Αρχική / Teens / Έχεις πρόβλημα με την ακμή. Τι άποψη έχουν τα αγόρια για τα σπυράκια σου;
Έχεις πρόβλημα με την ακμή. Τι άποψη έχουν τα αγόρια για τα σπυράκια σου; thumbnail

Έχεις πρόβλημα με την ακμή. Τι άποψη έχουν τα αγόρια για τα σπυράκια σου;

Δεν πρόκειται να προσπαθήσω να σε πείσω πως στα αγόρια αρέσουν τα σπυράκια. Όπως μπορεί κι εσύ με τις φίλες σου να κάθεστε και να συζητάτε για το πόσο τέλειο και αψεγάδιαστο δέρμα έχει ο Σάκης Ρουβάς, έτσι και τα αγόρια θα εκτιμήσουν ένα καθαρό απαλό δέρμα.
Όμως δεν πρέπει να ξεχνάς αυτό: Και τα αγόρια βγάζουν σπυράκια όχι μόνο τα κορίτσια. Μάλιστα, την περίοδο της εφηβείας η πλειοψηφία των αγοριών έχει πιο έντονη ακμή από αυτή των κοριτσιών. Άρα τα αγόρια περνούν τις 
ίδιες φάσεις ανασφάλειας με αυτές των κοριτσιών, στο θέμα ακμή. Είναι λογικό ένα αγόρι το οποίο έχει αντιμετωπίσει μια τέτοια κατάσταση να μην ενοχλείται καθόλου αν ένα κορίτσι έχει έντονη ακμή, αφού καταλαβαίνει και μπορεί να ταυτιστεί.
Το πρόβλημα όμως δεν είναι τόσο τα σπυράκια σου, αλλά το τι 
βγάζεις προς τα έξω. Αν προσπαθείς να περνάς απαρατήρητη, ή ρίχνεις συνέχεια τα μαλλιά σου στο πρόσωπό σου για να μην φαίνεται η ακμή σου, τότε δεν φταίνε τα σπυράκια που δεν σε προσεγγίζουν τα αγόρια αλλά κυρίως η έλλειψη αυτοπεποίθησης και η αρνητικότατα που εκπέμπεις.
Ευτυχώς, τώρα πια με εντατικές θεραπείες και καλή υγιεινή, το πρόβλημα μπορεί να ελαττωθεί πάρα πολύ, αν όχι να 
εξαλειφθεί. Αν λοιπόν σε προβληματίζουν τα σπυράκια σου, κάνε ότι περνάει κλινικά από το χέρι σου, έχε υπομονή, και σταμάτα να σκέφτεσαι συνέχεια το πόσο κακό κάνει η ακμή σου στην εικόνα σου.
Μην σκας για ένα δυο σπυράκια που εμφανίστηκαν ξαφνικά πριν από κάποιο ραντεβού. Αν το αγόρι με το οποίο θα βγεις είναι ένας φυσιολογικός νέος με αισθήματα και κατανόηση, και όχι ένας βλάκας και μισός, ούτε που θα τα προσέξει.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X