Αρχική / Teens / Για ποια θέματα να μιλήσεις όταν συζητάς με αυτόν που σου αρέσει.
Για ποια θέματα να μιλήσεις όταν συζητάς με αυτόν που σου αρέσει.  thumbnail

Για ποια θέματα να μιλήσεις όταν συζητάς με αυτόν που σου αρέσει.

Αν ξέρεις ένα δυο πράγματα για αθλητικά, video games ή κορίτσια (αυτό μπορεί να είναι και εύκολο για εσένα…) έχεις άπειρα πράγματα να πεις με ένα αγόρι. Τα αγόρια ενθουσιάζονται όταν μπορούν να μιλήσουν με ένα κορίτσι για πράγματα που τους αρέσουν, αρκεί όντως να ενδιαφέρεσαι να μιλήσεις για κάτι από αυτά και να μην το κάνεις με το ζόρι. Για ένα αγόρι είναι πολύ σημαντικό να έχεις μια αυθεντική συζήτηση με ένα κορίτσι, με το οποίο μοιράζονται κάποια χόμπι, αλλά μπορούν να καταλάβουν όταν το κορίτσι υποκρίνεται πως της αρέσουν τα ίδια πράγματα. Αυτό θα τον ξενερώσει μόλις το καταλάβει. Όταν προσπαθείς πολύ για να τον εντυπωσιάσεις μάλλον πετυχαίνεις το αντίθετο. 

Αυτό δεν σημαίνει πως δεν εκτιμούν ένα κορίτσι που κάνει κάποια προσπάθεια. Αν δεν ξέρεις και πολλά (ή τίποτα) από αυτά για τα οποία παθιάζεται και του αρέσουν, αν το παραδεχτείς και δείξεις ενδιαφέρον ρωτώντας τον, αυτό είναι πάλι ένα συν. Για παράδειγμα, αν το αγόρι κάνει snow board αλλά εσύ δεν έχεις την παραμικρή ιδέα για το συγκεκριμένο άθλημα, απλά πες το, και ρώτα ό,τι θες. Όταν δείχνεις ενδιαφέρον για τα ενδιαφέροντά του, τότε καταλαβαίνει πως ενδιαφέρεσαι και για τον ίδιο. 

Γενικά. Όποιο αγόρι αξίζει να γνωρίσεις και τυχαίνει και να του αρέσεις, δεν θα έχει πρόβλημα να μιλάει και για πιο 
κοριτσίστικα πράγματα, τα οποία αρέσουν και είναι σημαντικά για εσένα. Αν αρέσεις σε ένα αγόρι, δεν θα βαρεθεί όταν του λες για τα ενδιαφέροντά σου, γιατί έτσι σε γνωρίζει και χτίζετε τη σχέση σας. Μην φοβάσαι να είσαι ο εαυτός σου. Μία ισορροπημένη συζήτηση στην οποία μιλάτε για διάφορα θέματα για τα οποία μία ο ένας μία ο άλλος ξέρετε κάτι παραπάνω, θα σας βοηθήσει να καταλάβετε ο ένας τον άλλο. 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X