Αρχική / Υγεία / Δερματολογία / Ρυτίδες: Καταπολεμήστε τες με απλές ασκήσεις προσώπου
Ρυτίδες: Καταπολεμήστε τες με απλές ασκήσεις προσώπου thumbnail

Ρυτίδες: Καταπολεμήστε τες με απλές ασκήσεις προσώπου

Όπως όλοι οι μύες του σώματός μας, έτσι και οι μύες του προσώπου χρειάζονται τη γυμναστική τους! Κάνοντας καθημερινά τις παρακάτω απλές ασκήσεις, θα διατηρήσετε το πρόσωπό σας νεανικό και απαλλαγμένο από λεπτές γραμμές και ρυτίδες.


Μελέτη που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Journal of Dermatological Treatment και περιελάμβανε γυναίκες ηλικίας 35 έως 58 ετών έδειξε ότι οι ασκήσεις που γυμνάζουν τους μύες του προσώπου βοηθούν ώστε σε διάστημα οκτώ εβδομάδων η επιδερμίδα να γίνει πιο σφριγηλή και ελαστική.


Κάντε κι εσείς τις παρακάτω ασκήσεις, σε τρεις επαναλήψεις την καθεμία, δύο φορές την ημέρα, και δείτε το πρόσωπό σας να αλλάζει! Ξεκινήστε με διάρκεια κάθε επανάληψης 3 δευτερόλεπτα και σταδιακά αυξήστε το χρόνο στα 10 δευτερόλεπτα.


comp 3950395 upper eyelids mitch mandel


Τοποθετήστε τους δύο δείκτες ακριβώς κάτω από το εξωτερικό άκρο του φρυδιού και τα μεσαία δάχτυλα περίπου στο μέσο του κάθε φρυδιού. Κουνήστε τα δάχτυλα προς τα επάνω κοιτώντας ταυτόχρονα προς τα κάτω. Στη συνέχεια, κλείστε τα μάτια και κουνήστε τους βολβούς των ματιών γύρω-γύρω.


comp 3950245 lower eyelids mitch mandel


Τοποθετήστε τους δύο δείκτες στο εξωτερικό άκρο του φρυδιού και τα μεσαία δάχτυλα ακριβώς κάτω από το εσωτερικό άκρο του ματιού. Πιέστε ελαφρά τα δάχτυλα, κλείστε τα μάτια και κοιτάξτε ψηλά.


comp 3950168 upper and lower mitch mandel


Ενώστε τους δείκτες με τους αντίχειρες και τοποθετήστε τα δύο χέρια επάνω στα μάτια όπως φαίνεται στην εικόνα. Σηκώστε ελαφρώς προς τα επάνω τους δείκτες και χαμηλώστε τους αντίχειρες. Διατηρώντας τα δάχτυλα σε επαφή με το δέρμα, σηκώστε ελαφρώς προς τα επάνω το κάτω βλέφαρο.


comp 3950169 upper lip mitch mandel


Τοποθετήστε το δείκτη και τον αντίχειρα του ενός χεριού στις πάνω γωνίες του στόματος. Κάντε το ίδιο με το άλλο χέρι στις κάτω γωνίες του στόματος. Κοιτάξτε προς τα επάνω και προσπαθήστε να χαμογελάσετε.


comp 3950076 neck mitch mandel


Τοποθετήστε το ένα χέρι επάνω στο στέρνο, με όλα τα δάχτυλα ενωμένα εκτός από τον αντίχειρα. Τοποθετήστε το άλλο χέρι από πάνω κατά τον ίδιο τρόπο. Στρέψτε το πηγούνι προς το ταβάνι και πιέστε με τα χέρια ελαφρώς προς τα κάτω. Προσπαθήστε να χαμογελάσετε κρατώντας τα χείλη ενωμένα.
enallaktikidrasi.com

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X