Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Άκυρες 6 προσλήψεις στη Βουλή – Μεταξύ αυτών και συνεργάτης κορυφαίου πολτικού
Άκυρες 6 προσλήψεις στη Βουλή - Μεταξύ αυτών και συνεργάτης κορυφαίου πολτικού thumbnail

Άκυρες 6 προσλήψεις στη Βουλή – Μεταξύ αυτών και συνεργάτης κορυφαίου πολτικού

Ανακαλούνται με απόφαση του Νίκου Βούτση οι προσλήψεις 6 υπαλλήλων της Βουλής που βρέθηκαν να έχουν προσκομίσει πλαστούς τίτλους σπουδών «προκαλώντας δολίως και υποβοηθώντας τον παράνομο διορισμό τους». 

Πρόκειται για 4 ειδικούς φρουρούς, έναν μετακλητό υπάλληλο, έναν επιστημονικό συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη που δεν εντοπίστηκε ο φάκελος του στο ΔΙΚΑΤΣΑ και μια πρώην γραμματέα βουλευτή η οποία είχε διοριστεί σε προσωποπαγή θέση στο Διοικητικό – Λογιστικό της Βουλής και δεν επαληθεύτηκαν οι τίτλοι σπουδών που είχε προσκομίσει.


 Σύμφωνα με έγγραφο του ΔΟΑΤΑΠ για τον επιστημονικό συνεργάτη του Κώστα Σημίτη δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός στο αρχείο αίτησης αναγνώρισης, καθώς και ο ατομικός φάκελος στο όνομα του εν λόγω υπαλλήλου και ως εκ τούτου η πράξη αναγνώρισης του τίτλου της αλλοδαπής από το τέως ΔΙΚΑΤΣΑ νυν ΔΟΑΤΑΠ, την οποία προσκόμισε εν γνώσει του και για ίδιον όφελος προκαλώντας δολίως και υποβοηθώντας την παράνομη πρόσληψή του…». Ο εν λόγω υπάλληλος προσελήφθη το 2011.


 


Πηγή: Με πληροφορίες από τη www.realnews.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X