Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τι λένε σήμερα 8/1 τα άστρα σήμερα; Τι να περιμένουν τα ζώδια.
Τι λένε σήμερα 8/1 τα άστρα σήμερα; Τι να περιμένουν τα ζώδια. thumbnail

Τι λένε σήμερα 8/1 τα άστρα σήμερα; Τι να περιμένουν τα ζώδια.

Δίας σε στάση για ανάδρομη φορά στις 6.40 π.μ.


Έχω ανάγκη να βρω έναν στόχο και έναν σκοπό


Ο Δίας γυρίζει σε ανάδρομη φορά έως τις 9/5 που θα επιστρέψει και πάλι σε κανονική πορεία. Έως τότε, οι αναθεωρήσεις θα είναι συνεχείς, ειδικά σε θέματα που σε απασχόλησαν ξανά στο παρελθόν και αφορούν στην οργάνωση και τη μεθοδικότητα των κινήσεών σου.


Σελήνη στον Αιγόκερω στις 5.07 μ.μ.


Ελαχιστοποιώντας τις πιθανότητες για λάθη


Σε αυτή τη θέση η Σελήνη και στην παρούσα στιγμή, σε κάνει να σκέφτεσαι ιδιαίτερα επαγγελματικά ζητήματα και τρόπους διευθέτησης και προβολής τους.


Ερμής στον Αιγόκερω στις 9.37 μ.μ.


Προχωράω μόνο με επιφύλαξη


Στην ανάδρομη κίνησή του ο Ερμής περνάει ξανά στον Αιγόκερω, εγκαταλείποντας τις θεωρίες και ασχολούμενος μόνο με πράξεις. Θα συναντήσεις δυσκολία ως προς την εφαρμογή των σχεδίων σου, καθώς μια σειρά από απρόσμενες παρεμβολές, θα αρχίσουν να σε ζώνουν από σήμερα το βράδυ.


Σελήνη εξάγωνο με Άρη στις 10.19 μ.μ.


Προσπαθώ να έρθω κοντά σε αυτό που δεν ορίζω


Βράδυ έντονων απαιτήσεων και διεκδικήσεων, αλλά μάλλον η ματαιότητα είναι αυτή που κερδίζει. Παρ’ όλο που η θετική αυτή όψη διεγείρει συναίσθημα και δράση, χρειάζεται προσοχή στην εκδήλωσή τους. Μέτρον άριστον.


Αιγόκερε, αν αισθάνεσαι πως όλα γυρίζουν γύρω από σένα, έχεις απόλυτο δίκιο. Η μέρα είναι πολύ ενδιαφέρουσα και αρκετά προκλητική. Κινήσου και δράσε.


Ταύρε, Παρθένε, Καρκίνε, Ιχθύ και Σκορπιέ, η συντηρητική σκέψη και επιλογή, ακόμα και αν δεν σου ταιριάζουν, είναι πολύ ωφέλιμες σήμερα.


Κριέ και Ζυγέ, αν νιώθεις πως όλοι και όλα συνωμοτούν εναντίον σου, κάνε υπομονή και μην ξεσπάσεις αδιάκριτα. Η μέρα αυτή για σένα είναι πιεστική αλλά πάρε το δίδαγμα.


Δίδυμε, Υδροχόε, Λέοντα και Τοξότη, αντιδράς στις συστολικές προθέσεις που επικρατούν και δηλώνεις ασυμβίβαστος και έτοιμος για ανατροπές. Ρίξε τους τόνους, είναι αναγκαίο.
astrology.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X