Αρχική / Teens / Τι γνώμη έχουν τα αγόρια για το μακιγιάζ των κοριτσιών;
Τι γνώμη έχουν τα αγόρια για το μακιγιάζ των κοριτσιών;  thumbnail

Τι γνώμη έχουν τα αγόρια για το μακιγιάζ των κοριτσιών;

Πόσο και τι μακιγιάζ κάνεις δεν τους αφήνει εντελώς αδιάφορους, αλλά το είδος και η ποσότητα της προσοχής που δίνουν στο μακιγιάζ σου είναι εντελώς διαφορετική από αυτής των κοριτσιών. 

Αρχικά, από τη στιγμή που η πλειοψηφία των αγοριών δεν χρησιμοποιεί προϊόντα μακιγιάζ, δεν ασχολούνται και πολύ με αυτό. Μην σου πω και καθόλου. Συνήθως δίνουν προσοχή όταν το μακιγιάζ μιας κοπέλας είναι κακό, οπότε και τους ενοχλεί αισθητικά. Βέβαια ένα κακό ή καλό μακιγιάζ δεν πρόκειται να μηδενίσει τις πιθανότητές σου να αρέσεις σε ένα αγόρι, αλλά μπορεί να βοηθήσει στο να τραβήξεις την προσοχή του και για καλό και για κακό λόγο. Γενικά, το μακιγιάζ σου θα θεωρηθεί πετυχημένο όταν το αγόρι δεν θα του δώσει και πολύ σημασία, μιας και δεν θα τον ενοχλεί κάτι αισθητικά. 

Τα παραπάνω δεν σημαίνουν ότι τα αγόρια μισούν το μακιγιάζ στα κορίτσια, απλά δεν θέλουν όταν κοιτούν στα μάτια μας να τους αποσπούν τεράστιες βλεφαρίδες ή όταν θέλουν να μας δώσουν ένα φιλάκι να μην τους αφήνουμε, «γιατί θα χαλάσει το κραγιόν». Σίγουρα υπάρχουν και τα αγόρια που τους αρέσουν τα πολύ 
μακιγιαρισμένα κορίτσια, αλλά αυτοί αποτελούν μονάχα μια μικρή μειοψηφία. Το μακιγιάζ υπάρχει για να ενισχύουμε τα φυσικά μας χαρακτηριστικά, όχι για να γινόμαστε αγνώριστες ή να παραπέμπουμε σε κλόουν. 

Υπάρχουν βέβαια και τα κορίτσια που υποφέρουν από σοβαρές μορφές ακμής και άλλες δερματικές παθήσεις, οι οποίες πλήττουν την αυτοπεποίθησή τους. Σε τέτοιες περιπτώσεις, εννοείται πως είναι πολύ πιο σημαντική η διαδικασία ίασης και η καταφυγή σε πολύ βαριές βάσεις και make up, πρέπει να συμβαίνει όσο γίνεται πιο σπάνια. 

Τα περισσότερα αγόρια προτιμούν τα κορίτσια τους να επιδεικνύουν την φυσική τους 
ομορφιά, και να έχουν αυτοπεποίθηση, ακόμα και με τις ατέλειές τους, παρά να τις καλύπτουν κάνοντας υπερβολές. 
Θα δεις κι εσύ πως θα αρέσεις περισσότερο με το να 
αποδεχτείς τις ατέλειές σου, και με σιγουριά και αυτοπεποίθηση να τονίσεις τα δυνατά χαρακτηριστικά σου για τα οποία νιώθεις περήφανη. 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X