Ποιες τσάντες είναι στη μόδα φέτος;

Φέτος η μόδα για την άνοιξη – καλοκαίρι 2013 θέλει τσάντες πρωτότυπες τις οποίες μπορούμε να κρατήσουμε φορώντας τα ανοιξιάτικα ρούχα μας!

Από την Fashion editor, Έφη Χατζηιγνατιάδου.

Πλαστικό, διαφάνειες, ψάθα και αλυσίδες. Γεωμετρικά σχέδια και σχήματα, έντονα χρώματα, ποικιλία από prints και το λευκό να επικρατεί σχεδόν σε όλα τα σχέδια.

Οι οίκοι μόδας αναδεικνύουν την ταυτότητα της νέας τους συλλογής με αξεσουάρ γεμάτα χαρακτήρα κι αν έχεις ερωτηματικά για το τι αξίζει να κρατήσεις φέτος και τι να βάλεις στο πίσω μέρος της ντουλάπας σου, σού τα έχω όλα εδώ ώστε να τα μάθεις ακριβώς όπως τα “είπαν” οι ειδικοί.

Πλαστικό

Aν οι τσάντες για εσένα είναι ένα παιχνίδι τα πλαστικά μικρά τσαντάκια είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι! Γεωμετρικά σχέδια που φέρνουν αναμνήσεις από την παιδική μας ηλικία αλλά και πλαστική διαφάνεια που ναι μεν είναι στη μόδα αλλά αφήνει τα πράγματά μας σε κοινή θέα. Το ρισκάρεις;

Κοντό χερούλι

Οι τσάντες με το κοντό χερούλι επιστρέφουν και φέρνουν αναμνήσεις μιας πιο ρομαντικής εποχής. Τότε που την κομψή τσάντα την συμπλήρωνε ένα ζευγάρι κοντά λευκά γάντια… Μπορεί να μην χρειάζεται να φορέσεις γάντια για να είσαι στη μόδα αλλά αξίζει να κρατήσεις τις τσάντες που τόσο δυναμικά επιστρέφουν και πάλι.

Ρίγες (βεβαίως, βεβαίως)

Φέτος αν κάτι έχει σκοπό να σου τρελάνει το μυαλό είναι οι ρίγες που είναι παντού, σε όλα τα χρώματα και σε όλα τα πιθανά μέρη που μπορείς να τις φορέσεις. Ήταν μαθηματικά αδύνατο λοιπόν να μην μπει ρίγα και στις τσάντες. Είτε αγαπάς τις μεγάλες oversized είτε τις μικρές κομψές τσάντες η ασπρόμαυρη (κι όχι μόνο) ρίγα είναι εκεί.


Χρωματιστοί φάκελοι

Μια ηλιαχτίδα αρκεί για να βγάλεις από την ντουλάπα σου τα χρωματιστά σου ρούχα. Φέτος αξίζει να επιλέξεις μονόχρωμα σύνολα και να τα φωτίσεις με έντονα τσαντάκια κάνοντας ενδιαφέρουσες αντιθέσεις ή ακόμη και να αναδείξεις την 60s πλευρά του χαρακτήρα σου κάνοντας total σύνολα σε μία μόνο απόχρωση.

Γεωμετρικότητα 

Η γεωμετρικότητα δεν αποτυπώνεται μονάχα από το σχήμα της τσάντα που σίγουρα το καθορίζει αλλά κι από τα σχέδια που αποτυπώνει επάνω της. Οι τετράγωνες τσάντες που παραπέμπουν σε mini βαλιτσάκια αλλά και οι τσάντες γεμάτες από κύβους – σκακιέρα – φέτος είναι η τάση στις τσάντες.

Σακίδιο

Τίποτα πιο βολικό! Τίποτα πιο άνετο! Τίποτα πιο μοδάτο! Τα σακίδια στην πλάτη μπορεί να τα έχεις αποχωριστεί από τα σχολικά σου χρόνια, φέτος όμως έρχονται να σου αλλάξουν την οπτική που τα κοιτάς και να σου θυμίσουν πόσο άνετο είναι να έχεις τα χέρια σου ελεύθερα και τα υπάρχοντα σου στην πλάτη. Προφανώς ως άνθρωπος που σέβεται τη μόδα δεν θα κρατήσεις κανένα σχολικό σακίδιο με επωνυμίες που έχουν σβηστεί με blanco αλλά θα επιλέξεις μονόχρωμα δερμάτινα σακίδια που θα ταιριάξεις με όλα σου τα ρούχα.

Σχετικά άρθρα