Ανανέωσε τη γκαρνταρόμπα με λίγα χρήματα!

Πολλές φορές, όταν βλέπουμε τα περιοδικά μόδας και γεμίζουμε εικόνες με ακριβά και υπέροχα ρούχα ίσως και να μελαγχολούμε λιγάκι. Ωστόσο υπάρχει λύση και μάλιστα αρκετά οικονομική! Το μυστικό είναι να δώσουμε σημασία στις τάσεις, δηλαδή στα χρώματα, στα κοψίματα, τα υφάσματα που κυκλοφορούν στα περιοδικά και να βρούμε αντίστοιχα κομμάτια σε πιο καλές τιμές.

Από την fashion editor, Κατερίνα Καζία

 

 

 

 

 

Εδώ θα δούμε μερικούς έξυπνους συνδυασμούς για να φορέσετε την τελευταία λέξη της μόδας χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία.

 

Η σαλοπέτα είναι ένα must κομμάτι του φετινού καλοκαιριού! Φορέστε την με πολύχρωμα πουκάμισα και αργότερα με αμάνικα τοπ που αφήνουν την κοιλιά ακάλυπτη! Το καλοκαίρι αντικαταστήστε αυτή με τα μακριά μπατζάκια με μια κοντή.

 

 

Για ένα πιο πειραματικό λουκ, εμπνευσμένο από τις πασαρέλες, επενδύστε σε μια βερμούδα και σανδάλια gladiator σε περίπτωση που είστε ψηλή. Διαφορετικά διαλέξτε ένα ζευγάρι ψηλά πέδιλα κατά προτίμηση και πάλι σε στυλ gladiator.

 

 

Συνδυάστε παστέλ και floral prints με μαύρα αξεσουάρ και απογειώστε το στυλ σας.

 

Για ένα πιο καλοκαιρινό αποτέλεσμα συνδυάστε φαρδύ ψηλοκάβαλο παντελόνι και cropped top. Τα ασημένια αξεσουάρ είναι απαραίτητα!

 

 

Το total white είναι ένα all time classic, αλλά ειδικά φέτος έχει την τιμητική του…

 

 

 

Σχετικά άρθρα