Φτιάξε το φρουτώδες κοκτέιλ Vitamin W

<div class="short_text italic cf">
<p><span class="thirtyfive">Τ</span>ο στιβαρό ουίσκι «μαλακώνει» με λίγο πορτοκάλι και ισορροπεί με ανγκοστούρα. Ένα κοκτέιλ γλυκόπιοτο, αρωματικό και φρουτώδες.</p>
</div>
<div class="recipe cf">
<div id="recipe_box" class="recipe_box content cf">
<div class="title">Υλικά</div>
<div class="main_text">
<ul>
<li>50 ml ουίσκι</li>
<li>50 ml φυσικός χυμός πορτοκαλιού</li>
<li>20 ml σιρόπι ζάχαρης (το φτιάχνουμε χτυπώντας στο μούλτι 1/2 φλιτζάνι νερό με 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη, μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη. Από την ποσότητα αυτή παίρνουμε μόνο όσο λέει η συνταγή και το υπόλοιπο το διατηρούμε για άλλη χρήση. Μπορούμε φυσικά να φτιάξουμε και μεγαλύτερη ποσότητα, φροντίζοντας η ποσότητα νερού και ζάχαρης να είναι 1:1)</li>
<li>4 – 5 σταγόνες Angostura bitters (είναι ένα συμπυκνωμένο ελιξίριο από διάφορα μπαχαρικά και μυρωδικά που χρησιμοποιείται σε πάρα πολλά κοκτέιλ αλλά και σε σάλτσες φαγητών, για να τα αρωματίσει. Το βρίσκουμε σε μεγάλα σούπερ μάρκετ και σε κάβες)</li>
</ul>
</div>
</div>
<div class="recipe_box bottom_cap">
<div class="inner cf">
<div class="recipe_parts right"><span class="recipe_parts_title">Μερίδες</span> 1 ποτήρι</div>
</div>
</div>
<div class="recipe_info cf"><span class="recipe_parts"><span class="recipe_parts_title">Προετοιμασία</span> 8΄</span></div>
</div>
<div class="main_text">
<p><span class="simple_rhomb"><span class="bittersweet">Διαδικασία</span></span> Χτυπάμε όλα τα υλικά στο σέικερ μαζί με άφθονο πάγο και σουρώνουμε σε ένα χαμηλό ποτήρι με παγάκια. Αν θέλουμε, γαρνίρουμε με 1 φέτα πορτοκάλι (να είναι ακέρωτο).</p>
<p>gastronomos.gr</p>
<p> </p>
</div>

Σχετικά άρθρα