Αρχική / Πολιτισμός / City life / Οι Satanique Samba trio παίζουν σάμπα στην Αθήνα
Οι Satanique Samba trio παίζουν σάμπα στην Αθήνα  thumbnail

Οι Satanique Samba trio παίζουν σάμπα στην Αθήνα

Το βραζιλιάνικο σχήμα εμφανίζεται για πρώτη φορά στη χώρα μας.


Ούτε «σατανικοί» είναι, ούτε τρεις. Είναι, όμως, ένα από τα πιο
ενδιαφέροντα νέα σχήματα της Βραζιλίας που χρησιμοποιεί, αναμοχλεύει και αποδομεί τη μουσική παράδοση της πατρίδας του, φέρνοντας το «τροπικαλίσμο» στη νέα εποχή.
Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που ακριβώς με αυτή τη λέξη έπαιξαν στο πρώτο τους άλμπουμ που είχε τίτλο «Misantopicalia». Το ότι η μουσική τους πρόταση έχει ενδιαφέρον φαίνεται και από το ότι έχουν συνεργαστεί με δύο μουσικούς από την Βραζιλία που στα χρόνια τους υπήρξαν κι αυτοί ανατρεπτικοί, όπως ο Tom Ze και o Nana Vasconselos. Μάλιστα αυτό το ενδιαφέρον και δημιουργικό κουιντέτο, που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα εμφανιστεί σε ένα νέο χώρο που ξεκίνησε πρόσφατα στην περιοχή του Μουσείου Μοντέρνας Τέχνης (Fix). Το μουσείο μπορεί να μην άνοιξε ακόμη, αλλά το δισκοπωλείο (και χώρος συναυλιών) Underflow είναι ένα από τα αρκετά νέα δισκοπωλεία που ξεκίνησαν πρόσφατα σε Αθήνα, Πειραιά, προάστια αλλά και σε επαρχιακές πόλεις, αποδεικνύοντας τη νέα δυναμική του δίσκου (βινυλίου κυρίως). Το Underflow βρίσκεται στην οδό Καλλιρρόης 39 και οι εμφανίσεις των Satanique Samba Trio θα γίνουν στις 14,15 και 16 Ιανουαρίου.


 


Info


14 Ιανουαρίου 2016
Και 15, 16 Iανουαρίου 2016. Ώρα:20:00. Underflow Records & Art Gallery, Καλλιρόης 39.
tospirto

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X