Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Καταδικάστηκε παιδεραστής στη Κύπρο – Τι τον πρόδωσε
Καταδικάστηκε παιδεραστής στη Κύπρο - Τι τον πρόδωσε thumbnail

Καταδικάστηκε παιδεραστής στη Κύπρο – Τι τον πρόδωσε

Έπειτα από ακροαματική διαδικασία που διήρκεσε μεγάλο χρονικό διάστημα, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας έκρινε ένοχο 40χρονο έλληνα υπήκοο, μόνιμο κάτοικο Κύπρου, σε τέσσερις κατηγορίες που αντιμετώπιζε και οι οποίες αφορούν διαφθορά νεαρής γυναίκας.


Συγκεκριμένα, κρίθηκε ένοχος ότι παράνομα ήλθε σε συνουσία με κορίτσι κάτω των 13 χρόνων.


Σύμφωνα με το κατηγορητήριο της υπόθεσης, τα αδικήματα διαπράχθηκαν μεταξύ Ιανουαρίου 2009 και Ιουνίου 2010, σε διαφορετικές ημερομηνίες, κι ενώ ο κατηγορούμενος ήταν τότε 35 χρόνων και το θύμα μαθήτρια γυμνασίου.


Αξίζει ν’ αναφερθεί ότι ο κατηγορούμενος είναι θείος εξ αγχιστείας της ανήλικης και κατά το χρονικό διάστημα διάπραξης των αδικημάτων η μικρή διέμενε στο σπίτι του. Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, από την ηλικία των 11 χρόνων το θύμα διατηρούσε ιδιαίτερα τρυφερή σχέση με τον κατηγορούμενο, δηλαδή ο τελευταίος της χάιδευε κάποτε τα πόδια, ενώ φιλιόντουσαν και αγκαλιάζονταν. Αργότερα, όμως, όταν το θύμα έγινε 13 χρόνων και φοιτούσε στο γυμνάσιο, η σχέση τους εξελίχθηκε σε ερωτική. Σύμφωνα πάντα με τα όσα ελέχθησαν, ο κατηγορούμενος ήρθε σε σεξουαλική επαφή με την ανήλικη στο σπίτι του.


Κατά τη διάρκεια της ένορκης κατάθεσης της ανήλικης στο δικαστήριο, στο πλαίσιο της δίκης, αναφέρθηκε και σε μία χαρακτηριστική λεπτομέρεια, στην προσπάθεια της κατηγορούσας αρχής ν’ αποδείξει την υπόθεση. Είπε συγκεκριμένα ότι ο κατηγορούμενος είχε μία ελιά στην περιοχή των γεννητικών του οργάνων, σε μια προσπάθεια να πείσει το δικαστήριο ότι όντως τον είδε αρκετές φορές γυμνό κατά το χρονικό διάστημα διάπραξης των αδικημάτων. Μετά από αυτοψί αποδείχθηκε ότι όντως ο κατηγορούμενος έχει την ελιά για την οποία κατέθεσε η νεαρή.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X