Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τα άστρα σήμερα: Ήλιος σε τρίγωνο με Δία και σύνοδο με Ερμή κι Αφροδίτη σε τετράγωνο με Χείρωνα.
Τα άστρα σήμερα: Ήλιος σε τρίγωνο με Δία και σύνοδο με Ερμή κι Αφροδίτη σε τετράγωνο με Χείρωνα.  thumbnail

Τα άστρα σήμερα: Ήλιος σε τρίγωνο με Δία και σύνοδο με Ερμή κι Αφροδίτη σε τετράγωνο με Χείρωνα.

Το καλό κλίμα στους ουρανούς συνεχίζεται, με μια σειρά εξελίξεων που βελτιώνουν την ψυχολογία μας και προάγουν τις σχέσεις, αλλά και τα ζητήματα που μας ενδιαφέρουν. Η σημερινή μέρα έχει μια πληθώρα όψεων, που έρχεται να λειτουργήσει υποστηρικτικά σε κάθε τομέα!

 

Η αρχή γίνεται με το τρίγωνο του Ηλίου με τον Δία, ο οποίος βρίσκεται σε αναδρομή πλέον πορεία και μπορεί να μην μιλά για νέες ευκαιρίες, όμως δίνει τη δυνατότητα της αξιοποίησης προσώπων και καταστάσεων που ενεργοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα, κυρίως σε ό,τι σχετίζεται με τα επαγγελματικά μας. Δεν αποκλείεται μάλιστα να δούμε να επανέρχονται παρελθοντικές προτάσεις, προκειμένου να μεθοδευτούν με έναν καινούργιο τρόπο. Γενικώς τις μέρες αυτές μπορούμε να αξιοποιήσουμε σενάρια και σχέδια του παρελθόντος, μέσα από τα οποία μπορούμε να ωφεληθούμε σημαντικά!

 

Είναι σημαντικό ωστόσο, οτιδήποτε επεξεργαζόμαστε τις ημέρες αυτές να βασίζεται στη λογική και το ρεαλισμό, προκειμένου να προχωρήσει και να υλοποιηθεί!

 

Η όψη φέρνει ιδιαίτερη τύχη στη ζωές των ΤαύρωνΠαρθενών και Αιγόκερωντου τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, που πολύ πιθανόν να δουν κάποια σχέδια τους να εξελίσσονται ή και να υλοποιούνται! Επίσης, μπορεί να γίνουν αποδέκτες κάποιων σημαντικών ευκαιριών, για τις οποίες συζητούσαν τον προηγούμενο καιρό!

Ήλιος σε σύνοδο με Ερμή


Η σύνοδος του Ηλίου με τον Ερμή που κορυφώνεται και αυτή σήμερα, δίνει τη δυνατότητα μιας πολύ καλής επικοινωνίας, προάγοντας συζητήσεις, επαφές και διαπραγματεύσεις, κυρίως όμως σε οτιδήποτε έχει να κάνει με το παρελθόν, αφού και ο Ερμής βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, ενισχύοντας οτιδήποτε αφορά παλαιότερες συζητήσεις, θέματα που αφήσαμε σε εκκρεμότητα ή σχέσεις που δεν έχουμε ξεκαθαρίσει ή ολοκληρώσει!

 

Οι μέρες είναι ιδανικές για να αποκαταστήσουμε σχέσεις που έχουν ταλαιπωρηθεί και μας έχουν ταλαιπωρήσει, σχέσεις που έχουν απομακρυνθεί και βέβαια ερωτικές σχέσεις, μια και η περίοδος αυτή συνηγορεί στο να ενωθούν και πάλι δύο πρόσωπα, που μπορεί να απομακρύνθηκαν, όμως δεν έπαψαν ποτέ να ψάχνουν μια αφορμή για να σμίξουν και πάλι!

 

Και οι δύο αυτές όψεις, το τρίγωνο του Ηλίου με τον Δία, αλλά και του Ερμή με τον Δία, φέρνουν έκτακτη τύχη στις ζωές των γήινων ζωδίων, Ταύρων,Παρθένων και Αιγόκερων του τρίτου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες τα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Οι όψεις μπορούν να αποκαταστήσουν καθετί που μπορεί να τους έχει ταλαιπωρήσει το προηγούμενο διάστημα, σχέσεις ή συνεργασίες, ενώ δίνουν πολύ σημαντικές και θετικές εξελίξεις σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις!

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Χείρωνα


Σε αυτό το συναισθηματικό κλίμα έρχεται να προστεθεί και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Χείρωνα, που κορυφώνεται κι αυτό την σημερινή ημέρα, αφενός ενισχύοντας θέματα που αφορούν την οικογένεια και βοηθώντας επί της ουσίας στην επίλυσή τους. Αφετέρου, δίνει τη δυνατότητα της αποκατάστασης σε μια ερωτική σχέση από το παρελθόν! Τώρα, μια αγκαλιά μπορεί να γίνει η γέφυρα που θα ενώσει και θα εξομαλύνει παρεξηγήσεις, εντάσεις και ό,τι μπορεί να σε έχει απομακρύνει από τους αγαπημένους σου!

 

ΤοξότεςΠαρθένοιΙχθύες και Δίδυμοι του δευτέρου δεκαημέρου, μπορείτε να ζήσετε στην ασφάλεια και την ζεστασιά του σπιτιού σας ευτυχισμένες στιγμές με τα πρόσωπα που αγαπάτε και να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας, ενώ δεν αποκλείεται να λάβετε και μια οικονομική υποστήριξη!

 

myastro.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X