Αρχική / Teens / 10 σημάδια πως η καλύτερη φίλη του αγοριού σου δεν τον βλέπει φιλικά.
10 σημάδια πως η καλύτερη φίλη του αγοριού σου δεν τον βλέπει φιλικά.  thumbnail

10 σημάδια πως η καλύτερη φίλη του αγοριού σου δεν τον βλέπει φιλικά.

1.Καταλαβαίνεις πως δεν σε συμπαθεί αλλά χωρίς να υπάρχει και κάποιος συγκεκριμένος λόγος. 
Πως συμπεριφέρεται γύρω σου; Είναι προφανές πως δεν σε συμπαθεί; Αν είναι έτσι, και δεν υπάρχει κάποια αιτία που να δικαιολογεί τη συμπεριφορά και τα συναισθήματά της προς εσένα, αυτό είναι αρκετά ύποπτο. Άλλο να είναι 
υπερπροστατευτική με τον φίλο της και άλλο να είναι αγενής ή να σε αγνοεί, ή ακόμα χειρότερα να σε κατηγορεί. Πρέπει να υπάρχει κάποιος λόγος για να μην σε θέλει. 


2.Τον έχει διαρκώς ανάγκη και ζηλεύει τη σχέση σας. 
Αυτά δεν σημαίνουν 100% πως της αρέσει, αλλά σίγουρα προκαλούν ανησυχία. Πως συμπεριφέρεται όταν είναι στον ίδιο χώρο; Αποζητά διαρκώς την προσοχή του, θέλει να είναι σε ετοιμότητα να ασχοληθεί μαζί της κάθε ώρα και στιγμή; Είναι πιθανό να είναι απλά ο χαρακτήρας της τέτοιος, αλλά μπορεί και να της αρέσει. Πως αντιμετωπίζει τη σχέση σας; Η ζήλια είναι 
συνηθισμένη στις φιλίες όταν ο ένας από τους δύο είναι ξαφνικά σε σχέση, αλλά καλό θα ήταν να την προσέχεις… 


3. Πετάει υπονοούμενα τα οποία δεν λέγονται μεταξύ φίλων… 
Έχεις δει ή την έχεις ακούσει να λέει κάτι που σου φαίνεται ακατάλληλο των περιστάσεων; Σου φαίνεται ότι φλερτάρει με το αγόρι σου; Αυτό δεν είναι σωστό. Περνάει το όριο και αν σέβεται τη σχέση σας δεν πρέπει να κάνει κάτι τέτοιο. 

4. Έχουν ‘’παρελθόν’’ μεταξύ τους. (Μια ιστορία στην οποία εκείνος έδωσε το τέλος.) 
Αυτό είναι αρκετά βαρύ. Μερικοί λένε πως είναι πιθανό πρώην να γίνουν φίλοι, και ενώ αυτό μπορεί να είναι αλήθεια για μικρή μερίδα ανθρώπων, σίγουρα δεν ισχύει για όλους. Αν κάποιος συνεχίζει να επιδιώκει επικοινωνία με των πρώην, συνήθως κάτι 
υπάρχει εκεί. Αν εκείνος έδωσε τέλος στη σχέση τους και εκείνη ακόμα τον γυροφέρνει, μπορεί να θέλει να τον ξανακερδίσει. 
5.Στρέφεται σε εκείνοn για το ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. 
Αν στηρίζεται στο αγόρι σου για τα πάντα δεν είναι καλό σημάδι. Του τηλεφωνεί με την παραμικρή αιτία και αρχίζει να 
μιλάει για ώρες; Θέλει να είναι συνεχώς οι δυο τους όταν κάνουν μακροσκελείς συζητήσεις; Χριάζεται τη βοήθειά του για το οτιδήποτε; Αν ναι, ακούγεται σαν να είναι πραγματικά εξαρτημένη από εκείνον, και ίσως πως υπάρχουν και πιο σοβαρά συναισθήματα εκεί. 

6. Του έχει πει άσχημα πράγματα για εσένα. 
Αυτό είναι πολύ 
ανησυχητικό σημάδι. Αν μια κοπέλα είναι φίλη με ένα αγόρι και ξεκινήσει να κατηγορεί την κοπέλα του χωρίς να υπάρχει και λόγος για να το κάνει, κάτι συμβαίνει. Αν είσαι πολύ σωστή σαν κοπέλα του αγοριού σου και εκείνη λέει άσχημα πράγματα για σένα και σε κατηγορεί διαρκώς, μπορεί να προσπαθεί να τον στρέψει εναντίον σου. 

7.Όταν είστε και οι τρεις υπάρχει αμηχανία. 
Πως είναι όταν κάνετε παρέα οι τρεις σας; Αν σου μιλάει, είναι ευγενική και προσπαθεί να σε συμπεριλάβει κι εσένα στην κουβέντα, όλα είναι μια χαρά. Αλλά αν σε 
αφήνει επίτηδες στην απ’ έξω, τον φλερτάρει και δεν έχει καμία πρόθεση να σε γνωρίσει καλύτερα… τότε αυτό είναι πρόβλημα. 


8.Τον φλερτάρει. ΠΟΛΥ.
Πρόσεξε πως συμπεριφέρεται σε άλλα αγόρια. Αν είναι έτσι με όλους, τότε έτσι είναι ο χαρακτήρας της. Αλλά αν φλερτάρει μόνο με το αγόρι σου δεν σε σέβεται και προφανώς τον θέλει.


9. Σου μιλάει με αγένεια. Αυτό. Τι άλλο να πεις…


10. Του στέλνει ή του τηλεφωνεί περίεργες ώρες. 
Το καταλαβαίνω αν τύχει κάτι σημαντικό. Αλλά δεν γίνεται να τυχαίνει κάθε μέρα κάτι μετά τα μεσάνυχτα! Αυτό είναι λίγο περίεργο. Και αν κι εκείνος είναι 
κρυψίνους για τις συζητήσεις τους μάλλον ήρθε η ώρα να αγχωθείς. 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X