Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Αιγώκερος, το ζώδιο του μήνα. Τι να περιμένει στα αισθηματικά;
Αιγώκερος, το ζώδιο του μήνα. Τι να περιμένει στα αισθηματικά; thumbnail

Αιγώκερος, το ζώδιο του μήνα. Τι να περιμένει στα αισθηματικά;

Διανύεται την περίοδο των γενεθλίων σας και το νέο αστρολογικό έτος που ανοίγεται μπροστά σας, σας βρίσκει πιο συνειδητοποιημένους σε όλους τους τομείς της ζωής σας, μα πολύ περισσότερο στις προσωπικές σας σχέσεις.
Τα προβλήματα του χτες σας έδωσαν σημαντικά μαθήματα και κατά την διάρκεια του νέου αστρολογικού σας έτους και πλέον καλείστε να συγκροτήσετε τα αισθηματικά σας πάνω σε νέες, γερές βάσεις!


Ο Δίας από το ζώδιο της Παρθένου, σας χαρίζει απλόχερα την εύνοιά του ως και τονΣεπτέμβριο του 2016. Ακόμα και στις δύσκολες στιγμές, η τύχη θα είναι στο πλάι σας και θα βρίσκεται διέξοδο ενώ δεν θα χάνεται την αισιοδοξία σας. Οι Αιγόκεροι που δεν έχετε κάποια σχέση, είναι πολύ πιθανό να κάνετε μία γνωριμία σε ένα ταξίδι στο διαδίκτυο ή με έναν άνθρωπο που σας χωρίζει χιλιομετρική ή ηλικιακή διαφορά. Οι δεσμευμένοι Αιγόκεροι, θα έχετε καλύτερη ποιότητα στη σχέσης με το σύντροφό σας . Στην συνέχεια, η πορεία του Δία από το ζώδιο του Ζυγού, θα ευνοήσει σταδιακά την σταθεροποίηση ή μονιμοποίηση της σχέσης σας.


Ο Κρόνος από το ζώδιο του Τοξότη, σας κάνει ψυχικά πιο δυνατούς και ώριμους και αρκετοί από εσάς τους Αιγόκερους συνειδητοποιείται ότι ένα μεγάλο κεφάλαιο της προσωπικής σας ζωής έχει λήξει και αυτό είναι πλέον μία δική σας επιλογή. Τώρα πλέον διαθέτετε τη γνώση και την εμπειρία να διακρίνεται τι ακριβώς θέλετε αλλά προπάντων τι αξίζετε…


Ο Ουρανός, συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Κριού και εξακολουθεί να αιφνιδιάζει και να ανατρέπει το κλίμα της προσωπικής ζωής των Αιγόκερων που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο και στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Κατά την διάρκεια του νέου αστρολογικού σας έτους, θα καταλάβετε ότι τίποτα δεν μπορεί να μείνει απόλυτα σταθερό για πάντα.


Ο Πλούτωνας από το ζώδιο σας συντελεί και αυτή την χρονιά στην πλήρη και ουσιαστική σας μεταμόρφωση. Η διαδικασία αυτή δεν είναι πάντα εύκολη γιατί πολλές φορές θα αναγκαστείτε να προσαρμοστείτε σε δεδομένα που δεν σας αρέσουν ή δεν τα έχετε επιλέξει, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας.


Ο Ποσειδώνας από το ζώδιο των Ιχθύων, σας χαρίζει την δημιουργικότητα, την ιδέα και την ανάγκη να εκφράσετε πιο άμεσα τα συναισθήματά σας. Οι Αιγόκεροι που γεννηθήκατε στο τέλος του πρώτου και στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, εκπληρώνεται αυτή τη χρονιά μία σκέψη, ιδέα ή επιθυμία και συνειδητοποιείται ότι μερικές αποφάσεις της ζωής θέλουν και … συναίσθημα! Οι τυχερές στιγμές της χρονιάς για τους ΑιγόκερουςΑπό τις 24 Ιανουαρίου ως και τις 17 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, πραγματοποιώντας θετικές όψεις με τον Άρη, τον Δία και τον Ποσειδώνα. Σε αυτό το χρονικό διάστημα του έτους, θα μπορέσετε να έχετε νέες και πολύ ευχάριστες εξελίξεις στα αισθηματικά σας και μπορείτε να αναμένετε στην πλήρη ικανοποίηση από την ροή των γεγονότων στα ερωτικά σας.


Από 1 έως 24 Μαΐου η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου, θα πραγματοποιήσει θετικές όψεις με τον Δία, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα. Την ίδια περίοδο και ο Ερμής κινείται στο ζώδιο του Ταύρου σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία. Κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου , μπορείτε να αναμένετε μία επανασύνδεση, ή μία εξέλιξη ερωτικής υπόθεσης την οποία την προσμένατε εδώ και καιρό …


Από τις 18 Ιουνίου ως τις 12 Ιουλίου, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου σας δημιουργεί την ανάγκη για δέσμευση και συντροφικότητα. Σε αυτή την περίοδο του έτους μπορείτε να προσμένετε γρήγορες ερωτικές εξελίξεις που θα σας φέρουν πιο κοντά στο σύντροφο που υπάρχει στη ζωή σας, ή στο ταίρι που αναζητάτε για μία όμορφη σχέση.Οι δύσκολες στιγμές της χρονιάς για τους ΑιγόκερουςΣτις 8 Μαρτίου 2016 η Έκλειψη Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων, σας κάνει πιο ευερέθιστους και υπερβολικούς στον τρόπο που εκφράζεστε. Είναι αναμενόμενο ότι θα υπάρξουν αντιθέσεις και καβγαδάκια στα αισθηματικά σας, ιδιαίτερα για θέματα που σχετίζονται με το ερωτικό σας παρελθόν.


Στις 23 Μαρτίου, η Έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού, επηρεάζει πιο δυναμικά το ζώδιο σας! Να προσμένετε ότι την περίοδο του Μαρτίου θα βγουν στην επιφάνεια κάποια γεγονότα που θα διαταράξουν την σταθερότητα μίας σχέσης. Τα συναισθήματά σας θα εναλλάσσονται! 


Την περίοδο του Σεπτεμβρίου οι δύο Εκλείψεις που πραγματοποιούνται στον Άξονα Παρθένου – Ιχθύ σας καλούν να αλλάξετε στάση, αντιμετώπιση και σκέψεις σε πολλούς τομείς της ζωής σας, αλλά και στα αισθηματικά σας…


oroskopos.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X