Αρχική / Teens / Μήπως το αγόρι σου έχει αρχίσει να βαριέται τη σχέση σας;
Μήπως το αγόρι σου έχει αρχίσει να βαριέται τη σχέση σας;  thumbnail

Μήπως το αγόρι σου έχει αρχίσει να βαριέται τη σχέση σας;

Το να αρχίσει να βαριέται στη σχέση το αγόρι, είναι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους των δεσμευμένων κοριτσιών. Δεν είναι ότι έχεις κάνει κάτι λάθος ή ότι δεν αγαπιέστε πια, απλά η σχέση ίσως έχει χάσει αυτό το ''κάτι'', την σπίθα. Εκνευριστικό αλλά και θλιβερό ταυτόχρονα. Έχεις αφιερώσει χρόνο, ενέργεια, πάθος, αλλά ακόμα φαίνεται πως το μυαλό του αλλού τριγυρνάει. Δύο πράγματα μπορεί να σημαίνει αυτή η κατάσταση:
1.Είτε η σχέση σας έκανε τον κύκλο της. 
2.Είτε πρέπει και οι δύο να κάνετε μεγαλύτερη προσπάθεια για να πετύχει. 

Άκου πως έχουν τα πράγματα: Σου αξίζει να είσαι με κάποιον που να ενθουσιάζεται μαζί σου. Γιατί; Γιατί είσαι φοβερή και ενδιαφέρον άτομο. Αν καταλαβαίνεις πως τώρα πια σε θεωρεί βαρετή και συνηθισμένη, γνώρισε κάποιον άλλο που θα προτιμά να είναι μαζί σου παρά με οποιονδήποτε άλλο. 
Όμως υπάρχουν φορές που η αγάπη μπαίνει στη μέση και δεν μπορείς να το τελειώσεις. Σε αυτή την περίπτωση, προσπάθησε να επικοινωνήσεις μαζί του και να του τραβήξεις το ενδιαφέρον με νέα πράγματα και εμπειρίες ή θυμίζοντας του αυτά που αγάπησε σε εσένα. 

Ποια είναι λοιπόν τα σημάδια πως έχεις αρχίσει να βαριέται; 


1.Δεν κάνετε πια γλυκούλικα πράγματα που κάνατε παλιά. Δεν κάνετε αγκαλίτσες στον καναπέ ή δεν σου κρατάει το χέρι στο δρόμο, δεν σε παίρνει να σου πει καλημέρα, δεν σου ετοιμάζει το αγαπημένο σου σνακ και λοιπά και λοιπά. 

2.Είναι πιο χαλαρός με τα άλλα κορίτσια. Σου φαίνεται διαφορετικός ως προς τον τρόπο που συμπεριφέρεται. Τους λέει αστεία και προβάλλει τον εαυτό του. Σου θυμίζει τον τρόπο που σου συμπεριφερόταν στις αρχές της γνωριμίας σας. Ώρες ώρες όταν υπάρχουν άλλα κορίτσια στο δωμάτιο νιώθεις σαν να μην υπάρχεις. 

3.Ασχολείται συνέχεια με το τηλέφωνο του. Αν προτιμά να ζει περισσότερο στην ψηφιακή του ζωή, τότε κάτι δεν πάει καλά στην κανονική του. Δεν σε σέβεται και δείχνει πως σε γράφει λίγο… 
4.Δεν σε αναφέρει πουθενά στα προφίλ του στα social media. Οι περισσότεροι άνδρες ποστάρουν για όσα είναι ενθουσιασμένοι. (εκτός αν το αγόρι σου δεν ασχολείται σχεδόν καθόλου με τα social media, οπότε αφαιρείται). Αν λοιπόν ανεβάζει συνέχεια πράγματα, και ποτέ κάτι που να έχει σχέση με εσένα ή να σε αναφέρει, μάλλον έχει αρχίσει να χάνει το ενδιαφέρον του. 

5.Όταν βγαίνετε οι δυο σας δεν μιλάει σχεδόν καθόλου. Όταν πάτε για φαγητό είναι λες και έχεις απέναντί σου μια χαρτόκουτα. Τόσο πολύ μιλάει… Δεν ενδιαφέρεται να ξεκινήσει μια συζήτηση μαζί σου, και σου δίνει την εντύπωση πως θα προτιμούσε να είναι κάπου αλλού. Όταν τον ρωτάς αν έχει κάτι σου απαντάει, «Τίποτα». Κάτι που είναι αλήθεια. Δεν έχει κάτι, απλά βαριέται… 

6. Σου μιλάει υποθετικά για χωρισμό. Μπορεί να μην έχει τα κότσια να σε χωρίσει, ή μπορεί και να μην θέλει να το κάνει, αλλά αν το αναφέρει πάει να πει ότι του περνάει από το μυαλό. Μπορεί να σκέφτεται για το πως θα ήταν η ζωή του αν ήταν ελεύθερος. 

7.Δεν κάνετε μαζί νέα πράγματα, δεν βγαίνετε έξω και είστε συνέχεις με τις φόρμες. Που βλέπεις εσύ ρομαντισμό; Το να βλέπετε ταινίες στο σπίτι είναι πολύ ωραίο δεν λέω, αλλά δεν γίνεται να κάνετε μόνο αυτό. Πρέπει να έχετε εμπειρίες μαζί, που θα σας δέσουν και θα ανανεώσουν τη σχέση. Αν συμπεριφέρεστε σαν μεσήλικες, λογικό είναι να βαρεθείτε. 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X