Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 17/1: Ή όλα ή τίποτα!
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 17/1: Ή όλα ή τίποτα!   thumbnail

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 17/1: Ή όλα ή τίποτα!

ΚΡΙΟΣ


Γενικά
Ένα ταξίδι ή μια εκδρομή μπορεί να σου προσφέρουν πολλές ευχάριστες στιγμές, ίσως όμως το καλό κλίμα να σκιαστεί κι από ένα μάλλον δυσάρεστο περιστατικό ή μια κακή είδηση που δεν σε αφορά άμεσα αλλά όσο να ‘ναι θα σε επηρεάσει ψυχολογικά. Επιπλέον, ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να ασχοληθείς με την ερωτική… λογοτεχνία.


Ερωτικά
Το κλίμα γύρω σου είναι υπέρ το δέον ερωτικό ή πιο σωστά το βλέπεις έτσι, ωστόσο αν θέλεις να ζήσεις όλα αυτά που σκέφτεσαι, οι πιθανότητές σου είναι πολύ καλύτερες στην περίπτωση που ταξιδέψεις.ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας δείχνει πρόθυμος να σου προσφέρει κάτι που θέλεις πολύ και το μόνο πρόβλημα σε αυτό είναι πως ό,τι κερδίσεις θα το χάσει κάποιος γνωστός ή συγγενής σου, ίσως μάλιστα κάτω από δραματικές συνθήκες! Επιπλέον μπορεί να ευνοηθείς οικονομικά από μια αποζημίωση, μια κληρονομιά ή την επιστροφή δανεικών.


Ερωτικά
Το ερωτικό πάθος περισσεύει και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις το κατάλληλο ταίρι. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, η ερωτική επαφή με τον άνθρωπό σου θα είναι… σούπερ!


 


ΔΙΔΥΜΟΙ


Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να αλλάξει τα οικονομικά δεδομένα και τις ισορροπίες σε μια συμφωνία ή συνεργασία σου αλλά πριν «συμβιβαστείς» με την όποια πραγματικότητα καλό είναι να διερευνήσεις το τι έχει «παιχτεί» στο παρασκήνιο για να φτάσουν τα πράγματα εδώ που έφτασαν κι αν διαπιστώσεις κάτι ύποπτο, δώσε στα πράγματα το τέλος που τους αρμόζει.


Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση, φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να πάρεις τις αποφάσεις σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η, ίσως να «πέσεις» πάνω στον άνθρωπο που θα σε βασανίσει με την θετική αλλά και την αρνητική έννοια του όρου!


 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να ασχοληθείς περισσότερο με την υγεία και την διατροφή σου, παίρνοντας κάποιες αποφάσεις που θα συμβάλλουν σε μια πιο αρμονική ζωή. Παράλληλα όμως, ίσως προκύψει κάτι δυσάρεστο στην δουλειά σου, ενώ αν έχεις ζώα ή φυτά στο σπίτι, μπορεί να στενοχωρηθείς από τα παθήματά τους!


Ερωτικά
Το σύμπαν σε καλεί να κλείσεις οριστικά μια υπόθεση του παρελθόντος και το καλό είναι ότι ο ανάδρομος Ερμής ξεμπλοκάρει το μυαλό σου και σου δίνει την δυνατότητα να δεις τα πράγματα πιο καθαρά.


 


ΛΕΩΝ


Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να βάλεις «φρένο» σε παράλογες απαιτήσεις, ανθρώπων που αγαπάς που πρακτικά δείχνουν να μην σε υπολογίζουν! Το πρόβλημα βέβαια μπορεί να είναι πιο σύνθετο αν όλα αυτά αφορούν στα παιδιά σου αλλά όταν «φτάνει ο κόμπος στο χτένι», τα ημίμετρα ούτε αρκούν, ούτε ωφελούν.


Ερωτικά
Ίσως να κλονιστεί η εμπιστοσύνη που τρέφεις στον άνθρωπό σου, μα και στον εαυτό σου αλλά ακόμη κι αν χρειαστεί να πάρεις δύσκολες αποφάσεις να θυμάσαι ότι το «μότο» της ημέρας είναι «ή ταν ή επί τας»!


 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να αναλάβεις κάποια οικογενειακά καθήκοντα που στο σύνολο τους δεν είναι ευχάριστα αλλά ούτε μπορείς και να τα αποφύγεις. Ίσως μάλιστα να σου δοθεί η ευκαιρία να ρυθμίσεις ένα περιουσιακό ζήτημα, να αξιοποιήσεις ένα κληροδότημα ή να «ξεσκαρτάρεις» από έπιπλα ή άλλα αντικείμενα στο σπίτι σου.


Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση και σε «έχουν ζώσει τα φίδια» για την πορεία της, το καλύτερο που έχεις να κάνεις για την ώρα, είναι να σπρώξεις τα πράγματα στα άκρα για να διαπιστώσεις, αν τα αισθήματα είναι αμοιβαία!


astrology.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X