Αρχική / Σεξ / Άνδρας / Η "συνταγή" της επιτυχίας: Πώς να γοητεύεις μια γυναίκα
Η "συνταγή" της επιτυχίας: Πώς να γοητεύεις μια γυναίκα  thumbnail

Κωνσταντίνος, αναγνώστης του boro.gr

Η "συνταγή" της επιτυχίας: Πώς να γοητεύεις μια γυναίκα

Αναγνώστριά μας ρωτά:


Θέλω μια βοήθεια τι σε κανει να μην θες άλλο ένα άτομο; Τι πρέπει να κάνεις για να σε θελει πολυ; Σας παρακαλώ απαντήστε σε αυτά τα ερωτήματα. 


Στο ερώτημά σας απαντά ο ψυχολόγος- ομαδικός θεραπευτής Δημήτρης Κατσαρός 


Δημήτρης Κατσαρός


Όταν αναρωτιόμαστε "τι μας κάνει να μη θέλουμε ένα άτομο" μάλλον αναζητάμε ένα μπούσουλα πραγμάτων που "δεν πρέπει να κάνουμε". Είναι ασφαλές αυτό μέχρι ένα σημείο αλλά όταν έρθει η στιγμή του πραγματικού ενδιαφέροντος, δηλαδή της πρωτοβουλίας αυτός ο μπούσουλας μας κρατάει μαγκωμένους, ντροπαλούς, αγκυλωμένους, άπραγους. Νομίζω προτιμάτε αυτό που αναφέρετε στη δεύτερη ερώτηση, δηλαδή να προκαλέσετε το ενδιαφέρον κάποιου. Το μόνο που έχετε να κάνετε σε αυτή την περίπτωση είναι να πλησιάσετε το άλλο άτομο και να το γνωρίσετε. Συνήθως για να επιβιώσει αρχικά μια γνωριμία πρέπει να έχει κάποια κοινή βάση: Ένα κοινό ενδιαφέρον ίσως, μια κοινή ασχολία. Μετά, το αν θα γίνει αυτή η γνωριμία ενδιαφέρον, φιλία ή σχέση είναι θέμα δικό σας και της γνωριμίας σας. Σε κάθε περίπτωση μη φοβάστε την απόρριψη. Η μισή γοητεία βρίσκεται στο ότι παίρνετε τα ρίσκα σας.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X