Ξανά στη μόδα τα μυτερά παπούτσια;

Με την Έφη Χατζηιγνατιάδου συστηθήκαμε πρόσφατα, πριν λίγες μέρες λάβαμε ένα email της. Είναι 22 ετών και φανατική αναγνώστρια του boro.gr, όπως μας εξηγούσε. Η Έφη αγαπά πολύ τις στήλες μας που αφορούν τη μόδα και την ομορφιά. Και η ίδια  ασχολείται με θέματα που αφορούν την γυναίκα, είναι Βeauty Blogger. Ήθελε να μας στείλει τις δικές τη δική της πρόταση και εμείς την δεχτήκαμε με χαρά:

“Μυτερά παπούτσια. Είναι και πάλι στη μόδα!” 

   Από την Έφη Χατζηιγνατιάδου.

Είναι καιρός να ανασύρουμε από τις παπουτσοθήκες μας τα μυτερά γοβάκια που κοσμούσαν τα πόδια μας τα 80ʼs. Ρίξε μια ματιά στις επιλογές που έκανα για σένα  και επέλεξε το στυλ που σου ταιριάζει!

 

Τίποτα πιο σικάτο και θηλυκό από ένα ζευγάρι κλασσικές γόβες. Κατά κοινή ομολογία η μυτερή γόβα είναι πιο sexy και πιο θηλυκή από τις στρογγυλεμένες.  Όλοι οι διάσημοι μόδιστροι τις συστήνουν ανεπιφύλαχτα σε αποχρώσεις που καλύπτουν σχεδόν ολόκληρη την παλέτα των χρωμάτων.

Είναι γεγονός ότι τα μυτερά παπούτσια κολακεύουν τα γυναικεία πόδια. Μέσα σε αυτά μοιάζουν πιο ψηλά και πιο αδύνατα ενώ η εμφάνισή μας γίνεται αυτόματα πιο θηλυκή και sexy!

 

Το μεγάλο τους atou είναι ότι συνδυάζονται σχεδόν με όλα τα ντυσίματα: jeans ή υφασμάτινα παντελόνια, φορέματα και φούστες σε όλα τα μήκη, με λεπτά ή χοντρά καλσόν, για εμφανίσεις από το πρωί έως το βράδυ.

 

 

Σχετικά άρθρα