Αρχική / 2016: Μια καλύτερη χρονιά για τα αδέσποτα ζώα, με τη βοήθεια της WIND.
2016: Μια καλύτερη χρονιά για τα αδέσποτα ζώα, με τη βοήθεια της WIND.  thumbnail

2016: Μια καλύτερη χρονιά για τα αδέσποτα ζώα, με τη βοήθεια της WIND.

Κάθε ένας από εμάς μπορεί να κάνει τη διαφορά για την προστασία των ζώων


 Με την ευχή το 2016 να υπάρχουν λιγότερα αδέσποτα στους δρόμους, η WIND για 6η συνεχή χρονιά συνεργάζεται με την Animal Action, στηρίζει το σπουδαίο έργο της και συμβάλλει ενεργά στην ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα που σχετίζονται με τη φροντίδα των ζώων, τη βελτίωση των συνθηκών ζωής τους και την προάσπιση των δικαιωμάτων τους.Από το 2011, η WIND βρίσκεται στο πλευρό του αναγνωρισμένο Πανελλήνιου Φιλοζωικού Οργανισμού ANIMAL ACTION στηρίζοντας την Κτηνιατρική Ομάδα Στειρώσεων και Κτηνιατρικής Φροντίδας Αδέσποτων Ζώων που δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα. Η στείρωση είναι η μόνη ανθρώπινη και επιστημονικά αποδεδειγμένη μέθοδος διαχείρισης των αδέσποτων. Αρκεί κανείς να σκεφτεί ότι από ένα αστείρωτο, αδέσποτο ζώο μπορούν να προκύψουν πάνω από 5.000 νέα αδέσποτα σε 5 χρόνια!


Κατά την διάρκεια της πολυετούς συνεργασίας έχουν υλοποιηθεί πολυάριθμα προγράμματα στειρώσεων αδέσποτων ζώων από την ANIMAL ACTION με την αμέριστη συμβολή των φιλοζωικών σωματείων που δρουν στη χώρα μας με αποτέλεσμα να έχουν στειρωθεί μέχρι σήμερα περισσότερα από 600 αδέσποτα ζώα.


Η WIND δεσμεύεται να συνεχίσει την έμπρακτη στήριξη του έργου αναγνωρισμένων φιλοζωικών οργανώσεων και προσκαλεί όλους να συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθεια.

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X