Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Μετέωροι χιλιάδες φοιτητές – Στο αέρα όσοι πήραν μετεγγραφή
Μετέωροι χιλιάδες φοιτητές - Στο αέρα όσοι πήραν μετεγγραφή thumbnail

Μετέωροι χιλιάδες φοιτητές – Στο αέρα όσοι πήραν μετεγγραφή

Μεγάλες καθυστερήσεις παρατηρούνται στον έλεγχο των δικαιολογητικών για τις μετεγγραφές των φοιτητών με αποτέλεσμα χιλιάδες νέοι να χάνουν το εξάμηνο.


Μάλιστα το υπουργείο Παιδείας ζητά από τους φοιτητές να μην προχωρήσουν στη διαδικασία διαγραφής από τη σχολή ή το τμήμα όπου φοιτούσαν προτού ολοκληρωθεί ο έλεγχος των δικαιολογητικών τους και πάρουν έγκριση από το τμήμα υποδοχής. 


Από το υπουργείο τονίζεται ότι η διαδικασία που θα ακολουθηθεί έχει ως εξής:  • Αρχικά, θα βγουν ανακοινώσεις από τις σχολές υποδοχής για την υποβολή των δικαιολογητικών.

  • Στη συνέχεια, οι υπό μετεγγραφή θα καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους.

  • Αφού ελεγχθούν τα δικαιολογητικά τους και διαπιστωθεί ότι είναι ορθά, θα ειδοποιηθούν οι φοιτητές από το τμήμα υποδοχής, ώστε να προχωρήσουν σε διαγραφή από το τμήμα στο οποίο είχαν εισαχθεί.

  • Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι 4.500 φοιτητές που έλαβαν μετεγγραφή έχασαν το χειμερινό εξάμηνο, αφού θα μεσολαβήσει κι άλλο διάστημα για τον έλεγχο των δικαιολογητικών τους.
Πηγή: inews.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X