Tι να φορέσω στο πρώτο ραντεβού;

Το πρώτο ραντεβού. Η αγωνία χτυπάει κόκκινο και μας πιάνει πανικός. “Τι να φορέσουμε;”  Το δωμάτιο μας, μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο αφού όλη η ντουλάπα μας βρίσκεται ή πάνω στο κρεβάτι ή στο πάτωμα. “Θα του αρέσω;”

Από την fashion editor, Στέλλα Καμπανού.

 

 

 

 

 

Να είμαι σέξι, χαλαρή ή σοφιστικέ;  Πιο στυλ μου ταιριάζει περισσότερο; Να προτιμήσω τις κλασικές συνταγές του μαύρου – κόκκινου ή μήπως θα είναι βαρετό; Nα βάλω το αγαπημένο μου τζιν ή είναι πολύ απλό; Μήπως να πάω για ψώνια;

Ακολουθήστε τις συμβουλές μας και θα γλιτώσετε από πολύ χρόνο, χρήμα και…σκέψεις.

Τα αποκαλυπτικά ρούχα δε φέρνουν πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Νομίζω ότι όλες ξέρετε το χρυσό κανόνα της γοητείας: Δείχνουμε μόνο όσα χρειάζονται για να ξυπνήσουν τη φαντασία ενός άνδρα!

Επομένως μην βιαστείτε να φορέσετε την μπλούζα με το ανοιχτό ντεκολτέ ή την πιο κοντή σας φούστα. Δεν θέλουμε να του αποσπάσουμε την προσοχή με τα κάλλη μας. Αν θέλετε, παρ’ όλα αυτά να δείξετε λίγο δέρμα, ας είναι είτε από το πάνω μισό του σώματός σας όπως ο λαιμός ή οι ώμοι σας, είτε το κάτω μισό, δηλαδή τα πόδια. Αποφύγετε τον αποκαλυπτικό συνδυασμό και των δύο. Μεταξύ μας οι άντρες γοητεύονται περισσότερο από αυτά που δεν βλέπουν.

Φροντίστε τα ρούχα να είναι κατάλληλα για την ηλικία σας.

Φυσικά και μπορεί να είμαστε όσο νιώθουμε, όμως σε ένα πρώτο ραντεβού είναι καλύτερο να φαινόμαστε όσο είμαστε. Αποφύγετε τα ρούχα που σας κάνουν να φαίνεστε μεγαλύτερες από την ηλικία σας αλλά και αυτά που σας κάνουν να φαίνεστε απελπιστικά μικρότερες.

Αποφύγετε τις υπερβολές.

Ο κανόνας είναι ένας: Less is more! Μερικές φορές, στην προσπάθεια μας να εντυπωσιάσουμε τους άλλους έχουμε την τάση να υπερβάλουμε. Οι γυναίκες μπορεί μερικές φορές να αισθάνονται ότι πρέπει να κρύβονται πίσω από ένα βαρύ μακιγιάζ και ένα επιτηδευμένο χτένισμα. Τις περισσότερες φορές επιδιώκουμε ένα πρώτο ραντεβού γιατί μας άρεσε αυτό που είδαμε.

Πού θα συναντηθείτε;

Καλό θα είναι να γνωρίζετε εκ των προτέρων το μέρος στο οποίο θα πραγματοποιηθεί το ραντεβού για να μπορέσετε να επιλέξετε τα κατάλληλα ρούχα. Αν δεν μπορείτε να γνωρίζετε το μέρος της συνάντησης, επιλέξτε ένα ασφαλές σύνολο το οποίο με τα κατάλληλα αξεσουάρ μπορεί να μετατραπεί από casual σε dressy και το ανάποδο. Για τις γυναίκες τα κοσμήματα πάντα κάνουν τη διαφορά και μπορείτε να τα έχετε στην τσάντα σας σε κάθε περίπτωση.

Tip! Ο πιο σημαντικός κανόνας είναι να ακτινοβολείτε με αυτοπεποίθηση. Διαλέξτε ένα σύνολο με το οποίο αισθάνεστε πρώτα από όλα άνετα ενώ ταυτόχρονα τονίζει και τα πιο δυνατά σας σημεία!

 

 

Σχετικά άρθρα