Τα ενδυματολογικά μυστικά της Michelle Obama!

Πίσω από κάθε επιτυχημένο άνδρα βρίσκεται μια έξυπνη γυναίκα, λέει μια παλιά ρήση και η Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών έρχεται να επιβεβαιώσει τον κανόνα! Ωστόσο η ίδια, με ποσοστό δημοφιλίας 66% ανάμεσα στους Αμερικανούς, σε αντίθεση με το 55% του συζύγου της, προβάλλει ένα διαφορετικό μοντέλο προεδρικής συζύγου σε σχέση με αυτά που είχαμε συνηθίσει.

Από την fashion editor, Στέλλα Καμπανού

 

 

 

 

 

«Ο αγώνας της ζωής μου και του γάμου μου, ήταν ανέκαθεν να βρω την ισορροπία του να είμαι γυναίκα, επαγγελματίας και μητέρα.»

 Η ίδια σε συνέντευξή της στο Glamour αναφέρει «Ο κόσμος έχει μια συγκεκριμένη αντίληψη για το ποιος πρέπει να είναι ο ρόλος της συζύγου στην Πρώτη Οικογένεια και είναι αυτός της τυφλής αφοσίωσης. Το δικό μου μοντέλο είναι λίγο διαφορετικό, όπως συμβαίνει σε όλους τους πραγματικούς γάμους.». Πίσω από τον άνδρα, είπαμε; Μάλλον, μπροστά!

Γυναίκα καριέρας, με πτυχίο νομικής από το Harvard Law School, αθλητική, δυναμική, παθιασμένη αλλά παράλληλα προσιτή, φιλική, και πάνω από όλα σύντροφος και μητέρα, η Michelle Obama είναι η σύγχρονη γυναίκα της διπλανής πόρτας. Μια γυναίκα σαν όλες εμάς που καθημερινά προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε και να ισορροπήσουμε τους απαιτητικούς και συχνά αντικρουόμενους ρόλους μας!

Έτσι και το στυλ της δεν θα μπορούσε να παρά να είναι σύγχρονο και κυρίως προσωπικό! Η Πρώτη Κυρία γνωρίζει το σώμα της και τις ανάγκες του, ξέρει τι την κολακεύει και, αν και πειραματίζεται- κυρίως με χρώματα και prints- φροντίζει να ακολουθεί μια επιτυχημένη συνταγή. Ποια είναι αυτή;

Δείξτε τα χέρια σας! Η Michelle Obama  έχει γυμνασμένα μπράτσα και δεν φοβάται να τα δείξει. Tip: Αν νιώθετε ανασφάλεια με τα χέρια σας, φορέστε ένα λεπτό ζακετάκι!

Γενναίες χρωματικές επιλογές! Ωραίο το άσπρο και το μαύρο, αλλά η Πρώτη Κυρία ποντάρει στο χρώμα και βγαίνει πάντα κερδισμένη! Tip: Βρείτε τα χρώματα και τις αποχρώσεις που ταιριάζουν στο δέρμα σας!

Παίξτε με τα prints! Τα floral και τα graphic prints είναι η τελευταία λέξη της μόδας και θα σας κάνουν να δείχνετε νεότερη!

Τονίστε τη μέση σας! H Michelle Obama πάντα επιλέγει μεσάτα φορέματα ή τονίζει τη μέση της με ζώνες!

Σχετικά άρθρα