Αρχική / Σεξ / Ζευγάρι / Swinging: Δες τι μπορεί να συμβεί με την ανταλλαγή ζευγαριών στο σεξ
Swinging: Δες τι μπορεί να συμβεί με την ανταλλαγή ζευγαριών στο σεξ  thumbnail

Λευτέρης αναγνώστης του boro.gr

Swinging: Δες τι μπορεί να συμβεί με την ανταλλαγή ζευγαριών στο σεξ

Αναγνώστης μας ρωτά: 


ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΣΤΟ SWINGGING. ΟΜΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ


1 ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ η ΟΧΙ;


2 ΤΙ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ;


ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ


Στο ερώτημά σας απαντά ο ψυχολόγος ομαδικος θεραπευτής Δημήτρης Κατσαρός Αγαπητέ αναγνώστη:


Ο κίνδυνος που εγκυμονεί το swinging είναι να ζηλέψει κάποιος. Πότε ζηλεύουν οι άνθρωποι σε τέτοια παιχνίδια; Όταν για λίγο πειστούν πως δεν πρόκειται για παιχνίδι. Και φυσικά το swinging είναι ένα από τα παιχνίδια που κάνουν οι άνθρωποι για να πειστούν έστω και για λίγο πως δεν πρόκειται για παιχνίδι. Οπότε στην ουσία το παιχνίδι αυτό είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως παίζει πάρα πολύ με τα όρια που έχετε θέσει στη σχέση σας και εν γένει με την κτητικότητα που νιώθετε ο ένας για τον άλλο. Είναι ως εκ τούτου σημαντικό να γνωρίζετε γιατί παίζετε αυτό το παιχνίδι και αν συμφωνείτε για τους λόγους που μπαίνετε σε αυτό αμφότεροι. Αυτή η συμφωνία μεταξύ σας θα σας βοηθήσει να βιώσετε το πλήγμα στον εγωισμό περισσότερο σαν ανανέωση του ενδιαφέροντος παρά σαν κακό ανταγωνισμό. 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X