Αρχική / Σεξ / Άνδρας / Οι 5 τύποι ανδρών και πώς θα τους κάνεις να σε ερωτευτούν
Οι 5 τύποι ανδρών και πώς θα τους κάνεις να σε ερωτευτούν thumbnail

Οι 5 τύποι ανδρών και πώς θα τους κάνεις να σε ερωτευτούν

Έχει παρατηρηθεί πως οι τρόποι διαφέρουν από ηλικία σε ηλικία αλλά βασικό ρόλο παίζει και ο χαρακτήρας του ανθρώπου που επιθυμούμε την ιδιαίτερη προσοχή του. Έτσι όταν αναρωτιόμαστε πώς να τον καψουρέψω καλό είναι να κοιτάμε λίγο με τι άνθρωπο έχουμε να κάνουμε! Επίσης εκτός από τον χαρακτήρα του άλλου πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη σημασία και στον δικό μας χαρακτήρα ώστε να μην ξεφύγουμε και περάσουμε κάποιες λεπτές γραμμές. Η συμπεριφορά μας καλό είναι να φαίνεται αληθινή και να είμαστε ο εαυτός μας. Δεν είναι καθόλου δύσκολο στην προσπάθειά μας να καψουρέψουμε κάποιον, απλά να γελοιοποιηθούμε φέρνοντας τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμούμε!


Έτσι αυτό που ισχύει για όλους τους άντρες, ανεξαρτήτως συμπεριφοράς και ηλικίας, είναι ο τρόπος μας να αντιπροσωπεύει την δική μας πραγματικότητα αφού μόνο έτσι ότι κάνουμε ή λέμε φαίνεται γλυκό, όμορφο και σέξι. Για παράδειγμα, μία γυναίκα η οποία είναι εκ φύσεως γατούλα δεν μπορεί να υποδυθεί με την ίδια επιτυχία το άγριο θηλυκό και το αντίστροφο. Δεν μπορούμε φυσικά να μην αναφέρουμε και τις λίγες γυναίκες οι οποίες μπορούν να είναι γατούλες αλλά και άγριες με την ίδια επιτυχία ανάλογα την περίπτωση. Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο! Αυτές οι γυναίκες από την φύση τους ξέρουν και ξεχωρίζουν τον ρόλο τους χωρίς να χρειάζεται να μπούνε σε μονοπάτια που δεν γνωρίζουν. Άρα αφού βάλετε πρώτες εσείς τα όρια στον εαυτό σας και γνωρίζοντας καλά τα δυνατά σας σημεία, φροντίστε να καταλάβετε σε ποιόν περίπου τύπο άντρα από τους παρακάτω ανήκει και κινηθείτε αναλόγως!


Πώς να τον καψουρέψω – Ανάλογα με τον χαρακτήρα του


1) Εύκολος τύπος άντρα


Μπορούμε να πούμε πως υπάρχει ο τύπος άντρα που θα τον καψουρέψετε εύκολα απλά και μόνο με λίγες βασικές κινήσεις. Για παράδειγμα, αρκεί να καταλάβει πως του αρέσετε και πως είστε ικανές να τον ακολουθήσετε. Κολλήστε για λίγο δίπλα του και δείξτε του πως τον έχετε προσέξει ιδιαίτερα. Απευθύνετε του τον λόγο και δεν θα χάσετε! Το ενδιαφέρον σας θα τον γοητεύσει και θα θέλει να σας το ανταποδώσει με τον καλύτερο τρόπο.


2) Δύσκολος τύπος άντρα


Ο δύσκολος τύπος άντρα φαίνεται απόμακρος και είναι λιγομίλητος, έτσι μπορεί να μοιάζει σχεδόν ακατόρθωτο να βρεθεί σε κατάσταση “καψούρας”.  Τα πράγματα όμως κάποιες φορές δεν είναι όπως φαίνονται οπότε δείτε το λίγο διαφορετικά. Προσπαθήστε να τον πλησιάσετε αρχικά χωρίς να δείξετε απολύτως τίποτα για τις προθέσεις σας. Σοβαρή και μετρημένη κερδίστε τον και δεν θα αναρωτιέστε και πολύ το πώς να τον καψουρέψω. Αφού κερδίσετε την συμπάθειά του θα δείτε πως θα αλλάξει απέναντί σας συμπεριφορά. Ένας άντρας που φαίνεται αρχικά απόμακρος και λιγομίλητος με τους γύρω του δεν σημαίνει πως θα είναι το ίδιο και με την γυναίκα που του έχει τραβήξει την προσοχή.


