Ποια μαγιό θα φορεθούν φέτος;

Τα φετινά μαγιό εμπνέονται από τις σύγχρονες  ψηφιακές εκτυπώσεις και τα vintage σχήματα εποχής παλαιότερων δεκαετιών. Εφέτος το καλοκαίρι η πιο σημαντική απόφασή σας δεν θα είναι μόνο για την αντηλιακή λοσιόν σας, αλλά και ποια στιλ μαγιό  θα πρέπει να φορέσετε.

Γράφει ο ενδυματολόγος, Νίκος Τσιγαρός

 

 

 

 

 

Είτε πρόκειται να εμφανιστείτε  στις παραλίες με τολμηρή διάθεση ή απλά να καταθέσετε τα κλασσικά  σας διαπιστευτήρια, μια ενημερωμένη άποψη για την επιλογή του μαγιό σας,, θα κάνει τα Σαββατοκύριακα σας πιο διασκεδαστικά και τις καλοκαιρινές σας διακοπές σίγουρα πιο συναρπαστικές.

Vintage (Δεκαετία 1950)

Τάση με σαφής αναφορές στη δεκαετία του 1950. Εποχή των pin-ups κοριτσιών και με τη σκέψη στη  Marilyn Monroe, στη  Jayne Mansfield.  Ένα στιλ με χαρακτηριστικά ψηλή μέση, παιχνιδιάρικα απαιτητικό  και με έντονο σεξαπίλ.

 

Mismatched bikini tops & bottoms

Η αύρα της ανεμελιάς  αλλά και των ευφάνταστων συνδυασμών που δε νοιάζονται για την ομοιομορφία. Ένας πολύ καλός τρόπος για να συνδυαστούν τα κλασσικά με τα μοντέρνα. Ρίγες, εμπριμέ, ψηφιακά τυπώματα, animal, αναμιγνύονται άφοβα μεταξύ τους ή με μονοχρωμίες.

Digital prints

Οι ψηφιακές εκτυπώσεις βρίσκονται παντού και επειδή τα μαγιό με τυπώματα είναι ιδιαίτερα δημοφιλή, αυτή την εποχή δανείζονται παραστάσεις από τα ρούχα της πόλης.

 

Ελληνίδα θεά

Πτυχώσεις και ντραπέ που εκπέμπουν μια σέξι ελληνική κομψότητα. Προσθέτουν θηλυκότητα σε σημεία που χρειάζονται βοήθεια διαμορφώνοντας κολακευτικές καμπύλες. Χωρίς επιμονή στο γνωστό ελληνικό λευκό του καλοκαιριού, τολμήστε το σε βαθιά κόκκινα, ζωντανά πορτοκαλί ή σε μαλακά παστέλ. Συμπληρώστε αυτό το στιλ με χρυσά ευμεγέθη κοσμήματα που θα σας μεταμορφώσουν σε «Ελληνίδα θεά».

 

Σχετικά άρθρα