Οι τάσεις στις τσάντες για το καλοκαίρι 2013!

Οι τσάντες  είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ που θα συνοδεύσουν και φέτος τις επισκέψεις  στις παραλίες και αποτελεί ένα ιδιαίτερο στοιχείο με πολύ ενδιαφέρον, καθώς συμπληρώνει την εμφάνιση του μαγιό και των φορεμάτων της σεζόν. Η τσάντα σαν ξεχωριστό αξεσουάρ πρέπει να είναι εντυπωσιακά κομψό και να προσελκύει το ενδιαφέρον και τη προσοχή.

Από τον ενδυματολόγο, Νίκο Τσιγαρό

 

 

 

 

 

 

1. Μεταξύ των μοντέλων του καλοκαιριού 2013 για την παραλία, μπορεί να βρει κανείς μεγαλόσχημες τσάντες που μεταφέρονται στον ώμο ή στο χέρι, τσάντες με γεωμετρικές φόρμες και σακίδια σε δυνατούς τόνους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Μία δυνατή τάση της σεζόν, είναι οι μικρές αλλά πολύ χαριτωμένες τσάντες παραλίας, που φοριούνται στον ώμο, κατασκευασμένες από πλεκτό άχυρο, υφαντά και μαλακά υφάσματα σε σχήμα σακούλας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3.  Η χρωματική παλέτα για τις τσάντες παραλίας του καλοκαιριού 2013 είναι ποικίλη, αρκετά φωτεινή και σε πολλές αποχρώσεις του μπλε, του ροζ, του κοραλί, aqua, ασβέστη και φυσικά νέον. Μεταξύ των τυπωμάτων δημοφιλή είναι τα γεωμετρικά, τα φλοράλ, τα animal και τα έθνικ..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Η διακόσμηση στις τσάντες παραλίας είναι αρκετά εμφανής με κεντήματα με χάντρες, στρας, κρύσταλλα, φούντες και μεταλλικά τελειώματα. Αυτή η τάση δίνει ιδιαίτερη σημασία στα λουριά από πλαστικό και στις λαβές από ξύλο και κορδόνι.

 

 

 

Σχετικά άρθρα