Αρχική / Σεξ / Άνδρας / Έρευνα pornhub: Αυτό το πορνό ξετρέλανε τους Έλληνες το 2015!
Έρευνα pornhub: Αυτό το πορνό ξετρέλανε τους Έλληνες το 2015! thumbnail

Έρευνα pornhub: Αυτό το πορνό ξετρέλανε τους Έλληνες το 2015!

Το Pornhub είναι μάλλον η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης διεθνώς. Φέτος έδωσε στη δημοσιότητα μια αναλυτική έρευνα με τις κυρίαρχες αναζητήσεις των χρηστών του διαδικτύου και τις προτιμήσεις τους. 


Ποιες είναι οι χώρες που παρακολούθησαν το 2015 το περισσότερο πορνό; Τα σκήπτρα κατέχουν Οι ΗΠΑ όπου κάθε χρήστης μένει στο σάιτ παρακολουθώντας πορνό για  9 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα. Δείτε αναλυτικά τους πρωταθλητές του οφθαμλόλουτρου και του αυνανισμού

Ποια ήταν η κορυφαία αναζήτηση για τη χρονιά που πέρασε; Το λεσβιακό! Kαλά όλα αυτά αλλά στη χώρα μας τι γίνεται; Το λεσβιακό σεξ είναι μια πολύ δημοφιλής αναζήτηση όπως δείχνει ο χάρτης 

Ποια είναι όμως η νούμερο 1 προτίμηση των Ελλήνων; Η αναζήτηση milf στο pornhub χτύπησε κόκκινο, οι Έλληνες αγαπούν τις σέξι ώριμες γυναίκες. Και ένα εκπληκτικό στοιχείο. Ποια ήταν η μέρα που μείωσε τη σεξουαλική όρεξη των Ελλήνων και σταμάτησαν να αναζητούν πορνό; Σύμφωνα με το pornhub η 5η Ιουλίου η μέρα του δημοψηφίσματος δηλαδή, ήταν η πιο άσχημη μέρα. 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X