«Πώς θα πετύχω το τέλειο street look;» Οι βασικοί… κανόνες!

Το street look είναι από τα αγαπημένα μας ντυσίματα γιατί είναι άνετο, θεωρείται ιδανικό και για μια εκδρομή, αν και η ονομασία του σχετίζεται με την πόλη, και μπορεί να το κάνει κάθε γυναίκα.

Τώρα που η καραντίνα τελείωσε, οι περισσότεροι βγαίνουν και για να μεταβούν στη δουλειά τους και για να κάνουν κάποια βόλτα πέρα από την προκαθορισμένη στο «13033».

Επίσης, ο καιρός είναι τέτοιος, που επιβάλλεται το ανάλαφρο ντύσιμο αλλά όχι ρούχα που θα μας εκθέσουν στον κίνδυνο. Για παράδειγμα το βράδυ, αν έχει υγρασία, οφείλεις να έχεις μαζί σου ένα ζακετάκι ή και ένα φουλάρι.

Οι βασικοί… κανόνες για το τέλειο street look

Και μιας ήδη «ξεχυθήκαμε» στους δρόμους, αλλά πάντα με γνώμονα την ατομική υγιεινή, έχουμε μερικές συμβουλές και ορισμένες προτάσεις που ανακαλύψαμε στο Instagram.

Απαραίτητο λοιπόν, είναι το αθλητικό παπούτσι που είναι άνετο. Και αν δεν θες τα αθλητικά σου, μπορείς να επιλέξεις το παπούτσι που σε κάνει να νιώθεις άνετα όταν περπατάς.

Δεύτερον, οι denim επιλογές είναι… must, ενώ συνδυάζονται φανταστικά με μια μπλούζα μαρινιέρα. Και τέλος, να θυμάσαι πως είναι το look που δεν απαιτεί την υπερβολή.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μαθήματα… στιλ από 5+2 διάσημες μανούλες! Tips ό,τι look και αν θες…

Ποιος είναι ο κατάλληλος κότσος ανάλογα με το στιλ σου; 4 ιδέες που μπορείς να κάνεις και μόνη σου!

Σχετικά άρθρα