3) Ζηλιάρης άντρας


Αν παρατηρήσετε πως ο άντρας που επιθυμείτε έχει την ταμπέλα του ζηλιάρη χρειάζεται λίγη προσοχή αφού μπορείτε εύκολα να τον προκαλέσετε αλλά με προσοχή να μην ξεπεραστούν τα όρια. Αν συμβεί κάτι τέτοιο μπορεί να τρέχει πίσω σας αλλά θα σας κάνει και τα νεύρα σας κορδέλες! Έτσι ξυπνήστε του λίγο την ζήλια αλλά με μέτρο και όχι με ακραίες κινήσεις, σκεφτείτε πως έτσι κι αλλιώς θα ζηλέψει με το παραμικρό και θα σας διεκδικήσει!


4) Παραδοσιακός άντρας


Πώς να τον καψουρέψω; Φαίνεται τύπος παραδοσιακού άντρα και ψάχνετε τον τρόπο; Απλά κινηθείτε έξυπνα και κερδίστε τον ενώ σε καμία περίπτωση μην τον φλερτάρετε ανοιχτά. Κάτι τέτοιο είναι πολύ πιθανό να μην το εκτιμήσει ιδιαίτερα αφού παραδοσιακός τύπος άντρα προτιμάει να κυνηγάει. Επίσης λατρεύει τον υψηλό βαθμό δυσκολίας και κάντε τον για λίγο ένα σκωτσέζικο ντουζ, μία κρύο και μια ζέστη. Βέβαια μην το παρακάνετε και οδηγηθείτε στην άλλη άκρη! Ένας παραδοσιακός άντρας έλκετε από την γυναίκα γατούλα πολύ πιο εύκολα.


5) Ντροπαλός άντρας


Ο ντροπαλός άντρας για να φτάσει στο στάδιο της καψούρας θέλει μία πιο φιλική προσέγγιση γιατί διαφορετικά θα χάσει τον έλεγχο. Έτσι θέλει να θωρακιστείτε με υπομονή και να ακολουθήσετε τους αργούς του ρυθμούς. Σιγά σιγά θα ανοιχτεί και πλέον δεν θα ρου είναι καθόλου δύσκολο να σας κάνει να νιώσετε μοναδική.


6) Ρομαντικός άντρας


Γίνεται η πριγκίπισσα του παραμυθιού! Αν καταφέρετε να σας καψουρευτεί ένας ρομαντικός άντρας θα μπορέσετε να ζήσετε το όνειρο. Μην προσπαθήσετε να τον ρίξετε στην πραγματικότητα και γρήγορα θα τρέχει από πίσω σας προσφέροντάς σας διάφορα που δεν είχατε φανταστεί. Δεν χρειάζεται να φανείτε κι εσείς ιδιαίτερα ρομαντική αλλά ενθουσιώδης!


7) Μποέμ τύπος άντρα


Ο άντρας που ανήκει σε αυτήν την κατηγορία μπορεί να μην δείχνει εύκολα τις προθέσεις του αλλά μπορείτε να τον κερδίσετε αν του δείξετε τον πολυδιάστατο τρόπο σκέψης σας. Ένας μποέμ τύπος βλέπει πιο σφαιρικά την ζωή και όσο και αν πιστεύουμε πως τα ετερώνυμα έλκονται, στην συγκεκριμένη περίπτωση χρειάζεται μία γυναίκα που θα του δημιουργεί χαλάρωση αλλά μην ξεχνάτε πως θα εκτιμήσει ιδιαίτερα την ενέργειά σας! Έτοιμος για καινούρια πράγματα θα τον καψουρέψει η έντονη προσωπικότητά σας και η ευστροφία σας. Έτσι αν τα έχετε όλα αυτά σίγουρα δεν θα μπορεί να σας ξεχάσει! dynamikhgynaika.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X