Τι προτείνουν οι σχεδιαστές για άνοιξη-καλοκαίρι;

Σε λίγες μέρες μπαίνουμε στην άνοιξη. Όλες μας ανυπομονούμε να φορέσουμε τα ανάλαφρα και πολύχρωμα ανοιξιάτικα ρούχα μας. Οι πασαρέλες του εξωτερικού έχουν ήδη προχωρήσει προς τα νέα trends για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2013!

Γράφει η  Beauty blogger, Έφη Χατζηιγνατιάδου.

Το «κλασσικό» τακούνι, οι μπλούζες με ρίγες, τα «ασπρόμαυρα» φορέματα και οι παλ αποχρώσεις στις βερμούδες έρχονται δυναμικά, φέρνοντας ένα άρωμα της δεκαετίας του 60’ και όχι μόνο. Οι παρακάτω hot τάσεις θα σας αναδείξουν τι θα φορεθεί τους πιο θερμούς μήνες…

Ρίγες και prints ΠΑΝΤΟΥ!

Έντονες ρίγες είδαμε σε πολλές πασαρέλες μόδας για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2013. Κάθετες, οριζόντιες, διαγώνιες, χρωματιστές, ασπρόμαυρες, navy blue, λεπτές, χοντρές, τις οποίες δεν υπάρχει περίπτωση να τις τιμήσουμε αφού προσδίδουν μία έντονη εικόνα. Συνδυάζονται άψογα με ένα ανοιχτόχρωμο σακάκι το οποίο επίσης είναι ένα must have κομμάτι για την φετινή σεζόν. Παράλληλα, θα συναντήσουμε γεωμετρικά prints και λουλούδια που θα μας θυμίσουν το στυλ του 60’.

Floral «ασπρόμαυρα» και sporty φορέματα

Ποιος είπε ότι μόδα και σπορ δεν πάνε μαζί.; Αθλητικά φορέματα σε Α γραμμή, αλλά και γενικότερα τα αθλητικά ρούχα, θα φορεθούν εντυπωσιακά. Αθλητικά φορέματα που συνδυάζονται με ψηλοτάκουνα πέδιλα αλλά ακόμα και με άνετα sneakers, θα γίνουν αγαπημένα των sportive fashionistas.

Άσπρο και Μαύρο

Αν και μας αρέσουν τα χρώματα στα ανοιξιάτικα ρούχα μας, οι σχεδιαστές προτείνουν και δίνουν έμφαση στο άσπρο – μαύρο. Φυσικά αν το σκεφτούμε καλά αυτός ο ασπρόμαυρος συνδυασμός είναι πάντα chic και safe.Ιδανικά για να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη για όλες τις περιστάσεις.

Βερμούδες

Άνετες, σικάτες και με στυλ. Είχαμε καιρό να δούμε στις πασαρέλες. Οι βερμούδες όμως, επιστρέφουν δυναμικά και διεκδικούν μια θέση στην ντουλάπα μας.

Oversized

Τα είδαμε τον χειμώνα, θα συνεχίσουμε να τα βλέπουμε και το καλοκαίρι! Μια από τις πιο hot τάσεις για την άνοιξη. Προμηθευτείτε oversize μπλουζάκια τα οποία συνδυασμένα με κολάν θα είναι από τα πιο δυνατά trends!

Φορέματα Floral

Την Άνοιξη του 2013 τα floral φορέματα είναι η απόλυτη τάση. Σε midi ή maxi ή λίγο πάνω από το γόνατο, κυρίως με ζώνη στη μέση αλλά και χωρίς, τα floral φορέματα είναι άκρως θηλυκά και εντυπωσιακά, γεμίζουν τη δική σου άνοιξη αλλά και των γύρω σου με λουλούδια και χρώματα. Κατάλληλα για το γραφείο, για βόλτες αλλά και χαλαρές βραδινές εμφανίσεις, θα τα ευχαριστηθείς όσο τίποτε άλλο.

Αυτά συναντήσαμε στις πασαρέλες, αυτές είναι οι τάσεις της μόδας για την άνοιξη του 2013 όπως τις παρουσιάζουν οι μεγάλοι και ακριβοί οίκοι μόδας. Παρέα θα αναζητήσουμε στη αγορά, παρόμοια πραγματικά στυλάτα κομμάτια σε πολύ οικονομικές τιμές. 

 

Σχετικά άρθρα