η ίδια πηγή στην εφημερίδα. Παράλληλα, οι χρήστες θα ειδοποιούνται όταν ξεπερνούν το όριο των 140 χαρακτήρων.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X