Αρχική / Teens / Του είπες οτι τον αγαπάς και δεν πήρες την απάντηση που θα ήθελες; Δες τι μπορεί να συμβάινει…
Του είπες οτι τον αγαπάς και δεν πήρες την απάντηση που θα ήθελες; Δες τι μπορεί να συμβάινει... thumbnail

Του είπες οτι τον αγαπάς και δεν πήρες την απάντηση που θα ήθελες; Δες τι μπορεί να συμβάινει…

Η αγάπη είναι ένα από τα πιο ενθουσιώδη αλλά και τρομακτικά συναισθήματα που μπορείς να εκφράσεις σε κάποιον, όπως επίσης και η πηγή τσακωμών, δακρύων και χωρισμών. Όταν λες σε κάποιον για πρώτη φορά ότι τον αγαπάς, αυτόματα γίνεσαι ευάλωτη και αν δεν υπάρξει ανταπόδοση, αισθάνεσαι σαν να έφαγες ένα πολύ γερό χαστούκι. 

Πριν συνεχίσουμε να ξέρεις πως οι προηγούμενές του σχέσεις, καλές ή κακές, δεν έχουν καμία σχέση στο γεγονός ότι δεν είπε κι εκείνος Σ’ αγαπώ. Πολλοί άνθρωποι έχουν απατηθεί, πληγωθεί και τα λοιπά, κι ενώ δεν το ξεχνούν τελείως, κάτι φυσιολογικό, αλλά αυτό δεν τους κρατά από το να πουν σ’ αγαπώ σε κάποιον για τον οποίο νιώθουν έτσι. Αν πληγώθηκε πολύ από την τελευταία του σχέση, και δεν έχει περάσει πολύ καιρός από τότε, σιγουρέψου πως δεν είσαι για αυτόν ένα άτομο με το οποίο θέλει απλά να περάσει καλά.Αν βέβαια έχεις πει σ’ αγαπώ από πολύ νωρίς, μπορεί όντως να μην έχει ΑΚΟΜΑ νιώσει έτσι. Δεν λέω πως κακώς το είπες, ή πως δεν τον αγαπάς στα αλήθεια, αλλά είναι κατανοητό αν είστε μαζί μόλις λίγους μήνες να μην είναι ακόμα τόσο 
βαθιά τα αισθήματά του. Ο κάθε άνθρωπος παίρνει τον δικό του χρόνο μέχρι να φτάσει στο σημείο να εκφράσουν ένα τόσο έντονο συναίσθημα, αν και αυτό που συμβαίνει τις περισσότερες φορές είναι να το πει ο ένας από τους δύο ενώ είναι σίγουρος πως και ο άλλος νιώθει έτσι και θα ανταποδώσει την πολυπόθητη φράση: Κι εγώ σ’ αγαπώ! 

Αυτό το οποίο πρέπει να εξακριβώσεις είναι αν όντως θέλει να κυλήσουν τα πράγματα με πιο αργούς ρυθμούς ή αν δεν του 
πολυαρέσεις τελικά. Εφόσον εσύ έχεις ήδη ξεκαθαρίσει πως αισθάνεσαι-πιο ξεκάθαρα δεν γινόταν να το θέσεις…- πρέπει να αποφασίσεις πόσο καιρό είσαι διατεθειμένη να περιμένεις μέχρι να το πει και εκείνος. 
Όπως φαίνεται η τράπουλα πια είναι στο δικό του χέρι. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις… (Όσο μπορείς) 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X