Βάλε strass στα sneakers σου!

Η μοντέρνα Σταχτοπούτα φοράει sneakers και τα στολίζει με στρασάκια. Τολμήστε το. Όχι μόνο θα τα ανανεώσετε, αλλά όλοι θα ρωτούν από πού τα πήρατε.

Θα χρειαστείτε:

Υφασμάτινα sneakers

Επίπεδα στρασάκια πλάτους 4 χιλ. περίπου, 50 – 60 τμχ. περίπου για το κάθε παπούτσι. Βρήκαμε τα στρασάκια στο κατάστημα DIVA, τα 50 τμχ 6 ευρώ.

Λευκή κόλλα τύπου Ατλακόλ, που θα βρείτε σε καταστήματα με είδη χόμπυ και στα χρωματοπωλεία.

Μην χάνετε χρόνο, ξεκινήστε!

Πριν ξεκινήσετε, διαβάστε όλες τις οδηγίες και τα μικρά μυστικά. Πριν κολλήσετε οτιδήποτε τοποθετήστε πάνω στα παπούτσια τα στρασάκια την πρώτη σειρά έξω -έξω, προκειμένου να δείτε πόσα θα χρειαστείτε και σε τι απόσταση περίπου θα τα κολλήσετε.

Στη συνέχεια, τοποθετείστε πάνω σε ένα κομμάτι χαρτί τα κρυσταλλάκια της πρώτης σειράς ανάποδα, με τη ν επίπεδη επιφάνεια προς τα πάνω.

Χρησιμοποιώντας οδοντογλυφίδα πλαστική παίρνετε κόλλα από το σωληνάριο και την τοποθετείτε πάνω στην επίπεδη επιφάνεια των κρυστάλλων.

Με το σωληνάριο στο χέρι τοποθετήστε μικροσκοπικές σταγόνες κόλλας στο παπούτσι, στα σημεία όπου θα κολλήσετε τα κρυσταλλάκια της πρώτης σειράς.

Με ένα τσιμπιδάκι για τα φρύδια πιάνετε το κρυσταλλάκι (που έχει ήδη κόλλα πάνω του) και το κολλάτε στο παπούτσι στο σημείο που έχετε επιλέξει. Μην το πιέσετε πολύ σε αυτή τη φάση γιατί θα φύγει η κόλλα γύρω από τα στρας. Χρησιμοποιώντας το τσιμπιδάκι αποφεύγετε να γεμίσετε τα χέρια σας με κόλλα.

Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία με τη δεύτερη σειρά στρας και στη συνέχεια με τις υπόλοιπες.

Κολλήστε τα στρασάκια της δεύτερης σειράς ανάμεσα στα κενά των στρας της πρώτης σειράς. Το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο.

Όταν τελειώσετε με όλα τα στρας στο ένα παπούτσι βάλτε το ένα χέρι μέσα στο παπούτσι κάτω από τα στρας και το άλλο χέρι πάνω από το παπούτσι και πιέστε τα στρας ένα – ένα για να κολλήσουν καλά.

Αφήστε το παπούτσι στην άκρη μέχρι να στεγνώσουν καλά τα στρας και συνεχίστε την ίδια διαδικασία με το δεύτερο παπούτσι.

 

Πηγή: ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ

Σχετικά άρθρα