Αρχική / Σεξ / Γυναίκα / Τα πιασίματα στη γυναίκα: Πού να τη χαϊδεύεις απαλά και πού άγρια;
Τα πιασίματα στη γυναίκα: Πού να τη χαϊδεύεις απαλά και πού άγρια;  thumbnail

Τα πιασίματα στη γυναίκα: Πού να τη χαϊδεύεις απαλά και πού άγρια;

Καναδοί επιστήμονες έκαναν επιστημονικά πειράματα για να προσδιορίσουν την "σεξουαλική ευαισθησία" που έχουν οι γυναίκες στο απαλό άγγιγμα και στην πίεση σε διάφορα σημεία του σώματός τους, συμπεριλαμβανομένων των τμημάτων στην περιοχή του περινέου, του πλαϊνού μέρους του στήθους και της θηλής.

Συνέκριναν στη συνέχεια την ευαισθησία των γυναικών σε αυτά τα σημεία με άλλα σημεία στο σώμα τους, τα οποία θεωρούνται πιο "ουδέτερα", όπως ο λαιμός, το εσωτερικό του χεριού και η κοιλιά.

Πώς το έκαναν αυτό; Οι ερευνητές εξέτασαν την ευαισθησία 30 υγιών γυναικών ηλικίας από 18 έως 35 ετών σε συγκεκριμένα σημεία στο σώμα τους, στα οποία είτε άσκησαν ελαφρά πίεση, είτε απαλό άγγιγμα είτε δόνηση με ειδικά μηχανήματα.

Οι περιοχές που εξέτασαν ήταν στην κλειτορίδα των γυναικών, στα μικρά χείλη του αιδοίου, στο περινέο -η περιοχή μεταξύ του πρωκτού και του αιδοίου-, στην πλευρική πλευρά του μαστού/στήθους, στον μικρό δακτύλιο του δέρματος γύρω από τη θηλή, την θηλή, το λαιμό και το εσωτερικό του χεριού .

Οι ερευνητές εφάρμοσαν διέγερση για 1,5 δευτερόλεπτα, στη συνέχεια περίμεναν για 5 δευτερόλεπτα πριν ζητήσουν από τις γυναίκες (οι οποίες είχαν καλυμμένα τα μάτια τους) να τους πουν αν και τι ακριβώς αισθάνθηκαν.

Διαπίστωσαν ότι οι πιο ευαίσθητες περιοχές στο απαλό άγγιγμα είναι ο λαιμός, το εσωτερικό του χεριού και η περιοχή του αιδοίου.

Όσον αφορά την πίεση, οι περιοχές που "ανταποκρίνεται" περισσότερο μια γυναίκα είναι η κλειτορίδα και η θηλή, ενώ οι λιγότερο ευαίσθητες περιοχές είναι το πλευρικό μέρος του στήθους και η κοιλιά.

Τέλος, στην δόνηση μια γυναίκα "ανταποκρίνεται" καλύτερα στην περιοχή της κλειτορίδας και της θηλής.

Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι η κατανόηση αυτών των ευαίσθητων περιοχών είναι χρήσιμη για τις επεμβάσεις αύξησης του στήθους και εγχείρησης αλλαγής φύλου.


onmed.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X