12 προτάσεις για ευκολοφόρετα παντελόνια!

Τα παντελόνια ακόμα και το καλοκαίρι αποτελούν ένα αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας. Δίνοντας πάντα προσοχή στην εφαρμογή και διαλέγοντας πιο ελαφριά  υφάσματα, όπως λινό και βαμβάκι, μπορούμε να έχουμε ακόμα και σε υψηλότερες θερμοκρασίες πολλές επιλογές ανάλογα την περίσταση.

Για παράδειγμα στην δουλειά ή σε περιστάσεις που απαιτούν ένα κάπως πιο “αυστηρό” look, υπάρχουν μια σειρά από επιλογές που είναι ταυτόχρονα κομψές, αλλά και άνετες, όπως παντελόνια με άνετη εφαρμογή και σε φαρδιά, ίσια γραμμή (όπως τα δύο παντελόνια αριστερά στην εικόνα), τα οποία συνδυάζονται εύκολα με ένα πουκάμισο ή ένα ωραίο τοπ. Για πιο στενή εφαρμογή υπάρχουν επιλογές σε ίσια γραμμή και πιο άνετα στην περιφέρεια, τα οποία κολακεύουν και είναι πιο άνετα ή ένα παντελόνι πάλι σε ίσια γραμμή, ελάχιστα πιο κοντό παντζάκι το οποίο “ανοίγει” ελάχιστα για ένα πιο νεανικό look.

Παντελόνι στο χρώμα της άμμου Gucci, 520€ http://www.net-a-porter.com/product/329517

Λευκό αντελόνι Miu Miu, 425€ http://www.mytheresa.com/eu_en/wide-leg-tailored-trousers.html

Μαύρο παντελόνι Mango, 35€

Μπλε – γαλάζιο παντελόνι με στρετς εφαρμογή Diane von Furstenberg, 259€ http://www.mytheresa.com/eu_en/aislin-woven-stretch-trousers-195738.html

Για μια ένα πιο casual αλλά πάλι προσεγμένο look, μπορείτε να επιλέξετε παντελόνια με άνετη εφαρμογή και σε υφάσματα όπως σατέν και βισκόζη, τα οποία συνδυάζονται επίσης πολύ απλά με διάφορα tops και μπλούζες.

Παντελόνι από βαμβάκι Maurizio, 75€ http://www.maurizio.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=30368

Παντελόνι από σατέν Mango, 42€

Παντελόνι από βισκόζη Mango, 38€

Παντελόνι από βισκόζη Stella McCartney, 375€ http://www.mytheresa.com/eu_en/tapered-drawstring-trousers.html

Και φυσικά μπορείτε να διαλέξετε παντελόνια σε παλ ή έντονα χρώματα, σε διάφορες αφαρμογές ανάλογα με το τι σας ταιριάζει ή την διάθεση σας, το οποία μπορείτε να κάνετε συνδυασμό ή με ένα απλό τοπ και blazer σε ουδέτερο χρώμα ή μπορείτε ακόμα να κάνετε συνδυασμούς με πολύ έντονα χρώματα σε αντιθέσεις.

Από αριστερά:

Γαλάζιο βαμβακερό παντελόνι Zara, 60€

Έντονο ροζ παντελόνι απο μετάξι 3.1 Phillip Lim, 179€ http://www.mytheresa.com/eu_en/silk-tapered-trousers.html

Τυρκουάζ παντελόνι απο σατέν Mango, 40€

Παντελόνι capri απο βισκόζη Etro, 229€ http://www.mytheresa.com/eu_en/capri-trousers-214571.html

Σχετικά άρθρα