Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Σύρος πρόσφυγας κέρδισε 1 εκατ. ευρώ σε λοταρία στη Γαλλία
Σύρος πρόσφυγας κέρδισε 1 εκατ. ευρώ σε λοταρία στη Γαλλία thumbnail

Σύρος πρόσφυγας κέρδισε 1 εκατ. ευρώ σε λοταρία στη Γαλλία

Έφυγε από τη Συρία του πολέμου για έναν καλύτερο αύριο κι απ' ότι φαίνεται πηγαίνοντας στη Γαλλία με τη βοήθεια της τύχης θα το έχει καθώς κέρδισε… 1 εκατομμύριο ευρώ στη λοταρία!


Λίγο μετά τα 30 του, το 2011, ένας Σύρος αποφάσισε να φύγει από τη χώρα του για να αναζητήσει έναν καλύτερο μέλλον. Εγκαταστάθηκε λοιπόν στο Παρίσι όπου δουλεύει ως εργάτης.


Τα πράγματα ήταν σαφώς καλύτερα από ότι στη Συρία ωστόσο δεν έπαυαν να ήταν δύσκολα μέχρι και τον περασμένο Ιούνιο όταν αποφάσισε να αγοράσει δελτίο για τη λοταρία. Συγκεκριμένα δεν αγόρασε έναν οποιοδήποτε δελτίο αλλά το τυχερό το οποίο του χάρισε έναν εκατομμύριο ευρώ!


Οι λεπτομέρειες για τη νίκη του δημοσιεύθηκαν μόλις χθες, από τον διαχειριστή της γαλλικής λοταρίας, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε ότι το τυχερό δελτίο αγοράστηκε στο Σεν Ντενί.


Ο Σύρος τυχερός, τα επιπλέον στοιχεία του οποίου δε γνωστοποιήθηκαν, δήλωσε στην Le Parisien, ότι θα χρησιμοποιήσει τα κέρδη του για να αγοράσει ένα διαμέρισμα, σχεδιάζει να ανοίξει και ένα εστιατόριο και βέβαια θέλει να βοηθήσει την υπόλοιπη οικογένειά του να φύγει από την Συρία και να πάει στη Γαλλία.


Κι αν η ιστορία του σας θυμίζει κάτι να σας υπενθυμίσουμε ότι μοιάζει με την ιστορία του Σενεγαλέζου μετανάστη, ο οποίος διασώθηκε από σκάφος που βυθιζόταν από την ισπανική ακτοφυλακή και λίγους μήνες αργότερα, και συγκεκριμένα τα Χριστούγεννα, κέρδισε 30.000 λίρες στη λοταρία.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X